בירור | יעוץ - אם לקנות-שיאומי F22(לא PRO)
-
@דודי-ענהאל יש לך boot.img של הכשיר ?
אני קניתי ואני רוצה לעשות רוט -
@עד-מאה-ועשרים כתב בבירור | יעוץ - אם לקנות-שיאומי F22(לא PRO):
@aharon77
יש מצב שהF22 פרו לא פועל בארה"ב?
ניסיתי בניו יורק ולא קלט את הסיםלא ניסיתי
-
-
@דודי-ענהאל עדיין יש לך את הפלאפון הנ"ל?
אשמח לשמוע על עניין המקשים
תודה רבה! -
אני בכלל אשמח לדעת אם אני אזמין את הf22 לא הפרו מאלי אקספרס שמישהו יוכל לעזור לי בלצרוב גירסה מותאמת אישית
-
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | יעוץ - אם לקנות-שיאומי F22(לא PRO):
אני בכלל אשמח לדעת אם אני אזמין את הf22 לא הפרו מאלי אקספרס שמישהו יוכל לעזור לי בלצרוב גירסה מותאמת אישית
אין כרגע גירסא בחינם, אבל יש לי רעיון בשבילך, תזמין את המכשיר ותשלח ישר לבית של @מישהו12 , הוא מזמן רוצה לעשות לזה גירסא. אחרי תקופה תוכל לקבל את המכשיר מושלם.
-
לא דווקא אישית אולי אם יש מישהו שיעלה איזה גירסה/ROM כשרה אפילו שאחרי שאזמין אצרוב ויהיה לי גירסה נורמלית ולא סינית מאליאקספרס
-
@אזולאי כתב בבירור | יעוץ - אם לקנות-שיאומי F22(לא PRO):
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | יעוץ - אם לקנות-שיאומי F22(לא PRO):
אין כרגע גירסא בחינם, אבל יש לי רעיון בשבילך, תזמין את המכשיר ותשלח ישר לבית של @מישהו12 , הוא מזמן רוצה לעשות לזה גירסא. אחרי תקופה תוכל לקבל את המכשיר מושלם.
שיזמין 2
פתחתי בדף הko-fi שלי התרמה ללמען מימון של מכשיר כזה בשבילי כדי לפתח גרסא, אבל אף אחד לא תרגם (אגב, רק אחד מהפורום תרם לי אי פעם על כל הגרסאות שהכנתי...)
ko-fi.com/AshiVered -
@מישהו12 אחרי ששיחקי קצת פה ושם עם לינוקס.
אז אם אתה מפרק את הסיסטם ועורך אותו דרך הלינוקס מה הבעייה? אתה יכול להסיר את האינטרנט להוריד את הסמלים וכו וכו לא?