סקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!
-
טיפ: בכל ההערות - אין צורך ללחוץ, מספיק לרחף והתוכן יוצג.
(1) @י-פל דיווח שהיא לא התחברה כלל למכשיר, אך בהמשך דיווח @b3b3b3b3b3 שהיא עבדה לו מצוין. ליתר ביטחון בדקתי אצל חבר, ולא נצפו תקלות, ארשה לעצמי להניח שהיה מדובר בתקלה נקודתית...
(2) ראה כאן.
(3) ראה כאן.
(4) ראה כאן.
אני מניח שכולם שמעו על כך שיש אוזניות שלא מתאימות/כן מתאימות לטלפון כשר וכו', גם אני כמובן...
חשוב לי לברר האם נתקלתם/לא נתקלתם בדבר כזה, והכי חשוב, אשמח לתגובה למטה עם שם המכשיר ושם האוזניה שעבדו טוב יחד או לחילופין נאלצו להיפרד....
כל מכשיר כשר רלוונטי, וכמובן גם כל אוזניה רלוונטית!
מודה מראש על כל תרומה של מידע, לתועלתי ותועלת הכלל!...
תודה לכל משתפי המידע!
דיסקליימר: המידע דלעיל משקף אך ורק מידע שהתקבל מהמשתמשים היקרים בפורום, ע"פ נסיונם האישי, כמובן שאין להסיק מכך מסקנות מוחלטות על כל מוצר שהוא, אלא כחוות דעת אישית בלבד) -
@dfhzrhree האוזניה של ג'אברה הדגם המדוייק הוא Jabra Talk 25 SE לא מתחברת בכלל לנוקיה 208 כשר אורגינל... אפילו אחרי שהתקנתי את הפריצה לבלוטוס זה לא התחבר כיוון שככל הנראה האוזניה היא דור מתקדם יותר שהבלוטוס של הטלפון לא תומך בו.
-
@dfhzrhree
לי יש מכשיר של 'פירסט פון' MTK-10 ורוב ככל אוזניות הבלוטוס התחברו באופן לא תקין (לי הייתה אוזניה של חברת 'פיינבלו' או משהו כזה והיא לא הצליחה להתחבר) כשחזרתי לחנות הוא פתח את כל (!) אוזניות הבלוטוס בחנות ופרט לאחת (אינני זוכר את הדגם אך היא עלתה 300 ש"ח) התחברה באופן תקין. בסופו של דבר, מצאתי בבית אצלי אוזניות בלוטוס ישנה מאוד (10 שנים) של חברת 'פלאטרוניקס' שעובדת באופן חלק עם המכשיר שלי, אך הקליטה של הבלוטוס גרועה מאוד, הווה אומר שהמכשיר צריך להיות ממש קרוב לאוזניה ולא בכיס של המכנסיים!! כמו"כ אם מחזיקים את הטלפון ביד יש בעייות קליטה. -
@dfhzrhree
אני השתמשתי באוזניה פשוטה, אוזניית יחיד.
השחורה הזו שעולה 30 ש''ח. מכונה B1.אגב, היא עצמה מחזיקה לי מתחילת הקורונה עד היום, שלוש שנים ומעלה!את השם של המכשיר הדפוק הזה אני כבר לא זוכר, כשאני ייזכר אני אכתוב.
התקלה הייתה שכל דקה המכשיר ניתק את האוזנייה, בלי שום סיבה. אני מדבר עם מישהו ופתאום מפסיק לשמוע. זה היה קורה גם לא באמצע שיחה, סתם כל הזמן הייתי שומע צפצופים באוזן, ביפ מתנתק ביפ מתחבר, כל דקה. -
@dfhzrhree
לא זוכר איך קראו לזה...מישהו זוכר איך קוראים למכשיר הזה?
הנה רישום חפיף איך המכשיר היה נראה בשעת שיחה,
(כן, אני יודע, אין לי כישרון ציור ולא ניסיתי להפגין אותו כאן).
הסבר קצר: החצי העליון מסך והחצי התחתון מקשים כמובן, כשר אורגינל. אבל היה שם טריק יפה שבמהלך השיחה היה נפתח על המסך לוח כזה שאפשר לנווט בו עם מקשי הניווט (למעלה ימינה וכו'), ולעשות השתק, השהיית שיחה או הפעלת הרמקול ועןד, יש מצב שזה נקרא אַפ טֶק (up tech), היה אצלי יומיים בהשאלה מחבר.וכעת לשאלה איפה כן עבד, איפה לא?
בסמסונג טאצ' העתיק אחר כך מטק ואפילו אלקטל (מישהו זוכר אותו היום? ) סי 2 כמובן ולבסוף שאיומי חצי טאצ'. כיום גם במטק פלוס עובד נהדר ללא תקלות כלשהן.
סקירה לגבי סוג נוסף של אוזניות, מכונה דמוי אייר פודס. עם שיאומי זה עובד נהדר, אבל עם מטק אי אפשר להפעיל בו זמנית את שתי האוזניות זה מבלבל את הפון. מוכרחים להשאיר אוזנייה אחת בתוך הבסיס.
-
לתועלת הציבור אני מצרף כאן אוזניות כפתור מושלמות
https://a.aliexpress.com/_EwgOWZf
עובד לי מעולה עם נוקיה 215
ועבד לי לפני כן מעולה עם שיאומי מקשים.
זה לפי דעתי אחד מאוזניות הכפתור הכי טובות שיש באלי אקספרס,
והאוזניות המצוינות הללו לא עובדות לי טוב עם נוקיה 215. -
@dfhzrhree לרוב אוזניות זוגיות בפלפון כשר לא יעבוד רק אחד מהם וגם לא באכות הכי טובה בבודדים יש מלא דגמים שעובדים אבל מי שרוצה שיעבוד לא זוגי צריך פלפון כמו למשל4*4 משהו אם בלוטוס קצת יותר מתקדם
-
@מתלמד-2 כתב בבקשת מידע | נתקלתם באוזניות בלוטוס שלא עובדות עם טלפון כשר?:
@מיישה כתב בבקשת מידע | נתקלתם באוזניות בלוטוס שלא עובדות עם טלפון כשר?:
יש אוזניות שכל הכוילל אצלנו קנה ומאד מרוצים...
קישור.
עובד בוודאות על יאנג, סי 2, נוקיה 208 ועוד כמה בלוקים.C2 הבלוטוס שלו ממש לא טוב חוץ מזה שא"א להנמיך ולהגביה.
זה נראה לי הבעיה בטלפון כי לי יש ועבוד טוב.
-
@נצח-ישראל כתב בבקשת מידע | נתקלתם באוזניות בלוטוס שלא עובדות עם טלפון כשר?:
@מיישה האם יש להם סינון רעשים ואם כן מה האיכות שלו
אין לי שמץ, אבל אם לא היה, לא היו מתלהבים...
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | נתקלתם באוזניות בלוטוס שלא עובדות עם טלפון כשר?:
והכי חשוב, אשמח לתגובה למטה עם שם המכשיר ושם האוזניה שעבדו טוב יחד או לחילופין נאלצו להיפרד....
MTK 1 - JBL TUNE225TWS, משמיע רעשי רקע מחרידים.