אני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?
-
תודה מראש
-
תודה מראש
@שמעון-לאופר אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
תודה מראש
תנסה הדפסה ל pdf
תעשה הדפסה ותבחר במדפסת הבאה
או אם יש לך מדפסת pdf אחרת
עריכה: @יאנג-בוי כתב שהמדפסת של מייקרוסופט לא עושה כלום, אז רק מדפסת pdf אחרת -
@שמעון-לאופר אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
תודה מראש
תנסה הדפסה ל pdf
עריכה: @יאנג-בוי כתב שהמדפסת של מייקרוסופט לא עושה כלום, אז רק מדפסת pdf אחרת@fantian ניסיתי ולא עוזר..
אגב, באותו פונט בדיוק ייצאתי רק לפני כמה ימים והכל היה תקין.
השינוי היחיד שהיה אצלי בימים אלו הוא עדכון כל הגופנים שלי (מהתיקייה המשותפת בדרייב של פורום מתמחים...) -
תודה מראש
תנסה הדפסה ל pdf
עריכה: @יאנג-בוי כתב שהמדפסת של מייקרוסופט לא עושה כלום, אז רק מדפסת pdf אחרת@fantian אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
תודה מראש
תנסה הדפסה ל pdf
או אם יש לך מדפסת pdf אחרתרק במדפסת אחרת.
המדפסת ההיא לא משנה כלום. -
@fantian אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
תודה מראש
תנסה הדפסה ל pdf
או אם יש לך מדפסת pdf אחרתרק במדפסת אחרת.
המדפסת ההיא לא משנה כלום.@יאנג-בוי מה הכוונה מדפסת אחרת?
-
@יאנג-בוי מה הכוונה מדפסת אחרת?
יש עוד מדפסות pdf שאפשר להתקין על המחשב. (חפש בפורום או בגוגל מדפסת pdf)
מכל מקום אם גם ל @יאנג-בוי היה את הבעיה הזו אולי תוכל להגיד לנו אם אכן הדפסה ל pdf עוזרת?
ואם יש לך תוכנה לעריכת pdf אתה יכול פשוט להעתיק את הכל ל pdf -
מכל מקום אם גם ל @יאנג-בוי היה את הבעיה הזו אולי תוכל להגיד לנו אם אכן הדפסה ל pdf עוזרת?
ואם יש לך תוכנה לעריכת pdf אתה יכול פשוט להעתיק את הכל ל pdf -
@יאנג-בוי תוכל לומר לי אם יש כאן את המדובר? (מדפסת PDF)
-
קישור למדפסת pdf קלילה מאוד (אחת מיני רבות)
-
@יאנג-בוי תוכל לומר לי אם יש כאן את המדובר? (מדפסת PDF)
@שמעון-לאופר Adobe Acrobat. בנוסף לכל הצרות
הוא גם מתקין מדפסת PDF. אבל יש תוכנות שהם רק מדפסת ולא צריך לשים את כל האדובי על המחשב בשבילם. עריכה: כמו ש @fantian הביא.
אבל אני ממליץ שיהיה לך אדובי בלי קשר.
(כמובן שלהבנתי המובא שם זה הגירסא PRO, לא יודע אם קיים בחינמי.) -
@שמעון-לאופר Adobe Acrobat. בנוסף לכל הצרות
הוא גם מתקין מדפסת PDF. אבל יש תוכנות שהם רק מדפסת ולא צריך לשים את כל האדובי על המחשב בשבילם. עריכה: כמו ש @fantian הביא.
(כמובן שלהבנתי המובא שם זה הגירסא PRO, לא יודע אם קיים בחינמי.)@יאנג-בוי אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
מה זה אומר?
נותן לי עריכה? -
כעת הדפיס לי עם ההדגשות!
אחרי שהוספתי מדפסת PDF שנתן כאן @fantian
תודה רבה!עריכה: כעת אני רואה שההדגשות ממש קופצות! שורה אחת מודגשת חזק שורה שני המודגשת חלש...
פתרון נוסף יש?
אגב, מה ההבדל בוורד, בין "יצא" לבין "הדפסה לPDF"? -
ואם יש לך תוכנה לעריכת pdf אתה יכול פשוט להעתיק את הכל ל pdf@fantian אמר באני מייצא מסמך Word לקובץ PDF וזה מבטל לי את כל ההדגשות במקור. מה עושים?:
ואם יש לך תוכנה לעריכת pdf אתה יכול פשוט להעתיק את הכל ל pdf
יש לך משהו בעברית?
יש לי רק באנגלית וממש מסובך לי... -
תודה מראש