בעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים
-
@גיפה
לגביי הווינראר תסיר ותתקין מחדש (אתה יכול לפרוץ לפי מה שכתוב כאן )
לגביי האופיס תיכנס בלוח הבקרה הסרת תוכניות קליק ימני על אופיס ותבחר שנה זה אמור לפתור לך את הבעיות (עדיף לבחור בתיקון מקוון אבל אתה יכול לנסות לפני כן תיקון מהיר)
עריכה: נשמח לעדכון אם זה לא הסתדר לך עדין וזה עזר לך -
@yml כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@2580 זה לא לגמרי משהו חדש, כי גם את המפתחות המזויפים שאפשר להשיג ברשת בגרושים, מייקרוסופט נוהגת לחסום בסוף ברוב המקרים.
כי הצורה שמפתח מזויף עובד הוא בשני צורות או שהוא מפתח מקורי רק שהוא כבר משומש או פג תוקף. או שהאקר מצליח לשכנע את מייקרוסופט כאילו זה מקורי. (הוא עולה על הדפוס של המפתחות וכו')
רק שכל זמן שהמחשב מחובר לרשת, האופיס במחשב מסתנכרן לעתים עם השרת. ואז אם מייקרוסופט עולים על זה שהוא מזויף, פג תוקף, וכו' הם מורידים לך את הרשיון.
הדבר החדש והמוזר זה שהם חסמו את הגישה לאיקטוב, שזה גישה למחשב עצמו, כלומר עדכון וכו'לא בדיוק הבנתי את כוונתך זה גם איקטוב...
@GIGA כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@2580 ד"ר יוזף ברויאר נהג לומר: כלב יכול לסבול גם בכינים וגם מתולעים.
לא כל פעם כל הסימפטומים קשורים זה בזה...מי זה הד"ר הנ"ל? וטרינר???
-
@2580 האיקטובים שהעלו פה, זה לא מפתח שזויף, אלא פקודה שמרמה את אופיס כאילו יש מפתח,
דוגמא אם איקטבת את אופיס ואז תיכנס להגדרות חשבון- שנה מפתח מוצר. תראה שאין שום מפתח שרשום
כרגע. אבל בכל זאת הוא רושם שהוא הופעל, למה, כי רימית אותו. (אגב לא מידי מומלץ לעשות את הפעולה הנ"ל כי הרבה סיכוי שהם יזהו שמשהו לא תקין.)
קיצור את זה שהם לא יגיבו לאיקטוב אני יכול להבין, אבל לא שיחסמו גישה אליו. -
@גיפה בקשר לאופיס גם לי יש את ההודעה הזו כבר הרבה זמן וניסיתי לאפס את האקטיבציה ולעשות מחדש וזה לא עזר.
מה שכן אין בעיה להמשיך לעבוד כרגיל, האופיס לא חסום.
אם זה מאוד מפריע לך אתה יכול להסיר את האופיס לגמרי עם כל השאריות להתקין אותו מחדש ואז לאקטב שוב ולהגדיר שלא יתעדכן! -
@2580 האיקטובים שהעלו פה, זה לא מפתח שזויף, אלא פקודה שמרמה את אופיס כאילו יש מפתח,
דוגמא אם איקטבת את אופיס ואז תיכנס להגדרות חשבון- שנה מפתח מוצר. תראה שאין שום מפתח שרשום
כרגע. אבל בכל זאת הוא רושם שהוא הופעל, למה, כי רימית אותו. (אגב לא מידי מומלץ לעשות את הפעולה הנ"ל כי הרבה סיכוי שהם יזהו שמשהו לא תקין.)
קיצור את זה שהם לא יגיבו לאיקטוב אני יכול להבין, אבל לא שיחסמו גישה אליו.אני לא בטוח שאתה צודק לגבי זה שאין מפתח מוצר כי אמור להיות מאוד קל לעלות על זה מה שכן אצלי כתוב ברשיון ווינדוס שזה מופעל באמצעות רשיון דיגיטלי (אולי יש כזה דבר רשמי והוא אינו מצריך מפתח מוצר... כי אם לא אם הוא יודע לזהות שזה רשיון דיגיטלי הוא צריך לחסום את מיד...)
-
@m-imreymoshe
ברוב המקרים לא צריך להסיר אתה יכול פשוט ללחוץ קליק ימני בלוח הבקרה> הסרת תוכניות>שנה>תיקון מקוון (יש גם תיקון מהיר אבל תיקון מקוון בדרך כלל יפתור את כל הבעיות) -
@m-imreymoshe כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
ולהגדיר שלא יתעדכן!
תודה על המענה.
אך אני משתמש תמיד עם stopupdater וזה עבד ללא בעיות. -
@EBA כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@2580 או שהסיסמא שגויה, או שהקובץ פגום
@2580
הסיסמה היא 2023, לא 1234זה אולי היה הסיסמא לחילוץ של הקובץ המקורי אבל מה שהעלתי זה אחרי שהורדתי בעבר וחילצתי ואז שוב דחסתי ככה שאת הסיסמא אני זה שקבעתי ולמיטב זכרוני זה כן היה 1234 אבל אני לא זוכר זה היה מזמן (אדרבא עם עבד לך 2023 מצויין...)