בירור | הבדל בין מחשב אפל לרגיל
-
@לא-מתייאש כתב בבירור | הבדל בין מחשב אפל לרגיל:
@menajemmendel כתב בבירור | הבדל בין מחשב אפל לרגיל:
@צדיק-תמים כתב בבירור | הבדל בין מחשב אפל לרגיל:
והייתי שואל אותה למה את לא קונה מחשב חדש, והייתה עונה לי שאין לה 8000 ש''ח
פעם הבאה שתפגוש מישהו/מישהי כזאת תגיד לה שמקבוק מתחיל ב3,500
https://ksp.co.il/web/item/124286ושהוא יהיה יותר איכותי, סוללה הרבה יותר חזקה, פחות מרעיש, מאשר כל הניידים שתמצא בשוק (חוץ משאר מאקבוק), אפילו אם הם עולים פי 2 יותר יקר.
נראה לי שאתה לא יודע מה הפירוש המילולי של ”אני לא יכולה לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק כסף”, או שאתה מכיר חנויות שבטענה ”שלמחשב שאני רוצה לקנות יש סוללה הרבה יותר חזקה” עושים לך הנחה גדולה, או שפשוט לא קראת על מה כתב @צדיק-תמים את ההודעה שלו
כבר כולם אמרו שהחיסרון של אפל זה המחיר. רק סתם שתדע כאני בעצמי אין לי אפל, כי אני לא אוהב את המערכת סגורה שלהם, אני גם לא אוהב ווינדוס, אני אוהב לינוקס, אני בהקשפה של החינמי והקוד פתוח, הפוך מאפל, לכן יש לי דל כי הם תומכים רשמי בלינוקס. אני בכל זאת מרגיש בטטה עם הדל שלי, לכן אני מחכה שיגמרו את הפרוויקט הזה כדי לקנות אפל, או שיוציאו מחשב שהוא שווה למאקבוק, נראה.
בכל זאת כשמגיע זמן להציע למישהו אחר, אני לא אומר לו מה שאני אוהב ומה שאני צריך אלא מה שכל המומחים אומרים לפי הצרכים שלו.
אבל כנראה שאתה לא קראת את כל הסיפור, היא היה לה מקבוק, ושאלתי אותה למה את לא קונה חדש, וע''ז ענתה כי אין לה מספיק כסף לקנות מאקבוק חדשה, וע''ז עניתי לה אז תקני WINDOWS, וע''ז אמרת לי שאני אומר לה את המעלות של המאקבוק וזה שלא מן העניין, כי היא דברה על כסף, היא מודעת למעלות, ולכן רצתה דוקא מאקבוק ולא WINDOWS,
-
@אלי-25 יותר יקר לא בהכרח נותן תמורה מיטבית לכסף.
למאק יש רק יחסי ציבור טובים וקהל הדיוטות ששבוי בקסמי התעמולה והיוקרה של סטיב גובס(זכרונו לא לברכה )
רובם לא מבינים במחשבים באמת ואם משתמשים במחשב רק לצרכים רגילים (גלישה ,אופיס) אין שום הצדקה והגיון לקנות מאק במחיר מטורף.
חוץ מהצורך האנושי בלקנות מותגים כמובן...
-
אבל כנראה שאתה לא קראת את כל הסיפור, היא היה לה מקבוק, ושאלתי אותה למה את לא קונה חדש, וע''ז ענתה כי אין לה מספיק כסף לקנות מאקבוק חדשה, וע''ז עניתי לה אז תקני WINDOWS, וע''ז אמרת לי שאני אומר לה את המעלות של המאקבוק וזה שלא מן העניין, כי היא דברה על כסף, היא מודעת למעלות, ולכן רצתה דוקא מאקבוק ולא WINDOWS,
וינדוס זה בחינם? לא
כתבת שאין לה 8000 שקל, עניתי לך שמקבוק עולה פחות מחצי
וקצת יותר מחצי אם רוצים להשקיע ב16 ראם -
בשונה ממק שבעבר כן, והבאת את זה כטיעון לטובת וינדוס...
כתבתי בפירוש ש mac פעם היה נתמך יותר לפיתוח וכן הבאתי את זה כטיעון ל pc לא לווינדוס (כבר כתבתי את זה בהודעות למעלה), וגב גם בווינדוס אפשר עם wsl אבל זה דורש הרבה יותר זיכרון (כי זה כמו כנראה דומה ל paralells אם כי אני מאמין שזה דורש פחות משאבים ממכונה ויקטואלית רגילה)
גבי הדרישות תמסור לגוגל שזה טעות
מה הקשר?? גוגל רוצה שהקמפול יטוס... ועוד תוכל להפעיל בזמן הזה פוטושופ.. אבל לקמפול מינמלי תגגל, מספיק 16 ואפילו יש פוסט ב xda איך לקמפל עם 8 ראם...
בכל מקרה אם זה המהירות על מחשב שלהם, לך שיש 10 ליבות זה יקח כמה שעות.
מגיגול ברשת זה לא נראה ככה, אין לי הסבר למה. אבל ב xda אני קורא על אנשים שמשתמשים עם מפרט הרסבה יותר מינמלי ולהם באמת זה לוקח 8 שעות וכדומה (רק בנייה ראשונה)
רק זה מראה שאתה לא יודע הרבה דברים...
יש אופיס, התכוונתי לא של אפל. (טעות שלי בניסוח)
xbox
Teams
OneDrive
Cortana
מפותאפל מכניסים גם:
בחנות אפליקציות של אפל מקביל לחנות של microsoft ועוד הרבה יותר (בהשוואה לווינדוס שאפשר להוריד כמה אפליקציות, אצל אפל זה מיועד שיורידו את כל התוכנות משם כך שזה הרבה יותר דוחף את המוצרים שלהם, זה כמו חנות גוגל פלי באנדרואיד)
iMessage - מ Team
גיבוי - onedrive
siri -מ Cotana
maps - מפות.............
feedback (לפחות בגרסת dev, בכל מקרה לא הבנתי, זה כבר דבר שקשור לתמיכה של ווינדוס, מה רק בזה?? זה לא דבר שיגרום לך לשלם להם או להשתמש בדבריםש להם יותר....) - מרכז המשובועכשיו לדברים הנוספים:
שירים (בתשלום, זה הרבה יותר הזוי...)
tv (אאל״ט גם בתשלום)
מייל (את זה אולי יש גם בווינדוס)
תמונות (עם סנכרון...)
ואת כל המגביל ל ״אופיס״ הדפוק שלהם... (אהה זה בחינם כמובן)אתה פשוט הזוי????? אתה שם לה מה אתה אומר???? לא חשבת על ההשוואה הזאת לבד??
איזה כיף סו’’ס זכיתי לדיסלייק
הדיון נסגר מבחנתי......................................................
מי שרוצה מוזמן להמשיך בפרטי (רציני)@לא-מתייאש כתב בבירור | הבדל בין מחשב אפל לרגיל:
לכן עשיתי לך דיסלייק,
דיסלייק עושים על עבירה על חוקי הפורום או יותר מדויק על תוכן גרוע לא על זה שאתה (הוא) לא מרוצה מההודעה..........
גם הייתי מצפה ממכם שתעשו לי דיסלייק.
זה טעות! תשאל את @שמואל למה נועד הדיסלייקים.
מה שרציתי לומר הסיפור
בקצרה! ממכר!!!!!!!!!!!!! כמה שזה נכון!!!
הפרוויקט הזה כדי לקנות אפל,
בדיוק זה הלינוקס שהתקנתי על המחשב... נו נו גם אחרי שיגמרו ספק גדול אם זה ייתמך באופן מושלם.. (ואתה תקוע על arm)
וקצת יותר מחצי אם רוצים להשקיע ב16 ראםבכל מקרה הוא דיסר על מחשב ב1,000 שועשה את העבודה, אתה מבין את ההבדל.
-
וינדוס זה בחינם? לא
וקצת יותר מחצי אם רוצים להשקיע ב16 ראםנכון, התשובה שלך הייתה במקום, אני כתבתי את זה לידידנו @לא-מתייאש, שענה על המעלות ולא על המחיר,
-
-