בירור | המלצה למחשב נייד
-
@big-boy כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
@אחיה-כהן אתה מדבר על סדרה... תביא 2 דגמים ונוכל להשוות ביניהם זה לא תלוי בסדרה זה תלוי בדגם הספציפי, ואני באמת לא מבין למה אתה כל הזמן סגור רק על שניהם יש כבר יותר טובים...
מה עדיף
הדגם של היוגה שהבאת
או T14? -
@אחיה-כהן האיכות שווה (כמו שכבר אמרתי). בעיצוב לדעתי לפחות היוגה מנצח (גם כבר אמרתי). מכאן ואילך זה שאלה של מחיר ומפרט שאתה מקבל.
נ.ב. לא נראה לי שתמצא יותר משתלם ממה שהבאתי לך...
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו. -
@אחיה-כהן האיכות שווה (כמו שכבר אמרתי). בעיצוב לדעתי לפחות היוגה מנצח (גם כבר אמרתי). מכאן ואילך זה שאלה של מחיר ומפרט שאתה מקבל.
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו.מה שהבאת של אסוס שווה ללנובו?
-
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו.אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
-
@אחיה-כהן בהחלט. הבאתי לך רק דגמים מסדרות עסקיות ואיכותיות לכל אחד יש את המעלות שלו והחסרונות שלו לעומת השני מה שאני ממליץ לך לעשות (שוב) לפתוח את שלושת המוצרים וללחוץ על כפתור ''הוספה להשוואת דגמים'' אחרי שאתה מוסיף את שלושת הדגמים להשוואה יש לך אפשרות ''מעבר לעמוד השוואת דגמים'' או שאתה פשוט לוחץ על הכפתור של השוואת דגמים (נמצא בצד שמאל למעלה ליד סמל העגלה וסמל החשבון וכו') ופשוט לבדוק מביניהם איזה מחשב יש לו את התכונות שחשובות לך ולאיזה מחשב יש יתרון מבחינתך.
-
@אחיה-כהן כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
שוב. לכל סדרה יש יתרונות ספציפית שאלת על איכות בניה ועל זה אני עונה לך שבשניהם איכות הבניה מעולה ! ההבדלים מסתכמים יותר בסוג המסך או כל מיני חיבורים למיניהם ובעיצוב.
-
@אחיה-כהן כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
שוב. לכל סדרה יש יתרונות ספציפית שאלת על איכות בניה ועל זה אני עונה לך שבשניהם איכות הבניה מעולה ! ההבדלים מסתכמים יותר בסוג המסך או כל מיני חיבורים למיניהם ובעיצוב.
תודה לך על כל המידע
-
@מתושלח-הבבלי ???
אח שלי זה נייח...