בעיה | שיבוש סמל רשת במחשב
-
@קטוצ-קע אם כן מה הבעיה מה אכפת לך שזה מראה משהו אחר מילא אצלי הוא לא מחובר לרשת וכותב אין אינטרנט מאובטח שזה כל הזמן עושה את זה, זה מפריע ואם יש למישהו פתרון בשבילי אני ישמח!
-
@קטוצ-קע זה קורה עקב הגבלות מסויימות על החיבור לשרתי מיקרוספט.
או עקב חסימה מסויימת.
לעיתים הגבלות של ראוטר עסקי וכדומה.
אין צורך להתייחס לזה@יהודה-12 ולגבי הבאג אצלי אתה יודע מה הפתרון?
@שוקי-סגל כתב בבעיה | שיבוש סמל רשת במחשב:
@קטוצ-קע אם כן מה הבעיה מה אכפת לך שזה מראה משהו אחר מילא אצלי הוא לא מחובר לרשת וכותב אין אינטרנט מאובטח שזה כל הזמן עושה את זה, זה מפריע ואם יש למישהו פתרון בשבילי אני ישמח!
-
@2580 כן, אבל יש לי עוד מחשב שאתו גם אם הוא לפעמים מתנתק זה עדיין לא ברמה שלי שאצלי הוא מתנתק קבועה.
@שוקי-סגל בעיקרון זה התשובה גם אם אתה מחובר לאינטרנט אז כשנטפרי חוסם זה יוצג כך... תנסה להריץ מחדש התקנה של הווי פרי (כלי לחסימת רשתות זרות של נט פרי) אם הוא קיים...
עריכה: דרך אגב זה יכול לקרות המון כשהWIFI מתנתק ומתחבר בחזרה לפעמים החסימה של נטפרי לא נפתחת אוטומטית...
-
@שוקי-סגל בעיקרון זה התשובה גם אם אתה מחובר לאינטרנט אז כשנטפרי חוסם זה יוצג כך... תנסה להריץ מחדש התקנה של הווי פרי (כלי לחסימת רשתות זרות של נט פרי) אם הוא קיים...
עריכה: דרך אגב זה יכול לקרות המון כשהWIFI מתנתק ומתחבר בחזרה לפעמים החסימה של נטפרי לא נפתחת אוטומטית...
-
@2580 לא זה לא נכון כשאני מחובר אז הסמל מראה פסים וכותב מאובטח ומחובר, אבל כשזה מתנתק הוא כותב את זה והוא באמת מתנתק ואין אפשרות לגלוש!!
זהו שכנראה זה וויפריי עכשיו אני צריך להגדיר שזה יהיה פועל ברקע בשביל זה. -
לא זה לא נכון כשאני מחובר אז הסמל מראה פסים וכותב מאובטח ומחובר, אבל כשזה מתנתק הוא כותב את זה והוא באמת מתנתק ואין אפשרות לגלוש!!
לא הבנתי מה לא נכון במה שכתבתי?
-
זה ולפני העריכה! אחרי העריכה הסברת נכון!
@2580 כתב בבעיה | שיבוש סמל רשת במחשב:
בעיקרון זה התשובה גם אם אתה מחובר לאינטרנט אז כשנטפרי חוסם זה יוצג כך... תנסה להריץ מחדש התקנה של הווי פרי (כלי לחסימת רשתות זרות של נט פרי) אם הוא קיים...
זה ולפני העריכה! אחרי העריכה הסברת נכון!
שים לב בעריכה רק הסברתי איך זה יכול לקרות...
גם אם אתה מחובר לאינטרנט
כלומר הWIFI התחבר לרשת
אז כשנטפרי חוסם
את הגלישה...
זה יוצג כך
אין אינטרנט כי נטפרי חסמו מאובטח (שאומר שאתה מחובר בעצם) כי אתה באמת מחובר...