התאמת כונן למחשב
-
קניתי מחשב DELL Latitude 5430
מעוניין לקנות עבורו דיסק קשיח
חשבתי על זה:https://www.amazon.com/gp/product/B09DVRBNWV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1FF9ODJZIUKGX&psc=1
- האם זה תואם?
- האם זה דיסק מומלץ?!
תודה רבה
-
@aiib כתב בהתאמת כונן למחשב:
DELL Latitude 5430
- עשיתי חיפוש תמונה של המחשב שלך וקיבלתי את התוצאה הבאה
אם זה ככה זה אכן תואם החלק שאתה רוצה לקנות ואל תתייחס לגודל כי יש ל NVMe כמה סוגי גדלים ובתמונה זה הגודל הכי קטן מה שיש לך ואתה יכול להכניס כל גודל.
לגבי שאלה 2.
חברה נחמדה ומחיר נחמד ולא יותר
יש עשרות סוגים אחרים וחברות אחרות שהייתי הולך עליהם כמו למשל:Samsung 970 EVO Plus SSD PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.3
-
@big-boy כתב בהתאמת כונן למחשב:
לא שווה לקנות באמזון כונן אם העלויות של המשלוח והמיסים מגיעות למחיר כמעט כמו בארץ.
אם אתה קונה באמזון לדעתי זה כבר כונן שיותר משתלם לך לקנות באותו מחיר (4 דולר פחות... ) לצרכים שלך.
ואם אתה קונה בארץ אז זה מה שאני הייתי קונה לצרכים שלך.יש מישהו שמביא לי.
הכונן שהצעת מאמזון הוא יותר טוב מהכונן שחשבתי לקנות? או שפשוט אתה רוצה לחסוך לי 4 דולר? -
א. אם אתה כבר בוחר לקנות את הכונן הזה אז כבר יותר זול לנות אותו בארץ, לקחתי כדוגמא את הEvo Plus אבל זה נכון לשני הדגמים.
מבחינת ביצועים מדובר באותם ביצועי קריאה וכתיבה למעשה אין הבדלים ביניהם רק מדובר בכונן הכי אמין בעולם זה לא אומר שהוא יותר טוב מהמקבילים אליו בסה''כ בדירוג תוכל לראות שהם כמעט אותו דבר רק לסמסונג יש יותר קניות כי הוא כונן ''נחשב'' האם שווה לשלם את ההפרש על המותג והקצת יותר אמינות ? לדעתי לא, יהיו שיחלקו עלי, אבל הכונן שהצעתי לא פחות טוב (מניסיון) מהסמסונג כך שאני לא רואה סיבה לא לקנות אותו וליהנות מאותם ביצועים בדיוק. -