בקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד
-
@mlpk הפעלה מחדש - פעולת הפעלה מחדש (דורש רוט),
נעילת מסך - פעולת קבע נעילת מסךפעולה זו משמשת להפעלה או כיבוי של נעילת המסך (לדוגמה מסך הזנת קוד PIN).
לפעולה זו עשויות להיות בעיות במכשירים מסוימים עם Android 4.0+. אם אתה נתקל בבעיות, נסה את פעולת Secure Settings כחלופה.
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד:
פעולת הפעלה מחדש (דורש רוט),
סליחה על הבורות - מה זה רוט?
נעילת מסך - פעולת קבע נעילת מסך
פעולה זו משמשת להפעלה או כיבוי של נעילת המסך (לדוגמה מסך הזנת קוד PIN).
לפעולה זו עשויות להיות בעיות במכשירים מסוימים עם Android 4.0+. אם אתה נתקל בבעיות, נסה את פעולת Secure Settings כחלופה.
כדי להבין - בעצם הלחצן המסומן לעיל - הוא מפעיל או מבטל את בקשת קוד בעת כניסה למכשיר? או שהוא מחל על המכשיר נעילת מסך כאשר הטריגר פועל?
אבל למעשה מתוך התגובות החדדה לי - שיותר ממה שאני מחפש שיקרה נעילת מסך אני רוצה לחצן אריח הגדרות מהירות שבצע כיבוי מסך: מה שאני רוצה להרויח מזה - שאוכל לנעול מסך בכל מצב נתון כי הרי ב - F21 אין לחצן צדדי לכיבוי (ונעילת) המסך, וכל פעם שאני רוצה לכבות מסך (ולנעול) - אני צריך לעבור למסך הבית ואז ללחוץ על לחצן ניתוק שיחה בכדי לכבות (ולנעול), אם יהיה לי אריח כזה - אוכל גם תוך כדי שיחה לכבות מסך, ואוכל גם תוך כדי שימוש במסך שאני לא רוצה לצאת ממנו לכבות...
{חוץ מזה היה לי עוד כמה דברים שרציתי לעשות באפליקציה הנ"ל - האם יש איזשהו מדריך בעברית מפורט על האפליקציה הנ"ל? - או שפשוט אפתח פה נושא על כל מאקרו שאני רוצה להפעיל?}
-
@mlpk כתב בבקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד:
סליחה על הבורות - מה זה רוט?
רוט זה בעצם הבסיס של המערכת שאתה לא יכול לשנות בלי בו דברים אלא אם כן אתה משתמש במשהו כמו מגיסק וכדומה שעורך קובץ (boot.img) וככה הוא מקבל גישה למערכת ואז אתה יכול לעשות דברים שחסומים לך בדרך כלל כמו שינויים בקבצי מערכת
נעילת מסך - פעולת קבע נעילת מסך
פעולה זו משמשת להפעלה או כיבוי של נעילת המסך (לדוגמה מסך הזנת קוד PIN).
כדי להבין - בעצם הלחצן המסומן לעיל - הוא מפעיל או מבטל את בקשת קוד בעת כניסה למכשיר? או שהוא מחל על המכשיר נעילת מסך כאשר הטריגר פועל?
אני לא יודע בדיוק כי אני לא מצליח להפעיל את זה כנראה כי אני מעל אנדרואיד 4
אבל למעשה מתוך התגובות החדדה לי - שיותר ממה שאני מחפש שיקרה נעילת מסך אני רוצה לחצן אריח הגדרות מהירות שבצע כיבוי מסך: מה שאני רוצה להרויח מזה - שאוכל לנעול מסך בכל מצב נתון כי הרי ב - F21 אין לחצן צדדי לכיבוי (ונעילת) המסך, וכל פעם שאני רוצה לכבות מסך (ולנעול) - אני צריך לעבור למסך הבית ואז ללחוץ על לחצן ניתוק שיחה בכדי לכבות (ולנעול), אם יהיה לי אריח כזה - אוכל גם תוך כדי שיחה לכבות מסך, ואוכל גם תוך כדי שימוש במסך שאני לא רוצה לצאת ממנו לכבות...
ואני רואה שיש אופציה בשם screen on/off תנסה אותה באמת (אצלי זה עובד)
-
@mlpk כתב בבקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד:
{חוץ מזה היה לי עוד כמה דברים שרציתי לעשות באפליקציה הנ"ל - האם יש איזשהו מדריך בעברית מפורט על האפליקציה הנ"ל? - או שפשוט אפתח פה נושא על כל מאקרו שאני רוצה להפעיל?}
בלחיצה ארוכה על טריגר/פעולה מוצג הסבר
אם תשתמש בגרסה עדכנית הוא גם יהיה בעברית מלאה -
-
@mlpk הגרסאות הכי חדשות שזה בעצם בטא מתפרסמות בפורום macrodroidforum.com
הגרסה הכי חדשה כרגע היא V5.33.8, שיצאה לפני 4 דקות...
http://www.macrodroidforum.com/index.php?threads/v5-33.4508/post-26015 -
@ילד כתב בבקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד:
@mlpk יש לך רוט? ואם כן אז תתקין את האפליקציה של נובה לאנצ'ר רק הבעיה שאני לא יודע איך מעלים כאן קבצים
@פקז ניסה להסביר לי מקודם מה זה...
@פקז כתב בבקשת מידע | נעילת מסך ע"י מאקרו דרואיד:
רוט זה בעצם הבסיס של המערכת שאתה לא יכול לשנות בלי בו דברים אלא אם כן אתה משתמש במשהו כמו מגיסק וכדומה שעורך קובץ (boot.img) וככה הוא מקבל גישה למערכת ואז אתה יכול לעשות דברים שחסומים לך בדרך כלל כמו שינויים בקבצי מערכת
איך אני יודע אם יש לי את זה או אין לי, ואיך אני משתמש בו?