פקודה לצריבת סיסטם דרך ADB
-
fastboot flash super super.img
-
fastboot flash super super.img
@התקנת-סינונים
אני צריך את זה לסיסטם אתה יכול לכתוב לי פקודה לסיסטם שאני פשוט יעשה ctrl c ctrl v לADB -
@התקנת-סינונים
אני צריך את זה לסיסטם אתה יכול לכתוב לי פקודה לסיסטם שאני פשוט יעשה ctrl c ctrl v לADB@qwq זה לפסטבוט
-
@qwq זה לפסטבוט
@התקנת-סינונים
ואז שם מה אני עושה? -
@התקנת-סינונים
ואז שם מה אני עושה?@התקנת-סינונים
שאני מכניס אותו לפוסטבוט הוא נהיה מסך שחור וזה מה זה אומר? -
@התקנת-סינונים
שאני מכניס אותו לפוסטבוט הוא נהיה מסך שחור וזה מה זה אומר? -
@qwq מסך שחור עם כיתוב קטן למטה fastboot mode ? זה אומר שאתה במצב פסטבוט תחבר למחשב תפתח שורת הפקודה ותכתוב fastboot devices ע"מ לבדוק אם המחשב קרא את המכשיר...
-
@qwq לא אמור להיות ככה. תעשה שוב מהתחלה. תכבה את המכשיר ע"י לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי לאחר מכן תדליק אותו רגיל, תאפשר ניפוי באגים ואז תחבר למחשב יתפתח שורת הפקודה ותכתוב adb devices ואחרי האישור של ההודעה שתקפוץ לך במכשיר תכתוב בשורת הפקודה adb reboot fastboot ואז אמור להידחק לך מסך שחור עם כיתוב קטן fastboot mode
-
@qwq לא אמור להיות ככה. תעשה שוב מהתחלה. תכבה את המכשיר ע"י לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי לאחר מכן תדליק אותו רגיל, תאפשר ניפוי באגים ואז תחבר למחשב יתפתח שורת הפקודה ותכתוב adb devices ואחרי האישור של ההודעה שתקפוץ לך במכשיר תכתוב בשורת הפקודה adb reboot fastboot ואז אמור להידחק לך מסך שחור עם כיתוב קטן fastboot mode
-
@Harwona כתב בפקודה לצריבת סיסטם דרך ADB:
adb reboot fastboot
שאני כותב את זה המכשיר נכבה ונדלק רגיל ללא מסךשחור
-
@qwq כנראה שמישהו ערך את זה שלא יהיה כתוב, תחבר עכשיו למחשב ותכתוב בשורת הפקודה fastboot devices ותעלה צילומסך.
-
@qwq בעיקרון מחיצת system נמצאת בתוך מחיצת super אבל אתה יכול לנסות לצרוב רק את system דבר ראשון האם המכשיר שלך הוא מכיל מחיצות a ו b ?