סקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!
-
@dfhzrhree
אבל זה לא אומר שבהכרח הבעיות יהיו דווקא במכשירים כשרים? לא?! -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש לך בלוטוס'? אתה נחוץ!:
@dfhzrhree
יש לי Qin1s+ וXiaomi Redmi Buds 3 Pro.
עובד מעולה. (לפעמים מתלוננים שלא שומעים אותי טוב\יש קטיעות לרגע, אבל די נדיר ואני חושב שזה בעיות שיהיה בכל דבר)המכשיר שלי לא כשר ועדה. איזה גרסא אחרת...
-
@האלקטרונאי
זה אומר רק שבמכשיר כשר צריך לבדוק... -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | יש לך בלוטוס'? אתה נחוץ!:
@מוטי-ברנד
אדרבה, אשמח אם תציין היכן.
@מיישה עשה לי תיאבון...למה בארץ אם אפשר להזמין בחצי מחיר?
-
לי יש יאנג והיה לי שיאומי מקשים לתקופה. הג'אברה 25 עובד מצוין וכן הניו בי דגם ישן יותר ממה שהביאו פה וכן עוד כמה בסגנון, אבל ואבל כל אלו דיבוריות שבכלל לא מגיעות עם סינון רעשים, וזה הסיוט הגדול של מכשיר כשר אני מדבר באוזניה (ואני רק באוזניה לא סובל בפלאפון) ואם יש קצת דיבורים מהילדים הצד שני אומר לי וואיי איך הם צועקים... ולקנות דיבורית עם מסנן רעשים עולה 400 500 כמו פלטרוניקס 5200.
אבל אוזניות בלוטוס יש בלי סוף סוגים ביקר וגם בזול עם סינון רעשים, אבל הם לא עובדים תקין בשיחה.
שימו לב עיקר הבעיה בכלל לא במוזיקה, הבעיה בשיחה שהשני שומע אותך בשקט ממש הרבה פעמים
אני ניסיתי אוזניות של שיאומי ושל טרונסמארט ביאנג ובשיאומי מקשים וכן של אפל ביאנג.מי שיודע ברור על אוזניה עם סינון רעשים איכותי שלא עולה 600 ומתאים לכשר לשיחה לצד השני. אני מברך אותו בכל הברכות
ותודה לפותח השרשור, אולי יצא משהו מזה -
@dfhzrhree אני השתמשתי בטלפון נוקיה C5 באוזניות REALME ועבד מצוין רוב הזמן
ועכשיו אני משתמש בגלקסי יאנג עם אוזניות galaxy buds (שמשום מה לא מופיעות בטבלה שלך) ועובד מצוין
חוץ מהשיחות שבשתי המקרים אני שמעתי מצוין אבל לא שומעים אותי בכלל
ויש לציין שבשני המקרים המכשיר אינו כשר ועדה -
-
@מומי-ארזי כתב בבקשת מידע | יש לך בלוטוס'? אתה נחוץ!:
ועובד מצוין
חוץ מהשיחותזה אחד מהדברים החשובים...
-
@dfhzrhree מעניין, מדוע לא הכנסת את מכשיר 4*4?
אני חושב שהמידע לגביו, איזה אוזניות צוואר עובדות איתו בשיחה של יותר מ20 דקות בלי שהמכשיר יקרוס, חשוב מאד. וגם כדאי לציין באיזה מחיר אפשר להשיג את האוזניות, כי יש אוזניות שעולות הרבה יותר מהמכשיר עצמו. -
@dfhzrhree לי יש 208 כשר אורגינל
לא הצלחתי לחבר אליו שום אוזניית בלוטות'
אם אני זוכר נכון הצלחתי כמה פעמים שהוא יזהה מכשיר ויוסיף אותו לרשימת המותאמים אבל משם ואילך העסק נתקע...
משא"כ לגבי פריצות וכד' [העברת קבצים דרך מכשירים אחרים, עובד חלק] -
מצאתי אוזניות שב"ה עובדות לי ממש טוב עם ה-c2... לא הצלחתי להבין איזה חברה הן אבל הנה קישור לפריט באיביי, אולי משהו יכיר...
לאוזניות יש גם שמע פנימי בנוסף לשמע שאפשר לשנות בפלאפון עצמו.
מקוה שעזרתי(: -
@צורבא_דרבנן כתב בבקשת מידע | יש לך בלוטוס'? אתה נחוץ!:
מצאתי אוזניות שב"ה עובדות לי ממש טוב עם ה-c2... לא הצלחתי להבין איזה חברה הן אבל הנה קישור לפריט באיביי, אולי משהו יכיר...
לאוזניות יש גם שמע פנימי בנוסף לשמע שאפשר לשנות בפלאפון עצמו.
מקוה שעזרתי(:אוזניות של 6 דולר כמה טובים הם יכולים להיות?!
-
@חכם-ישראל אני מתאר לך מציאות כרגע, מן הסתם הן לא באיכות של אוזניות 200 דולר אבל הן עובדות אחלה ולדעתי השמע די איכותי
-