שאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.
-
מישהו יודע איך לערוך אפליקציה שלא יופיע במסך הבית?
-
@ע-1195
קח בחשבון שעלול לפגוע בישום כמובן כמו כל עריכה;. לחפש במניפסט את המילה launcherאמור להיות תוצאה של android.intent.category.LAUNCHER
תמחוק את המילה לאונצ'ר והנקודה
אם אתה מעוניין שיוכלו להכנס דרך ההגדרות תשנה את הלאונצ'ר ל INFO
-
@אדי-המתכנת מה יעזור? יראו ריבוע שקוף וכשילחצו עליו האפליקציה תיפתח.
הייתי מצפה לתשובה יותר טובה ממי שעוסק בתכנות... -
@ע-1195
קח בחשבון שעלול לפגוע בישום כמובן כמו כל עריכה;. לחפש במניפסט את המילה launcherאמור להיות תוצאה של android.intent.category.LAUNCHER
-
@אליר325000 כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
@ע-1195
כך בחשבון שעלול לפגוע בישום כמובן כמו כל עריכה;. לחפש במניפסט את המילה launcherאמור להיות תוצאה של android.intent.category.LAUNCHER
אהבתי. מדוייק - קצר ולעניין.
כמובן שצריך לדעת מידע בסיסי... מי שלא ידע מה זה מניפסט למשל זה לא יוסיף לו הרבה. -
@אליר325000
||כמובן שצריך לדעת מידע בסיסי... מי שלא ידע מה זה מניפסט למשל זה לא יוסיף לו הרבה.||שיניתי באמת אני לא רואה את האפליקציה אבל הוא לא נפתח לי מה יכול להיות הפשט?
@Ykingsmart כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
אולי תסביר מה זה מיניפסט
-
@חכם-ישראל מניפסט זה הרשאות ניהול לאפליקצייה, הייתי מדמה לבוליד.פרופ של אנדרואיד רק לוקאלי לאפליקצייה
-
@חכם-ישראל כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
@אליר325000
||כמובן שצריך לדעת מידע בסיסי... מי שלא ידע מה זה מניפסט למשל זה לא יוסיף לו הרבה.||שיניתי באמת אני לא רואה את האפליקציה אבל הוא לא נפתח לי מה יכול להיות הפשט?
@Ykingsmart כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
אולי תסביר מה זה מיניפסט
נעשה את זה יותר פשוט, יש קובץ בשם AndroidManifest.xml כשפותחים את האפליקציה עם עורך, זה הקובץ שעורכים.
-
@אליר325000 @Harwona @אדי-המתכנת @חכם-ישראל @ע-1195
האם יש עוד אפשרות לגרום שהאפליקציה לא תופיע במסך הבית,
ניסיתי לשנות את האפליקציות האלו macrodroid ומקלדת גוגל אבל הם נפגמו השמח אם מישהו יוכל לנסות לערוך אותם או להסביר איך לערוך אותם?
תודה לכולם!! -
@y-yechiel מקלדת גוגל בגרסא מעודכנת לא מופיע בכלל בברירת מחדל, בשביל שהיא תופיע צריך להיכנס להגדרות המקלדת ואז 'העדפות' ולהפעיל את 'הצג את סמל האפליקציה'
אולי אצלך זה מופעל אז פשוט תכבה את זה, או שמא אתה משתמש בגרסה ממש ישנה של המקלדת... -
@y-yechiel כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
@אליר325000 @Harwona @אדי-המתכנת @חכם-ישראל @ע-1195
האם יש עוד אפשרות לגרום שהאפליקציה לא תופיע במסך הבית,
ניסיתי לשנות את האפליקציות האלו macrodroid ומקלדת גוגל אבל הם נפגמו השמח אם מישהו יוכל לנסות לערוך אותם או להסביר איך לערוך אותם?
תודה לכולם!!במאקרודרואיד עד כמה שידוע לי הם חסמו את האפשרות לערוך את האפליקציה בדרכים הפשוטות
-
@Harwona כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
@y-yechiel מקלדת גוגל בגרסא מעודכנת לא מופיע בכלל בברירת מחדל, בשביל שהיא תופיע צריך להיכנס להגדרות המקלדת ואז 'העדפות' ולהפעיל את 'הצג את סמל האפליקציה'
אולי אצלך זה מופעל אז פשוט תכבה את זה, או שמא אתה משתמש בגרסה ממש ישנה של המקלדת...יש לי את הגרסה המעודכנת בשיאומי חצי טאצ' ואין לי אפשרות להסתיר את הסמל בהעדפות (בגרסה ישנה יותר במכשיר אחר הייתה אפשרות)
-
@מתכנת-חובב ייתכן, אבל האפשרות קיימת ב'מתקדם'או משהו דומה...
עכשיו בדקתי שוב, אני עם גרסת בטא
גרסה 13.1.02.536370540-beta-arm64-v8a -
רק שאלת תם, למה לא לערוך את מסך הבית, (quick step) באופן שהוא לא יציג שום אפליקציה, או נגיד רק שתיים שלוש בסיסיות, וככה חסל סדר הסתרות .
אי, מה תגיד זה לא יהיה נוח להיכנס לאפליקציות?
נעשה קיצור דרך ע''י מקשים - דהיינו כמו שלחיצה על מקש החיוג פותח יומן שיחות אז הינשוף יפתח את רשימת האפליקציות.
(או צירוף מקשים רנדומלי, אם אתה יותר פרנואיד)
עריכה;
לאחר שלושה חודשים אני מגלה שאכן יש דבר כזה -
https://mitmachim.top/post/416112 .
משתמש אלוף בשם @zalmensmok , טרח וכתב מדריך מפורט איך עושים את זה. עיינו שם ותרוו נחת. -
@אזולאי כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
רק שאלת תם, למה לא לערוך את מסך הבית, (quick step) באופן שהוא לא יציג שום אפליקציה, או נגיד רק שתיים שלוש בסיסיות, וככה חסל סדר הסתרות .
אי, מה תגיד זה לא יהיה נוח להיכנס לאפליקציות?
נעשה קיצור דרך ע''י מקשים - דהיינו כמו שלחיצה על מקש החיוג פותח יומן שיחות אז הינשוף יפתח את רשימת האפליקציות.
(או צירוף מקשים רנדומלי, אם אתה יותר פרנואיד)רעיון נחמד אתה מוכן לבצע?
-
@מתכנת-חובב כתב בשאלה | עריכת אפליקציה שלא יופיע במסך הבית.:
ש לי את הגרסה המעודכנת בשיאומי חצי טאצ' ואין לי אפשרות להסתיר את הסמל בהעדפות (בגרסה ישנה יותר במכשיר אחר הייתה אפשרות)
-
@אזולאי
בדקתי את העניין,
זה אפשרי על ידי הכנסת האקטיביסטי ושם האפליקציה.
הבעיה שאי אפשר לעשות את זה בהינדוס לאחור,
רק בקוד מקור.
הבשורה הטובה: יש את לאונצ׳ר 3 בקוד פתוח.
הבשורה הרעה: בשיאומי ערכו את לאונצ׳ר 3 ברמה גבוהה, ואין אותו בקוד המקור.מי שמעוניין בדרך אני אתן קישור שאינו צחצ ידי כרגע.