בירור | בירור פונט
-
@ע-1195
מנסיון, גם על שימוש פרטי (שאמנם הופץ בכמה מאות עותקים אך לא באופן פומבי, וללא שום אספקט מסחרי!) התקבלה תביעה בבימ"ש.
בד"כ הסיום לכאלו תביעות הוא בפשרה שתוכנה כולל בעיקר קניית חבילת משקלים גדולה במחיר מלא תמורת מחיקת התביעה...
אציין שלא כל יוצרי הפונטים משתתפים ב'חגיגת התביעות', וודאי שלא באותה צורה ועוצמה...
אך מסיבות מובנות, לא אפרט את שמותיהם (אף גנב לא יפרוץ לבית של עו"ד פליליסט...). -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | בירור פונט:
@צור מה עם גילוי נאות על הקשר עם איתמר נתן?הוא גילה זאת כבר כמה פעמים, לא חושב שיש עניין לחזור על זה כל פעם.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 שוקל לשים בחתימה גילוי נאות
וברצינות מי שעוקב אחרי יודע שאני מכיר אותו (וגם סידרתי ללא מעט הנחות ניכרות אצלו)
אני לא חבר שלו (מכר כן משוחח איתו מדי פעם כן)
אם תהית מאיפה אני יודע על האלה שעובדים בזיהוי פונטים זה לא מאיתמר נתן אלא מפרוג במסגרת עבודתי שם -
@צור אבל לא כל פותח אשכול שקשור לפונטים 'עוקב' אחריך.
באחד מהאשכולות אי-פעם שגם היית עסוק בנושא, לא הצלחתי לקלוט מה פתאום פה נזכרת.
עד ששלחו לי בפרטי כמה חברה פה, לכך שיש לכם קשר. [ולא מעניין אותי האם משפחה/חברות/הכרות]
אדרבא, אשמח לדעת מה פתאום הנושא הזה כואב לך כ"כ, כאשר על פריצות לתוכנות עריכת פונטים אין לך כל בעיה לעזור. -
עד ששלחו לי בפרטי כמה חברה פה, לכך שיש לכם קשר.
למה אתה לא עוקב אחרי? היית רואה את זה אני לא מסתיר
אדרבא, אשמח לדעת מה פתאום הנושא הזה כואב לך כ"כ, כאשר על פריצות לתוכנות עריכת פונטים אין לך כל בעיה לעזור.
בשמחה, היות שנתוודעתי לטירחה העצומה שיש ביצירת פונטים (כן, שוחחתי עם לא מעט יוצרים (לא רק איתמר) אני יודע כמה קשה ליצור פונט אמיתי (אופן טייפ עם תכנות מלא) ולכן כואב לי שעושקים פרויקט שעבדו עליו אנשים שמתפרנסים ממנו (במיוחד את חברים שלי)
וכן, ככל שזה גויים לא אכפת לי, אבל שזה יהודי חרדי (פונטייפ, בית אלף, אריאל לוי ועוד) כואב לי
לעוד שאלות אשמח -
@צור כתב בבירור | בירור פונט:
עד ששלחו לי בפרטי כמה חברה פה, לכך שיש לכם קשר.
למה אתה לא עוקב אחרי? היית רואה את זה אני לא מסתיר
שאלה יפה, אבל מה לעשות שרוב חברי הפורום לא עוקבים אחריך.
אז יש כאלו שנחשפו לכך לבד, ויש כאלו שלא.
כשזה מגיע לבירור על קניית פונטים, אתה בהחלט יודע לתת גילוי נאות, ואין סיבה שכאן זה יהי' שונה.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | בירור פונט:
אדרבא, אשמח לדעת מה פתאום הנושא הזה כואב לך כ"כ, כאשר על פריצות לתוכנות עריכת פונטים אין לך כל בעיה לעזור.
בשמחה, היות שנתוודעתי לטירחה העצומה שיש ביצירת פונטים (כן, שוחחתי עם לא מעט יוצרים (לא רק איתמר) אני יודע כמה קשה ליצור פונט אמיתי (אופן טייפ עם תכנות מלא) ולכן כואב לי שעושקים פרויקט שעבדו עליו אנשים שמתפרנסים ממנו (במיוחד את חברים שלי)
וכן, ככל שזה גויים לא אכפת לי, אבל שזה יהודי חרדי (פונטייפ, בית אלף, אריאל לוי ועוד) כואב לי
לעוד שאלות אשמחכבר כתבתי לך בעבר, כמעט ולא שייך חברה בסדר גודל, שאין לה בעל מניות יהודי.
-
ואין סיבה שכאן זה יהי' שונה.
אני לא מבין על מה אני צריך לתת גילוי נאות, אין לי מזה שום רווח מחוץ להצלת חברי הפורום.
כאמור אני מכיר אישית שני בודקים של אחת החברות הגדולות של הפונטים (סטודנטים לשעבר בפרוג) וכן החברה האלה יושבים גם על הפורום הזה
גילוי נאות אני עובד עם פרוג כבר אמרתי -
ועוד משהו קטן
אולי אם לא היו גונבים את ר' אליהו פריד הוא לא היה מעלה את הפוסט הזה
מקווה שלא מעבר על חוקי הפורום
ממליץ לך לעבור על השרשור בפרוג, תראה אם יש דבר כעזה תביעות
https://www.prog.co.il/threads/הודעה-לכל-משתמשי-הפונטים-של-פונטייפ-באופן-לא-חוקי.337619/