עזרה | זיהוי מספר חסום
-
@מייקל צריך לפתוח מספר וירטואלי [פתיחה אוטומטי בימות המשיח, ללא צורך בשיחה עם נציג],
ואז לעשות בפלאפון שלך הפניית שיחות באין מענה למספר הוירטואלי,
וכשמתקשר חסוי - לעשות דחיה ואחרי רגע חוזר אליך דרך הוירטואלי בצורה גלויה.
[מְיֶדע תיאורטי שלי, לא ביצעתי בפועל] -
אפשר לפנות לפורום של ימות, אני מאמין שיעזרו לכם שם.
-
אפשר לפנות לפורום של ימות, אני מאמין שיעזרו לכם שם.
-
@אמר-מר זה מה שמצאתי בס"ד
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdf@רבי-יהודי כתב בעזרה | זיהוי מספר חסום:
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdfשמת לב ממתי הנושא?
-
@רבי-יהודי כתב בעזרה | זיהוי מספר חסום:
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdfשמת לב ממתי הנושא?
-
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdf@רבי-יהודי כתב בעזרה | זיהוי מספר חסום:
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdfכשאני מנסה לעשות את השלב הזה: 4 אח''כ הכנסו להגדרות הפלאפון שלכם, עשו 'הפניית שיחות' - 'הפניה בתפוס' בלבד, למספר של
המערכת שפתחתם בימות המשיח.כשאני מנסה להכניס את מספר הטלפון של ימות שלי, הטפלון כותב: גישה לנתונים מושבתת, ולא נותן לאשר את הכנסת המספר להפניה. אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד!
-
זיהוי-מספר-חסוי-ללא-תשלום-דרך-ימות-המשיח.pdfכשאני מנסה לעשות את השלב הזה: 4 אח''כ הכנסו להגדרות הפלאפון שלכם, עשו 'הפניית שיחות' - 'הפניה בתפוס' בלבד, למספר של
המערכת שפתחתם בימות המשיח.כשאני מנסה להכניס את מספר הטלפון של ימות שלי, הטפלון כותב: גישה לנתונים מושבתת, ולא נותן לאשר את הכנסת המספר להפניה. אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד!
למספר אחר אתה כן יכול
כנראה אתה צריך להתקשר לחברת הסלולר שלך ולבקש שיפתחו את ההפניות
אבל יש משהו יותר קל אתה עושה הפניה ל 0583257777 שזה תא קולי .
דהיינו אתה יכול לעשות הפניה גם לסתם אנשים . ושם אפשר לשמוע כמו יומן שיחות את כל השיחות שנכנסו למערכת הזאת כולל החסוי -
@הגאון-מכולם תפנה לפורום ימות המשיח
-
@הגאון-מכולם תפנה לפורום ימות המשיח
@אורחל איפה?
-
@אורחל איפה?
@הגאון-מכולם https://f2.freeivr.co.il/
אני לא מבין בזה יותר ממה שכתוב
אני מחובר לרמי לוי ולא הצליח לי
מישהו אמר שבדק, רמי לוי ופלאפון יש איזה בעיה ואי אפשר לעשות הפניית שיחות