בירור | יש כאן מישהו שמכיר את ירון אישית?
-
@רפאל-vnkl
סתם מתוך התענינות
מה מועיל לך לדעת שמישהו מהפורום מכיר את ירון אישית
בפרט שאתה לא מכיר את המישהו הזה גם -
@יעקב-מ-פינס נכון, אבל אם הוא למשל מקבוצות 'צוות פיקוח' \ 'מדריכים' וכו' אני אדע שההנהלה מן הסתם מכירה אותו, ועל ההנהלה אני סומך
-
פוסט זה נמחק!
-
@רפאל-vnkl
נכון
אבל השאלה שלך הייתה צריכה להיות כך
(ואני מתכוון על השורה האחרונה בפוסט)
יש מישהו מהצוות פיקוח או מההנהלה שמכירים את ירון אישית? -
@רפאל-vnkl
אתה קצת גולש כאן
מיקרוסופט היא חברה שרשומה בכמה וכמה מדינות בעולם
אתה מן הסתם יכול למצוא את פרטי החברה בגוגל
וכן אם בטעות אחד מהעובדים של מיקרוסופט ימחק לך אפי' קובץ של כתבן שלא היה בו כלום אתה תוכל לתבוע אותם והם מן הסתם יפצו אותך -
@רפאל-vnkl למייקרוסופט יש יותר מה להפסיד מלשתול לי וירוס או לגנוב מידע, מאשר מה שהם יכולים להרוויח מזה. וזה רק מהחלק של השיימינג והנזקים הציבוריים - בבורסה ואובדן הכנסות, לפני תביעות וכו'
נ.ב. אני לא בא לחשוד חלילה באף אחד ואפילו סוג של מכיר אישית את המנהלים
דיברתי עקרונית -
@צדיק-תמים כתב בבירור | יש כאן מישהו שמכיר את ירון אישית?:
@רפאל-vnkl את ההנהלה אתה כן מכיר? ולמה נראה לך שההנהלה מכירה את 173 המשתמשים שבקבוצת "מדריכים"?
אני גם ראיתי לאחרונה אחד מקבוצת מדריכים שהורחק...
-
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מי-יודע-0 ירון הוא המדריך הגדול... עשרות תוכנות...
אני לא חושב שהמטרה שלו היא ווירוסים אבל אם המטרה שלו הייתה וירוסים הוא היה יכול גם להירם גם לפורום ולהיות מדריך... -
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מי-יודע-0 כמה אנשים יכולים להיות חמישה כאלה שמרוצים מהתוכנות הפרוצות ולא יודעים כלום באמת על ירון
-
@אחד-מי-יודע-0 כתב בבירור | יש כאן מישהו שמכיר את ירון אישית?:
(וקשה למצוא מדריך שהוא עם יותר מ1K שהוא מורחק.. בד"כ מי שיש לו הרבה מוניטין - נחשב לאמין, ואם אני לא טועה - זה בדיוק המטרה של המוניטין, שתדע שזה מישהו אמין..)
לא נכון
מוניטין לא מעיד על כשרות האדם אלא על מקצועיותו ומקצועיות תשובותיו לדעת המשתמשים האחרים, מה שנותן לך אינדיקציה מסוימת לגבי כמה התשובה שלו נכונה ולא שטויות
מלבד זאת יש מטרה צדדית יחסית שזה להכיר תודה בסיסית בלי להציף בפוסטים של "תודה רבה" -
@רפאל-vnkl כתב בבירור | יש כאן מישהו שמכיר את ירון אישית?:
היו לאחרונה כמה פוסטים ונושאים על תוכנות פרוצות של ירון, שהלחיצו אותי כי אני הורדתי כמה וכמה דברים של ירון. ואנשים אמרו שירון הוא מקור אמין ואין מה לדאוג. יש כאן מישהו שמכיר את ירון אישית, שיהיה אפשר להיות בטוח?
אני לא מכיר את ה"ירון" הזה שכולם מדברים עליו אבל אני ממש לא חושב שזה הוא שפורץ את כל התוכנות בעצמו אלא שואב את זה מהאינטרנט הפתוח (כי בן אדם אחד לא יכול לפרוץ כ"כ הרבה תוכנות, וגם מן הסתם אם בודקים סוגי הפריצות, נראה שזה כל פעם סגנון אחר, ובפרט שבדרך כלל, זה קבוצות של אנשים שפורצים את התוכנות הללו)
ולכן אם מה שאני אומר נכון, (ותגידו לי אם אני טועה, אני אף פעם לא התקנתי את התוכנות הללו) :- הוא משתמש באינטרנט הפתוח, עד כמה שאני יודע, זה בעייה בכשרות לא ?
- הוא לא יודע כלום על מה שהוא מפיץ
-
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מי-יודע-0 מה?! סך הכל עניתי לך במה שאמרת
נכון, אבל אם אתה רואה שכמה אנשים אומרים לך שהוא בסדר, אז כנראה שהוא בסדר
-
וגם אם נניח שיש לו פרופיל בפורום, לא סביר שיש לו כמה פרופילים..
אם הוא מרוויח מי זה כסף. אז סביר מאד שיש לו כמה פרופילים.
-
פוסט זה נמחק!