העברת מייל של רימון
-
יש לחבר שלי מייל של רימון [נדמה לי סיומת של נט-אל] והוא רוצה לעבור לנטפרי הבעיה היא שזה לא נפתח בנטפרי, יש למישהו רעיון?
@ישראל10
השאלה מהי הבעיה שלו:האם להעביר את המיילים הקיימים לכתובת מייל חדשה, או שהוא רוצה להישאר עם הכתובת מייל הקיימת.
אם אפשרות ב', אין פתרון לכאורה, הרי רימון לא יאפשרו לו להמשיך להשתמש בשרתי מייל שלהם.
מה שכן, הוא יוכל לשלוח הודעה אוטומטית שהוא פתח מייל חדש. -
@ישראל10
השאלה מהי הבעיה שלו:האם להעביר את המיילים הקיימים לכתובת מייל חדשה, או שהוא רוצה להישאר עם הכתובת מייל הקיימת.
אם אפשרות ב', אין פתרון לכאורה, הרי רימון לא יאפשרו לו להמשיך להשתמש בשרתי מייל שלהם.
מה שכן, הוא יוכל לשלוח הודעה אוטומטית שהוא פתח מייל חדש. -
@חיפושית הוא שהמיילים שישלחו למייל הישן יעברו למייל החדש.
זה אפשרי שישלח מייל אוטומט שהכותבת הוחלפה, אבל מכיון שיש שם תורמים וכו' הוא מעדיף שלו.
וגם לא בטוח שזה יעבוד מכיון ששמעתי שהם סוגרים את המייל מיד שאתה עובר. -
@ישראל10
דיברת עם נטפרי?@אהרן-שובקס מה יעזור?
-
@אהרן-שובקס מה יעזור?
-
@ישראל10
כתבת למעלה שהבעיה שלך היא שאין אפשרות לפתוח את המייל בנטפרי.
אז כתבתי שתנסה לדבר איתם אולי הם יסכימו לפתוח...@אהרן-שובקס זה לא חסימה מצד נטפרי אלא מצד רימון, [דרך אגב עכשיו נודע לי שהם סוגרים את התיבת מייל לחלוטין].
-
@אהרן-שובקס זה לא חסימה מצד נטפרי אלא מצד רימון, [דרך אגב עכשיו נודע לי שהם סוגרים את התיבת מייל לחלוטין].
-
@ישראל10
אם הם סוגרים את המייל לחלוטין אז מה הבעיה תסגור ותפתח רגיל בGMAIL ותעדכן בכל המקומות שאתה מפרסם עד היום
לא נראה לי שאפשרי לעשות העברת מיילים אוטומטי אם הם לא מאפשרים זאת תשאל אותם..@אהרן-שובקס זה מייל של מוסד שיש הרבה תורמים וכו', אז הוא לא רוצה לקחת סיכון.
-
@אהרן-שובקס זה מייל של מוסד שיש הרבה תורמים וכו', אז הוא לא רוצה לקחת סיכון.
-
@ישראל10 תשלח את זה לאתרוג
https://www.gov.il/he/Departments/publications/Call_for_bids/2243