בקשת מידע | מערכת של גיל קאר בטויוטה קורולה 2017
-
יש לי מערכת של גיל קאר בטויוטה קורולה 2017 מותקן בה וויז ופנגו (מובנה) יש במערכת סים של גיל קאר (גם יש סימון של קליטה) אבל א"א להפעיל ללא שמשלים חודשי לגיל קאר עד כאן הבעיה.
א. רציתי לדעת איפה נמצא הסים של המערכת
ב. האם מישהו יודע מה הקוד של המערכת (ב-4 לחיצות במערכת נפתח אופציה להקיש קוד (וכן יש אופציה להחליף את הלוגו של המערכת מטויוטה לחברות אחרות כנראה עוד חברות תחת גיל קאר))
ג. האם יש אופציה לחיבור אינטרנט למערכת ללא הסים
תודה רבה -
@yehuda2
אין לי ניסיון במערכות האלה אבל הסים נמצא היכן שהוא או מאחורי המערכת או מאחורי תא הכפפות אחרי שתמצא אותו תוכל להחליף בסים אחר
חיבור אינטרנט ושאר אופציות קשור לחסימה של המערכת אם תמצא את הקוד לכאורה תוכל לפתוח אותו לגמרי (אם כי יש סיכוי גדול שאם תעדכן את הוויז הוא יקרוס כי האנדרואיד ישן)
@לשם-שמיים-0 אולי יוכל לעזור לך במציאת הקוד אם תעלה תמונה -
@אני-אני-אני זה לא תמונות מהרכב שלי אלא מגוגל (אני לא לידו כרגע)
בכו"א זוהי המערכת
-
תקיש למעלה בצד ימין באזור של הפס מספר הקשות כמדומני 4 הקשות ואז יקפוץ לך חלונות של קוד הקוד או 2809 או 4729 אחד זה לפה והשני זה כניסה לחנות אפליקציות מערכת ענטיקה לא זוכר את הפרטים מדויק.....
לגבי הסים יש 2 אופציות או ממש לפרק את המערכת ואז ניתן לראות מתחת למערכת של הרכב מוח של האנדרואיד שבו ניתן להחליף את הסים בדרך כלל בטיוטה קורולה זה המקום ולפעמים זה בטח שמאחורי התא כפפות -
@לשם-שמיים-0 אני אישית הייתי מחליף מערכת רוב הסיכויים שהוייז לא יעבוד לך זה אנדרואיד 4
-
@לשם-שמיים-0 כתב בבקשת מידע | מערכת של גיל קאר בטויוטה קורולה 2017:
תקיש למעלה בצד ימין באזור של הפס מספר הקשות כמדומני 4 הקשות ואז יקפוץ לך חלונות של קוד הקוד או 2809 או 4729 אחד זה לפה
מה זה אומר לפה....
-
@לשם-שמיים-0 כתבת אחד זה לפה והשני זה כניסה לחנות
אז שאלתי מה זה אומר לפה -
בד"כ במוסכי טויוטה ניתן לפתוח את האופציה של wi fi בחלק המקורי של המערכת ואז ניתן ליצור גישה לנקודה חמה....
-
@לשם-שמיים-0 תודה רבה (אין לי לייקים לכן אני כותב כל פעם.....)
-
@yehuda2 אגב כשאתה מקיש את הקוד ונכנס פנימה אתה תראה את כל האפליקציות אז מה שאתה צריך לעשות כדי לא ללחוץ כל פעם את הקוד זה לחיצה ארוכה על הגדרות ואז תקפוץ לך שאילתה איזה הגדרה אתה רוצה הוא יתן לך 4 אופציות תסמן אחת מהם ואז ההגדרות תמיד יופיעו לך בחוץ במסך הראשי של הקוד
-
@לשם-שמיים-0 כתב בבקשת מידע | מערכת של גיל קאר בטויוטה קורולה 2017:
@yehuda2 נפתח לך?
אני עוד מעט יורד לאוטו...........
תודה -
@לשם-שמיים-0 איך אני יכול לחבר לה אינטרנט דרך הפלאפון אין לה נקודה חמה וגם הוויפי לא נדלק וכן אני לא יכול ללחוץ ארוך על משהו
ורק הקוד 4729 עבד -
@yehuda2 לגבי ויפי במערכות האלו לא תמיד היה ניתן להפעיל אותו האופציה היחידה זה החלפת סים
לגבי המגע זה מסך טאץ אבל לא פול טאץ שזה אומר שאין לו גלילה רק מגע נקודתי מה שיש זה הכפתור שמאפשר גלילה הוא מופיע על המסך וכתוב עליו T מוקף בעיגול וכשאתה לוחץ עליו הוא נותך לגלולכמו שכתבתי לך ביום שישי ההמלצה שלי תעיף את המערכת הזו ותתקין אחת נורמלית חבל לך על כל ההשקעה במערכת אנדרואיד 4
-
@לשם-שמיים-0 תודה רבה!