דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. בקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??

בקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
39 פוסטים 9 כותבים 503 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • 1 106

@שמעיה אני פעם נרשמתי לאדובי, והתחילו לגבות שוב ושוב, לא עזרו הודעות הביטול.
    המרכז שלהם לא בארץ ואין שירות בעברית.

בסוף לא נותרה לי ברירה אלא לבטל את כרטיס האשראי...

ש מנותק
    ש מנותק
    שמעיה
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי שמעיה

@106 כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:

אני פעם נרשמתי לאדובי, והתחילו לגבות שוב ושוב, לא עזרו הודעות הביטול.

wow !!! ממש מקרה דידן. איך חברת האשראי הסכימו לך? הרי אדובי "תופרים" אותך עם כל מיני "תוכניות" "מפולפלות", ולחודשים קדימה - והם מבחינתם כבר שילמו לחברה, אז איך הם הסכימו לבטל?

1 תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ש שמעיה

@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:

הכחשת עסקה מול חברת האשראי?

אני יכול להכחיש את העסקה - הרי אני הסכמתי לניסיון של כמה ימים - הבעיה היא - שהם המשיכו עוד ועוד.

בעבר הונו אותנו חברת מיני בר בסכום של 5,000 ש"ח [מכשיר שהתקלקל בסמוך לקניה + אחראיות חמש שנים - שלא היה למי לפנות] ואז פנינו לחברת אשראי והתחננו לביטול האשראי - ולא הסכימו לנו - כי הם מבחינתם כבר התחייבו את התשלומים, והוצאנו כ"כ הרבה אנרגיה, כך שנמנעתי עד כה מ"המלחמה" הזו.

צדיק תמיםצ מנותק
      צדיק תמיםצ מנותק
      צדיק תמים
      מדריכים
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים

@שמעיה כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:

אני יכול להכחיש את העסקה - הרי אני הסכמתי לניסיון של כמה ימים - הבעיה היא - שהם המשיכו עוד ועוד.

אי הבנת הנכתב לא פוטרת
      אתה קנית מנוי מתחדש לשנה עם 7 ימים ראשונים חינם
      כל עוד לא ביטלת תוך 7 יממות ושניה לא יותר - אין לך שום קייס להכחיש עסקה שבוצעה כדת וכדין

וברור שחברת האשראי לא הסכימה לבטל את החיובים בסיפור ההוא עם המיניבר, הכחשת עסקה לא רלווניטית למוצר שמתקלקל באחריות ואין מענה
      אני מציע לך לפנות לאדובי שהיא חברה מאוד גדולה, ובהחלט יש סיכוי לדעתי שיבואו לקראתך. בכל מקרה כאמור כל עוד אין לך הוכחה שביקשת ביטול תוך 7 ימים, אין לך שום דרך אחרת והכחשת עסקה רק תביא לך חיובים ועמלות נוספות. אם אתה מעדיף להתייאש וזהו, זה גם זכותך.

אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים וזה סתם טחינת מים. עשה כרצונך

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • צדיק תמיםצ צדיק תמים

@שמעיה קודם כל אם אני מבין נכון, אתה נרשמת לתוכנת של כל תוכנות אדובי + 100GB בענן שלהם לשנה, בתשלום חודשי
        אדובי למיטב זכרוני מציעים נסיון חינם 7 ימים, אם ביטלת אחרי 7 וחצי ימים זה כאילו שביטלת אחרי שבועיים.
        מלבד זאת נראה די ברור שיש פה חיובים כפולים, ועל זה וודאי שתוכל לקבל החזר.
        אני מציע שתפנה לתמיכה של אדובי ותנסה להסביר את המצב, שרכשת בטעות את החבילה המלאה לשנה ולא השתמשת בכלום למעט תוכנת הPDF, ואם הם מוכנים לוותר על החוב או לפחות לגבות תשלום על מה שהשתמשת בלבד (= תוכנת הPDF, שזה אמור להיות עשרות/מאות שקלים בלבד).
        חוששני שאין לך אפשרות לעשות הכחשת עסקה דרך חברת האשראי, לפחות לא על החיוב עצמו, לגבי החיוב הכפול אני לא יודע, ייתכן מאוד שכן.
        כדאי גם שתעלה צילום מסך מהמיילים שקיבלת כשנרשמת, אמור להיות כתוב שם למה נרשמת בדיוק.

בעניין התשלומים הנ"ל? ביטלתי מידית את ההתחייבות - אע"פ שהזהירו אותי שאם אני יבטל - יחייבו אותי בקנס הנ"ל של 925 ש"ח [מה עדיף - שימשיכו עם הגביה המטורפת הזו על תוכנות שלא משתמש בהם?]

פעם הבאה עדיף שתתייעץ לפני ולא אחרי... אנחנו ב5 לחודש, לא אמור להיות חיוב מיוחד על עוד יום של עיכוב.

ש מנותק
        ש מנותק
        שמעיה
        כתב ב נערך לאחרונה על ידי שמעיה

@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:

פעם הבאה עדיף שתתייעץ לפני ולא אחרי

מה אתה אומר על התוכנה הזו?

https://www.pdfforge.org/

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • צדיק תמיםצ צדיק תמים

אי הבנת הנכתב לא פוטרת
          אתה קנית מנוי מתחדש לשנה עם 7 ימים ראשונים חינם
          כל עוד לא ביטלת תוך 7 יממות ושניה לא יותר - אין לך שום קייס להכחיש עסקה שבוצעה כדת וכדין

וברור שחברת האשראי לא הסכימה לבטל את החיובים בסיפור ההוא עם המיניבר, הכחשת עסקה לא רלווניטית למוצר שמתקלקל באחריות ואין מענה
          אני מציע לך לפנות לאדובי שהיא חברה מאוד גדולה, ובהחלט יש סיכוי לדעתי שיבואו לקראתך. בכל מקרה כאמור כל עוד אין לך הוכחה שביקשת ביטול תוך 7 ימים, אין לך שום דרך אחרת והכחשת עסקה רק תביא לך חיובים ועמלות נוספות. אם אתה מעדיף להתייאש וזהו, זה גם זכותך.

אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים וזה סתם טחינת מים. עשה כרצונך

ש מנותק
          ש מנותק
          שמעיה
          כתב ב נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים

אני מאוד מודה לך על כך, הן על המידע, והן על ה"אומץ" "לדרוש" את המגיע לי.

יהי רצון שהרצון של כולם לסייע ותפילות לכל יכול יעמוד לי לישועה.

צדיק תמיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ש שמעיה

אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים

אני מאוד מודה לך על כך, הן על המידע, והן על ה"אומץ" "לדרוש" את המגיע לי.

יהי רצון שהרצון של כולם לסייע ותפילות לכל יכול יעמוד לי לישועה.

צדיק תמיםצ מנותק
            צדיק תמיםצ מנותק
            צדיק תמים
            מדריכים

@שמעיה דווקא אני הצעתי לא לדרוש אלא לבקש כי לא ראיתי מוצא אחר. תקרא שוב.

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • צדיק תמיםצ צדיק תמים

@שמעיה דווקא אני הצעתי לא לדרוש אלא לבקש כי לא ראיתי מוצא אחר. תקרא שוב.

ש מנותק
              ש מנותק
              שמעיה

@צדיק-תמים טעות לשונית, כוונתי להצעתך, שמצא חן בעיני.

יהי רצון שיהיה בזה סייעתא דשמיא.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • ש שמעיה

הכל התחיל בזה שהשתמשתי בתוכנת פי די אף ה"מצוי" [חינמי] ופעם אחת רציתי להעביר מסמך תורני מסויים למסמך "וורד", ומאחר שלא עלה הדבר בידי בצורה יפה, וראיתי שבמסמך המקורי [לא החינמי] ישנה אפשרות להמיר לוורד בצורה "חלקה" "לחצתי" על האופציה של התחברות, וביקשתי להמיר לוורד, ודרשו בשביל זה - אמצעי תשלום - אך הדגישו שאם אבטל את המינוי, אז אני לא יחוייב בתשלום. טוב, מה היה לי להפסיד? וגם הייתי לחוץ בזמן, אז נרשמתי ל"אקרובט" או "אדוב" [או איך שקוראים להם] לתקופת ניסיון בלבד !!! ועד כמה שזכור לי ביקשתי לאחר זמן לבטל [יתכן שאיחרתי קצת את המועד], והנה ... אני מקבל חשבונית על כמה חודשים על כל מיני "תוכניות" ו"מסלולים" שלא זכור לי שהשתמשתי בהם, ובשווי של מעל 1000 ש"ח לחודש !!!

ומעבר לטירוף הנ"ל - חייבו אותי באותו חודש על אותן תוכניות כמה פעמים !?!

06b18ade-4dbd-46d6-a473-a853025eb0a6-image.png

בנוסף לכל המתנות הנ"ל - קיבלתי כ"מתנת פרידה" - חיוב של 925 ש"ח !!! על מה ???

aeb7d5a4-cfc7-4667-b172-b81739036c5a-image.png

בכל אופן, מה אני עושה כעת:

1. בעניין התשלומים הנ"ל? ביטלתי מידית את ההתחייבות - אע"פ שהזהירו אותי שאם אני יבטל - יחייבו אותי בקנס הנ"ל של 925 ש"ח [מה עדיף - שימשיכו עם הגביה המטורפת הזו על תוכנות שלא משתמש בהם?]

השאלות לבירור בעניני הכספים הן:

א. האם אני יכול למנוע את הקנס הנ"ל?
                ב. מה שכבר גבו בעבר - האם ישנה אפשרות שאני אקבל את הכסף חזרה? [כבר הספיקו לגבות כמה חודשים,
                מאחר שגבו בכרטיס שאינו בשימוש בכלל [מלבד ה"ק למוסד תורני].
                ג. לשיטתם כיון שהכרטיס לא תמיד עבר, ישנה חוב, ורצונם לגבות את זה, מה לעשות ??

1. מיד הסרתי את כל התוכנות של החברה הנ"ל מהמחשב, וכעת איני לא יכול לפתוח קבצים של pdf, מה לעשות?
                I מנותק
                I מנותק
                IGO
                כתב ב נערך לאחרונה על ידי IGO

[יתכן שאיחרתי קצת את המועד], והנה ... אני מקבל חשבונית על כמה חודשים על כל מיני "תוכניות" ו"מסלולים" שלא זכור לי שהשתמשתי בהם, ובשווי של מעל 1000 ש"ח לחודש !!!

המקום ימלא חסרונך. אבל אם פספסת את תאריך הנסיון אתה צריך לשלם. וכן זה לא משנה מה השתמשת או מה אתה היית צריך, אלא מה שרכשת בפועל.
                וכן לגבי החודשים האחרים, אם לא נשלח הביטול, אז המינוי לא התבטל. ואתה צריך לשלם. (אא"כ עשית כל מה שצריך כדי לבטל, אבל כנראה שזה לא מה שקרה)
                עצוב מאד.

ומעבר לטירוף הנ"ל - חייבו אותי באותו חודש על אותן תוכניות כמה פעמים !?!

זה תדבר איתם והם צריכים לזכות אותך.
                אם אכן זה חיוב כפול והם לא יזכו אותך, תפנה לחברת האשראי ותטען לכשל תמורה, ובסוף ייתכן שהם יזכו אותך. (אם אכן תוכיח כשל תמורה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • ש שמעיה

wow !!! ממש מקרה דידן. איך חברת האשראי הסכימו לך? הרי אדובי "תופרים" אותך עם כל מיני "תוכניות" "מפולפלות", ולחודשים קדימה - והם מבחינתם כבר שילמו לחברה, אז איך הם הסכימו לבטל?

1 מנותק
                  1 מנותק
                  106

כנראה זה היה חיוב חודשי ולא התחייבות של תוכנית מראש.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • 1 106

ש מנותק
                    ש מנותק
                    שמעיה

אז למה קנסו אותי על ביטולים?

1 תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ש שמעיה

אז למה קנסו אותי על ביטולים?

1 מנותק
                      1 מנותק
                      106

@שמעיה שאלת על הסיפור שלי

איך הם הסכימו לבטל?

ועל כך תשובתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים