בעיה | המחשב לא קורא אונקי
-
המחשב לא קורא אונקי חדש שנשלח אלי מארגון מסוים, כששלחתי תלונה, שלחו לי נוסף וגם אותו הוא לא קורא לי, הוא אמנם עושה צליל שהאונקי נקלט , אך במחשב שלי הוא לא מופיע, ניסיתי במספר מחשבים, בכולם אותה תוצאה, ואותו דבר קרה לי באונקי החדש מאותו סוג שנשלח לי מהחברה, יש לציין שאת שאר האונקיים , המחשב קורא רגיל(ניסיתי בשתי מחשבים)
מישהו יודע איפה הבעיה??? -
המחשב לא קורא אונקי חדש שנשלח אלי מארגון מסוים, כששלחתי תלונה, שלחו לי נוסף וגם אותו הוא לא קורא לי, הוא אמנם עושה צליל שהאונקי נקלט , אך במחשב שלי הוא לא מופיע, ניסיתי במספר מחשבים, בכולם אותה תוצאה, ואותו דבר קרה לי באונקי החדש מאותו סוג שנשלח לי מהחברה, יש לציין שאת שאר האונקיים , המחשב קורא רגיל(ניסיתי בשתי מחשבים)
מישהו יודע איפה הבעיה???@חסויה
מה מופיע בניהול דיסקים?
-
@חסויה
יש תמונה ממש ברורה
לחצן ימני על הסמל של חלונות ואז צריך להיות שם שורה של ניהול דיסקים
נשמח אם תעלי תמונה מהחלון שיפתח בזמן שהדיסק ה'תקול' מחובר למחשב -
@חסויה
כתבתי במפורש לחצן ימני
-
@חסויה
זה נראה שמותקן לכם תוכנה שמשנה את תפריט ההתחל
תלחצי במקלדת
חלונות + X
ושם יש לבחור את השורה ניהול דיסקים -
זה מה שהוא פותח בניהול דיסקים, חיכיתי לראות אם זה טוען או משהו כזה, אבל זה נראה שזה החלון...@חסויה
זה לא זה החלון הוא אמור להיראות כך
תפתחי אותו שוב הוא אמור להתרענן תוך כמה שניות עד דקה + -
זה מה שהוא פותח בניהול דיסקים, חיכיתי לראות אם זה טוען או משהו כזה, אבל זה נראה שזה החלון... -
@חסויה
הדיסק מחובר למחשב?
אם כן תנסי להוציא אותו להכניס בכניסה אחרת -
@חסויה אני לא יודע מה לומר
כדאי לחכות למומחים יותר ממני -
מישהו יודע איפה הבעיה???@חסויה תפתחי את מנהל ההתקנים ותעלי תמונה (כפתור החלונות + X ואז מנהל ההתקנים)
-
@חסויה האם התמונה הזאת הוא כשהאוןקי מחובר?