בירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?
-
@אבי-ברמן כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
זה מה שזה מראה כותב לי
C:\Users\lenovo\Downloads\Chrome.apk: 1 ...hed. 6.5 MB/s (48667070 bytes in 7.190s)
pkg: /data/local/tmp/Chrome.apk
Failure [INSTALL_FAILED_APK_RESTRICTED]מה זה אומר שאני צריך לעשות?
-
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@שניאור-שמח כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@yosef368 סתכל במייל
שוב
-
@שניאור-שמח
השגיאה אומרת ש APK מוגבל אין לי מושג מה זה אומראולי אם יש לך רוט ותעביר את קובץ ה apk לנתיב data/app עם הרשאות 644 באמצעות shell זה יעבוד אני לא יודע -
@אני-אני-אני כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@שניאור-שמח
השגיאה אומרת ש APK מוגבל אין לי מושג מה זה אומרזה אומר שהתקנות גם דרך ADB חסום.
-
@מישהו12
אני ב"ה מבין מה הכוונה מוגבל רק פעם ראשונה שאני שומע על זה לכן אני לא מוסיף מעבר לפירוש השגיאהברוך ה' שאתה מקפיד להגיד רק מה שאתה יודע, הלוואי שכולם היו ככה
אני מכיר את השגיאה אז פירטתי יותר@אני-אני-אני כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@אבי-ברמן
תנסה להתקין APK אחר תראה אם יש אותה שגיאה נסה גם לאפס את האישורים של הניפוי באגים ולאשר מחדשכמובן הפעלה מחדשאין סיבה שתהיה אחרת. אני אומר, זה חסימה בגרסא להתקנת אפליקציות דרך ADB (הסינים חסמו את ההתקנה דרך ADB בעדכוני התוכנה החדשים)
-
@מישהו12 כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@מישהו12
אני ב"ה מבין מה הכוונה מוגבל רק פעם ראשונה שאני שומע על זה לכן אני לא מוסיף מעבר לפירוש השגיאהברוך ה' שאתה מקפיד להגיד רק מה שאתה יודע, הלוואי שכולם היו ככה
אני מכיר את השגיאה אז פירטתי יותר@אני-אני-אני כתב בבירור | איך לעשות סיבוב מסך בשיאומי?:
@אבי-ברמן
תנסה להתקין APK אחר תראה אם יש אותה שגיאה נסה גם לאפס את האישורים של הניפוי באגים ולאשר מחדשכמובן הפעלה מחדשאין סיבה שתהיה אחרת. אני אומר, זה חסימה בגרסא להתקנת אפליקציות דרך ADB (הסינים חסמו את ההתקנה דרך ADB בעדכוני התוכנה החדשים)
ואין דרך לשנות זאת?