מכונה למטבעות|כמו שיש להדלקת מזגנים - להשתמש לפתיחת דלת
-
@NOKIA
בוודאי שקיים שם אפשרות!
אם לא היה קיים אפשרות כזו איך היו מייצרים את המכונה?!
נראה לך שלכל אחד מייצרים במיוחד?! -
לא אבל המחיר המינימלי הוא לחצי שעה @יעקב-מ-פינס
-
@ליבל אמר במכונה למטבעות|כמו שיש להדלקת מזגנים - להשתמש לפתיחת דלת:
פשוט תקנה קונטקטור כמו של חדר מדרגות ותגדיר כמה שניות יופעל
אני לא מבין מדוע להסתבך במדריך הרשמי שמגיע עם המכונה הזו כתוב לעשות כמו שכתבתי למעלה אפשר גם לעשות שיהיה ממש לשניות,
@חיים-כהן-1 אמר במכונה למטבעות|כמו שיש להדלקת מזגנים - להשתמש לפתיחת דלת:
@NOKIA תפעלתי פעם כזו מכונה צריך פשוט לעשות מחיר גבוה לחצי שעה
דוגמא: אם אתה רוצה ששקל אחד יפתח את הדלת לדקה תגדיר ש30 ש"ח יהיה לחצי שעה וכך כשיכניסו שקל זה יפתח לדקהרק ההגדרה היא לפי חצי שעה
-
@חיים-כהן-1 אמר במכונה למטבעות|כמו שיש להדלקת מזגנים - להשתמש לפתיחת דלת:
@NOKIA תפעלתי פעם כזו מכונה צריך פשוט לעשות מחיר גבוה לחצי שעה
דוגמא: אם אתה רוצה ששקל אחד יפתח את הדלת לדקה תגדיר ש30 ש"ח יהיה לחצי שעה וכך כשיכניסו שקל זה יפתח לדקהאם תגדיר שלושים ש"ח לחצי שעה אז עד שלא יכניסו שלושים ש"ח לא יפתח הדלת!
ולדוגמא אם תשים בבית כנסת כלשהו שיש בו את המכונה הזו שקל ובוא ניקח לדוגמא שכתוב לך 5 ש"ח לשעה אז המזגן לא ידלק ל20 דקות אלא המכונה תכתוב הכנס עוד כסף! -
@יעקב-מ-פינס יכול להיות שזה הגדרה בתוכנה
-
@A0533057932
כלומר?? -
@יעקב-מ-פינס שזה שלא נדלק עד שיש כסף לחצי שעה זה הגדרה של הגבאי מחמת העלות שעולה ההדלקה של המכשיר
ואם כל אחד ידליק ל5 דקות שכרו יצא בהפסדו -
@יעקב-מ-פינס אמר במכונה למטבעות|כמו שיש להדלקת מזגנים - להשתמש לפתיחת דלת:
אם תגדיר שלושים ש"ח לחצי שעה אז עד שלא יכניסו שלושים ש"ח לא יפתח הדלת!
ולדוגמא אם תשים בבית כנסת כלשהו שיש בו את המכונה הזו שקל ובוא ניקח לדוגמא שכתוב לך 5 ש"ח לשעה אז המזגן לא ידלק ל20 דקות אלא המכונה תכתוב הכנס עוד כסף!לא מדויק כלל, תפעלתי כזה מכשיר למשך שנתיים ולא הגדרתי כלום ואני להפך רציתי שלא יהיה אפשרות להפעיל בסכום קטן ולכן עשיתי שיהיה אפשר להכניס רק מטבעות של 5 ש"ח ומעלה התקשרתי אפי' למשווק של זה (לכל הידוע לי יש אחד בארץ) ואמר שא"א לעשות שיפתח רק לפי חצי שעה,
אבל באם אני טועה ויש לכך הוכחה מוצקת כמו התנסות וכו' אשמח מאוד להחכים.עריכה: התקשרתי לחבר שהפעיל איתי את זה והזכיר לי שזה עובד קצת אחרת מתנצל על המידע השגוי באופן חלקי.
זה עובד כך: להפעלה ראשונית באמת צריך להכניס כסף מספיק לחצי שעה וא"א לשנות את זה ורק אחרי שהופעל לחצי שעה ניתן להוסיף כל סכום ויפתח לעוד זמן ביחס לסכום.