בקשת מידע | הסרת מנהל הרוט, באופן שהרשאות הרוט ישארו פועלות
-
@שוקי-סגל כתב בבקשת מידע | הסרת מנהל הרוט, באופן שהרשאות הרוט ישארו פועלות:
תודה אבל באיפוס זה חוזר.
וגם שמניסיון זה לא טוב כי למשל בקינג רוט אז גם אפליקציה שמוגדרת לקבל הרשאות לא מקבלת כשזה מושבת, ואם אתה תנסה להסתיר אותה תישאר ללא רוט עד לאיפוס.
-
תודה אבל באיפוס זה חוזר.
וגם שמניסיון זה לא טוב כי למשל בקינג רוט אז גם אפליקציה שמוגדרת לקבל הרשאות לא מקבלת כשזה מושבת, ואם אתה תנסה להסתיר אותה תישאר ללא רוט עד לאיפוס.
איך שלא תסתיר זה יחזור באיפוס הסתרה זה לא כמו עקירה מהשורש
(אם תנסה אני בטוח שתמצא דרך לחסום את האיפוס) -
מנסיון אפליקציית רוט ערוכה 99% לא תעבוד
אולי אתה צודק אבל אני העליתי כאן אחד שאני ערכתי
@צדיק-0 לגבי ההרשאה שכל פעם קופץ בקשת אישור, תשאל את צ'אט GPT יש לו תשובה איך לעשות אישור אוטומטי.. אומנם תצטרך להבין את העיקרון של מה שהוא אומר כי הוא לא מדייק... -
@איש-אמת הבנתי, אבל חוץ מזה שהוא לא יהיה במסך הבית אני רוצה שלא יהיה גישה אליו, וגם אני מעדיף שלא יהיה בדאטה, ובמגיסק אין אפשרות להעביר לסיסטם!
וגם שאני צריך את זה בשביל עוד מנהלי רוט לא רק מגיסק, ואין אפשרות להעביר מנהל רוט כגון קינג רוט, למגיסק כלומר שמגיסק ינהל במקומו.
בכל אופן תודה. -
@שוקי-סגל הבנתי 50% ממה שאמרת... (אם תוכל לכתוב פסיקים, זה יעזור)
דבר שני יש לי גרסה לנגן M200 והשארתי שם רוט, ולקחתי את אותו מאגיסק וקברתי אותו בסיסטם ושיסתדר שם אומנם אם פותחים אותו הוא כותב שזה מערכת וכו אבל תכלס עובד... ואם אתה לא מעוניין שיכתוב אז אולי תניח אותו בתיקיית vitle-app (לא דייקתי..) אם ישנה, כי שם הוא מתקין את זה כאילו זה מהמשתמש.
דבר שלישי איך אתה יכול לפתוח את המאגיסק אם אין לו איקון?!
יש לך לאנצר מיוחד או אקטיביטי לאנצר?! א"כ תערוך את המאגיסק שבפתיחה שלו המשתמש יעבור לאפליקציה אחרת -
@צדיק-0 כתב בבקשת מידע | הסרת מנהל הרוט, באופן שהרשאות הרוט ישארו פועלות:
אתה צודק כי זה במגיסק שההרשאות נמצאות בBOOT ולא באפליקצית המנהל כגון קינג רוט שדיבר עליו @שוקי-סגל
לא הבנתי, אתם מחפשים מאגיסק ערוך או קינג רוט ערוך?
אני רוצה לדעת לגבי כל סוגי הרוט כגון קינג רוט ומגיסק.