בעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים
-
@106 כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@גיפה
כמדומה שוינראר ממשיך לפעול, הוא רק כותב את ההודעה זו.
אודות האיקטוב לאופיס - גם אצלי האיקטוב לא עבד, ניסיתי עוד איקטובים של @יוסי-מחשבים , בסוף עשיתי רישיון דרך משרד החינוך.השאלה היא מה קרה, זה לא צירוף מקרים שגם זה וגם זה פתאום "התאפסו" ו"קלטו" שהם מאוקטבים
-
@גיפה אצלי האיקטוב עבד (אני לא זוכר איזה איקטוב זה) גם לאופיס וגם לווינדוס.
אבל אחרי כמה חודשים באופיס הוא כותב לי שזה לא מקורי, (זה לא משנה כי מהרגע שהוא עובד הוא לא מפסיק).
אבל בווינדוס הוא ממשיך להציג שהוא מקורי.
מה שמעניין זה שאחרי שהאופיס עצבן אותי אם ההודעות שלו ופחדתי שהוא יפסיק לעבוד, עשיתי לו איקטוב משלי.
(התבססתי על משהוא שהוא כבר חסם בשינויים קוסמטיים קלים.) וזה הצליח לשבועיים עד שהוא שוב עלה על זה שהוא לא מקורי.
קיצור כל האיקטובים זה חתול ועכבר.. -
@yml
ווינדוס הכריזו מלחמה!!!!!
חיפשתי בשבילך איקטובים במחשב מצאתי שתיים ניסיתי להפעיל אחד וקפצה לי הודעה שאני לא יכול,
ושלהפעלת מוצר אני צריך מפתח מוצר מאתר החברה.
ניסיתי את השני ואז קופצת לי התראה שהקובץ לא בטוח (לא ההתראה הרגילה של כל תוכנה לא מוכרת, אלא התראה על בעיהה בקובץ, מכיוון שידעתי שאין בו שום בעיה כי אני כתבתי אותו הפעלתי , והמחשב כותב שאין לי הרשאה.
ניסיתי כמנהל והוא פשוט נמחק. עשיתי חיפוש וגם הראשון נמחק. ניסיתי לבדוק אולי הסתירו אותו ונאדה!
כנראה שהם באחד העדכונים האחרונים התקינו במערכת עצמה איזה שהוא מניעה לאיקטובים המוכרים.
(מה שמעניין שאני לא יודע איך הם יכולים למחוק לי קובץ, לא להגיב לפקודה שלו זה זכותם, אבל למחוק?) -
-
@NH-LOCAL אולי אבל גם זכור לי משהו שהתפרסם על עדכון כלשהו של ווינדוס שהמערכת מבקשת גישה למידע כמו איזה גירסת אופיס מותקנת לך במחשב... (שם בפירסום פירסמו שלכאורה העניין הוא לחסום רשיונות גנובים וגם היה הסבר איך להסיר את העדכון הנ"ל אבל איני זוכר...)
-
@NH-LOCAL כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@yml כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
כנראה שהם באחד העדכונים האחרונים התקינו במערכת עצמה איזה שהוא מניעה לאיקטובים המוכרים.
דוקא מערכת ישנה מאוד, ובמקרה שלך סביר להניח שהיא אפילו לא שייכת למיקרוסופט - קוראים לזה אנטי וירוס
@NH-LOCAL
מאחר ואני עצמי פרצתי ע"י הקובץ הזה עצמו לא לפני הרבה זמן סביר להניח שזה לא כ"כ ישן.
בנוסף אם תסתכל טוב@yml כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@yml
חיפשתי בשבילך איקטובים במחשב מצאתי שתיים ניסיתי להפעיל אחד וקפצה לי הודעה שאני לא יכול,
ושלהפעלת מוצר אני צריך מפתח מוצר מאתר החברה.כתבתי בפירוש שקפצה הודעה של שאסור לי להפעיל את זה ושאם אני רוצה אני ארכוש מפתח רשמי.
מה שאומר שווינדוס עלו על זה שזה איקטוב וזה הסיבה שחסמו את זה.
מה שכן עכשיו הורדתי איקטוב אחר מהאתר ולפני זה השבתתי את eset וחומת האש, הוא לפחות נדלק אבל גם כן לא פעל. -
@גיפה לסדר את הוינראר פשוט תפעיל אתזה df741949-2f9e-4a08-be36-14c75d503b0e-פריצה לוינראר.exe
לסדר את האופיס תשתמש ב KMS 49
תפעיל תלחץ 3
ואז מקש כלשהוא
1
מקש כלשהוא
2
ותסגור
ותראה נחת
וסתם בשביל הסקרנות מתי פתחת את ווינראר לאחרונה וכן עידכנת אופיס ואז זה קרה ? -
@יוני-1 כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
df741949-2f9e-4a08-be36-14c75d503b0e-פריצה לוינראר.exe
תודה!
אבל שימו לב שהעניין הוא ששאלתי למה זה קרה? מה פתאום המחשב נזכר שכל התוכנות שהתקנתי הם לא רשמיות?
@GIGA תודה, אבל זה אותו דבר ממה שיוסי הביא והוא מביא לי את הנ"ל https://mitmachim.top/post/631944 -
@גיפה כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
למה זה קרה?
אולי בגלל זה:
@2580 כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@NH-LOCAL אולי אבל גם זכור לי משהו שהתפרסם על עדכון כלשהו של ווינדוס שהמערכת מבקשת גישה למידע כמו איזה גירסת אופיס מותקנת לך במחשב... (שם בפירסום פירסמו שלכאורה העניין הוא לחסום רשיונות גנובים וגם היה הסבר איך להסיר את העדכון הנ"ל אבל איני זוכר...)