סקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!
-
@מיישה כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
@Tיו_ כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
יש לי בקנה התקנת מצלמת רוורס למערכת בטיוטה אברכים ואני מתחייב בל"נ להעלות מדריך במידה ותיפתח קטגוריה כזו
יש לי מוכן, אני עוד מעט אפרסם מדריך.
עריכה: פורסם.
יישר כוח זריזין מקדימין -
@מיישה כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
אתה מוזמן לעזור...
אם אתה רוצה יש פה הרבה שייעצתי להם בפרוג
https://www.prog.co.il/threads/מערכת-מולטימדיה-לרכב.491895/page-11#post-12057226 -
@מוטי-ברנד כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
יש פה הרבה שייעצתי להם בפרוג
זה לא דברים שקנית באופן אישי/שחבר שלך קנה וראית את זה?
-
@מוטי-ברנד כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
אתה מוזמן לעזור...
אם אתה רוצה יש פה הרבה שייעצתי להם בפרוג
https://www.prog.co.il/threads/מערכת-מולטימדיה-לרכב.491895/page-11#post-12057226גם אני זכיתי להיעזר מ @מוטי-ברנד בנושאי רכב ומולטימדיה כאן בפורום!...
-
יש פה הרבה שייעצתי להם בפרוג
זה לא דברים שקנית באופן אישי/שחבר שלך קנה וראית את זה?
חלק כן וחלק לא
אבל פחות או יותר לפני שאני ממליץ אני חופר על זה הרבה זמן -
@מיישה לדעתי רעיון נפלא, אני משער שתוך כמה חודשים יהיה כאן כמה מדריכים מסודרים בנושא, וחברי הפורום יתחילו לצבור ניסיון משיטת "ניסוי ותעיה" (הם לא יתחילו אם לא יהיה להם התחלה בסיסית וגב מאחוריהם) כך שהפורום יוסיף לצבור חיסכון למשתמשים... תבורך על עצם הרעיון.
-
@Ykingsmart כתב בסקר | הצעת ייעול - הוספת קטגוריית רכב ומערכות מולטימדיה, נשמח שתביעו את דעתכם!!!:
"ניסוי ותעיה"
זה באמת נכון, היו כאן כמה וכמה בקשות של מערכות, ואחרים ואני הבאנו כאן קישורים, לא מניסיון, כמובן בצירוף הדגשה, ומסתבר שקנו את ההצעות הללו, מי שנהנה מאד יעזור אם יתן המלצות למה שהזמין...
-