סקר | סקר כמה אתה חושב שצריך לגבות על חסימת מערכת.
-
-
-
-
-
@מיישה כתב בסקר | סקר כמה אתה חושב שצריך לגבות על חסימת מערכת.:
תגובה: סקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.
נא להצביע רק אם הצבעת שאתה רוצה להצטרף.
אני הצבעתי 50 כמו רוב רובם של המצביעים. אך לדעתי (ומן הסתם גם לדעת כולם) למחיר כזה אין אחריות על כל נזק שיגרם מכל סיבה שהיא (אפי' להחתים על זה).
אם זה עם אחריות לענ"ד המחיר יהיה 150 ומעלה (תלוי בסוג ובערכה של המולטימדיה) -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בסקר | סקר כמה אתה חושב שצריך לגבות על חסימת מערכת.:
אין אחריות על כל נזק שיגרם מכל סיבה שהיא
כיון שזו אפליקצייה חיצונית, ואנו מדברים אך ורק על ההכשרה הזו לע"ע, אין שום סיבה בעולם שייגרם אף נזק.
-
@שלל יש משהו שאנשים לא מבינים והוא שמערכות המולטימדיה ברכב לא מתנהגות כמו אנדרואיד רגיל והדרך לחסום אותם היא בעצם סוג של קומבינה שנוצרה לאחר שמישהו שרף ע"ז שעות של ניסוי ותהייה עד שהוא הגיע לתוצאה מניחה את הדעת. בנוסף מערכות הרכב שונות מאחת לשנייה ומתנהגות אחרת ולכן קשה מאוד לחסום כך שאפילו תשלום של 250 ש"ח יחסית לעמל של החוסם נחשב לדעתי מוצדק. כמובן שאם היתה אפשרות לסבסד זה היה עדיף אבל יש כאן גם הרבה יצה"ר לאנשים לא לנתק שכן הזמנת טכנאי לבית לתיקון דברים לא עולה יותר זול... . נקודה למחשבה.
-
@avrasha צודק בהחלט!!!
מותר לנו להבין שזה כמו כל שירות שאנו רוצים לשלם עליו ולא קרה כלום. צריך לתת את הפרופורציות הנכונות לכסף.אגב, באופן כללי שמעתי מאדם גדול שחלק מהותי מבעיית הפינוק של דורנו היא ההבנה שהשתרשה שאנחנו עושים טובה למישהו כשאנו עושים דבר נכון. צריך לזכור באופן כללי: כשאתה נוהג נכון אתה עושה טובה רק לעצמך!!!
(אכן זה לא סותר שיש עניין לעודד חסימות ע"י סבסוד מחירים, במידת האפשר, כפי שכתבת. כי בכ"ז לא כולם שייכים להבנה הנ"ל, ואני לא רוצה שזה יהיה הדבר שימנע את החסימה שהיעדרה יכול להביא אנשים לתהומות שאח"כ קשה לעלות מהן. אבל אנשים רציניים צריכים להבין את זה ולאמץ את זה!!!)
-
@avrasha @שלל
מבחינה רעיונית אתם צודקים. אבל היצר הרע לא נרדם לרגע ואומר לבנאדם בחיוך: תחשוב שהוצאת 400 שח על המולטימדיה ועוד x שח על ההתקנה... אם עכשיו תוציא 250 שח על הסינון זה יצא xxxx שח! מאיפה הכסף? לך תדע מתי תמכור את האוטו? וגם, זה רכב והילדים ליידי... הא וגם אני חזק... וגם יצא שיר חדש ...
לצערינו הרב אנשים לא נופלים ביום אחד.
מי שעושה התקנה במחיר סימלי שכרו עצום בשמים.כן אפשר להגיד שאני עושה לך ב50 במקום 250 לשם שמים, ומי שיבין - יבין -
@מאיר-מאיר-מאיר מסכים איתכם לחלוטין. המטרה של מה שכתבתי היא רק להסביר מדוע הם לוקחים ע"ז 250 ש"ח ומדוע לא צריך להסתכל עליהן כעל שודדים או גנבים... כל מי שיסבסד או יתן שרות כזה בחינם שכרו רב בשמיים.
אני מעלה סתם רעיון אולי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה משהו כמו מימון המונים כדי ללמוד את הנושא הזה של חסימות רכבים כמו שצריך ולהכשיר עוד ועוד אנשים שיעשו את זה. הציבור החרדי מונה כבר מאות אלפים וזה בושה שיש רק 2 אנשים שעושים את החסימה. -
@avrasha כתב בסקר | סקר כמה אתה חושב שצריך לגבות על חסימת מערכת.:
@מאיר-מאיר-מאיר מסכים איתכם לחלוטין. המטרה של מה שכתבתי היא רק להסביר מדוע הם לוקחים ע"ז 250 ש"ח ומדוע לא צריך להסתכל עליהן כעל שודדים או גנבים... כל מי שיסבסד או יתן שרות כזה בחינם שכרו רב בשמיים.
אני מעלה סתם רעיון אולי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה משהו כמו מימון המונים כדי ללמוד את הנושא הזה של חסימות רכבים כמו שצריך ולהכשיר עוד ועוד אנשים שיעשו את זה. הציבור החרדי מונה כבר מאות אלפים וזה בושה שיש רק 2 אנשים שעושים את החסימה.ר'@מיישה התחיל פרוייקט כזה. אני לא יודע איפה זה עומד אולי זה תקוע בגלל המלחמה
-
מבחינה רעיונית אתם צודקים. אבל היצר הרע לא נרדם לרגע ואומר לבנאדם בחיוך: תחשוב שהוצאת 400 שח על המולטימדיה ועוד x שח על ההתקנה... אם עכשיו תוציא 250 שח על הסינון זה יצא xxxx שח! מאיפה הכסף? לך תדע מתי תמכור את האוטו? וגם, זה רכב והילדים ליידי... הא וגם אני חזק... וגם יצא שיר חדש ...
לצערינו הרב אנשים לא נופלים ביום אחד.ע"ז מתאים הסיפור המפורסם "גם אתה צודק". כי אכן, כולם צודקים. זה צודק לגבות כסף, וזה צודק שגם כך בנאדם משלם מלא על מערכת, ויתכן שהוא ימנע מלחסום בעקבות עלות כזאת.
לכן אין תשובה אחת. וכל אחד יעשה את מה שיכול בכדי להרבות קדושה, ואין על אף אחד ח"ו טענות.
-
@avrasha כתב בסקר | סקר כמה אתה חושב שצריך לגבות על חסימת מערכת.:
אני מעלה סתם רעיון אולי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה משהו כמו מימון המונים כדי ללמוד את הנושא הזה של חסימות רכבים כמו שצריך ולהכשיר עוד ועוד אנשים שיעשו את זה. הציבור החרדי מונה כבר מאות אלפים וזה בושה שיש רק 2 אנשים שעושים את החסימה.ר'@מיישה התחיל פרוייקט כזה. אני לא יודע איפה זה עומד אולי זה תקוע בגלל המלחמה
הכדור ביידים של אאוטנט, נתתי להם רשימה של קרוב ל30 מתנדבים, הם עסוקים ב'אירגונים'...
-
עדיין צריך בירור:לא מובן במה זה שונה מכל הטכנאים למינהם שמעקרים רדיו וWIFI בחינם? גם זה וגם זה לוקח זמן.
למעשה נראה שההפך הוא הנכון.
בהשקעה חדפעמית אתה עושה גרסה וצורב אותה לכולם בטרחה מועטת. אבל ניתוק פיזי של רדיו וWIFI הוא טרחה גדולה יותר
ואם כן חוזרת השאלה :על מה גובים כל כך הרבה כסף? על "ההשקעה"? האם מדובר פה בעסק למטרות רווח חלילה?