שאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?
-
@יהושע-זופניק ניסיתי וזה פשוט לא נמחק ונשאר שם כאילו לא מחקתי
-
@דגלש אמר בשאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?:
@יוני זה השיחות
אתה באנשי קשר
הוא צודק אם אינך רוצה שיופיע למטה בימין אז פשוט תלחץ על שיחות וכל פעם שתרצה צ'אט תלחץ על אנשי קשר או על הפלוס בשיחות...
-
בשאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?:
ואם ברצוני למחוק מאנשי קשר, האם השיחות שלי איתו בג'ימייל גם יימחקו?
ניסיתי זאת בעצמי לפני כמה ימים, והתשובה להנ"ל - הוא לא!
השיחות בג'ימייל (מיילים) - לא נמחקים.
נ.ב. יש לי אנשי קשר בצ'אט של ג'ימייל שאיני מתכתב איתם, ואני רוצה למחקם - שהם לא יופיעו ברשימת האנשי קשר שלי בצ'אט.בעבר מישהו נתן לי אופציה למחוק את האיש קשר מהאנשי קשר שלי בג'ימייל, ואז תִמַחֶק האיש קשר מהאנשי קשר בצ'אט.
כך עשיתי, ואכן זה עבד.
אבל לא לכולם, חֶלק מהאנשי קשר (שמחקתי כנ"ל) עדיין מופיעים לי...
(במלים אחרות: אני מחפש פתרון לֶמה ש @יוני ביקש בתחילת האשכול, אבל לא לשיחות... אלא לאנשי קשר עצמם!)
האם יש למישהו פתרון?
-
@חברים אמר בשאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?:
בשאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?:
ואם ברצוני למחוק מאנשי קשר, האם השיחות שלי איתו בג'ימייל גם יימחקו?
ניסיתי זאת בעצמי לפני כמה ימים, והתשובה להנ"ל - הוא לא!
השיחות בג'ימייל (מיילים) - לא נמחקים.
נ.ב. יש לי אנשי קשר בצ'אט של ג'ימייל שאיני מתכתב איתם, ואני רוצה למחקם - שהם לא יופיעו ברשימת האנשי קשר שלי בצ'אט.בעבר מישהו נתן לי אופציה למחוק את האיש קשר מהאנשי קשר שלי בג'ימייל, ואז תִמַחֶק האיש קשר מהאנשי קשר בצ'אט.
כך עשיתי, ואכן זה עבד.
אבל לא לכולם, חֶלק מהאנשי קשר (שמחקתי כנ"ל) עדיין מופיעים לי...
(במלים אחרות: אני מחפש פתרון לֶמה ש @יוני ביקש בתחילת האשכול, אבל לא לשיחות... אלא לאנשי קשר עצמם!)
האם יש למישהו פתרון?
לא הבנתי כל כך אבל לי היה שיחה שרציתי לצאת ממנה ולא היה אפשרות לצאת עשיתי משהו חסום ודווח וזהו נמחק
-
@פישל אמר בשאלה | איך למחוק אנשים מ hangouts?:
לא הבנתי כל כך
אולי עם תמונה להמחשה , יבינו יותר לֶמה אני מתכוון.
יש לי אנשי קשר בצ'אט (צד ימין בג'ימייל), שעם כמה מהם אני לא מתכתב בכלל, ואני מעוניין למחוק את האיש קשר מהרשימה.
למשל: בתמונה למעלה, חוץ ממני, שיישאר רק שניים אחרים. (האמצעי מ- בין שלושת האחרים אני מעוניין למחוק.בעבר מישהו הציע לי למחוק את האיש קשר מהאנשי קשר שלי בג'ימייל וזה יעזור.
אכן כך עשיתי, לאחד זה כן עזר (וכבר לא רואים אותו בתמונה לעיל), ובאחד משום מה זה לא עזר, ועדיין הוא מופיע באנשי קשר של הצ'אט.האם יש למישהו פתרון?