בירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד
-
@אליר325000 כתב בבירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד:
@צדיק-תמים
בלי להיכנס לכל הסיבות שיש לשנוא את אפל, דיברתי עם מתכנת בכיר שם והוא הודה לי שאפל מיועד לטיפשים, נקודה,
בלי ידע בלי דאגות,
אל תתעסק הרבה עם המכשיר,
אנחנו נספק לך נוחות, יוקרתיות, בטחון [והם אכן מסייעם בכך].גם... וגם ממש לא נהנתי מהממשק שלהם... לא נוח לטעמי. אני יודע שתגידו שזה עניין של הרגל ושכל העולם אומר הפוך אבל...
וגם אני שונא שאם יש לך מכשיר אחד של אפל אתה חייב הכל של אפל...
-
@צדיק-תמים לא רק, הוא מאד מונגש, [מאד מאד מאד]
-
@צדיק-תמים לא רק, הוא מאד מונגש, [מאד מאד מאד]
@אליר325000 אין לי מושג על מה אתה מדבר. סורי
נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותה חברה -
@צדיק-תמים
אבהיר את הנקודה, מונגש כוונתי שאתה לא צריך להסתבך ממשק קל ונוח ומאד ידיודתי וכמובן אחיד,
כך את אנדרואיד 13 למעט רומים בגנון סמסונג [וגם הם] מלאים בבאטנס במקומות לא נוחים, טקסטים לא אחידים. -
@2580 כתב בבירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד:
@צדיק-תמים https://apps.apple.com/de/app/rig-manager/id1532734914
עם mas אי אפשר להוריד את זה כי אין לי מכשיר ios ללחוץ "קבל"
ולכלי השני אני מעדיף לא להתחבר עם חשבון Apple ID שלי, בפרט שדי ברור לי שלא ייצא מזה כלום בסופו של דבר.
בהצלחה -
@צדיק-תמים
אבהיר את הנקודה, מונגש כוונתי שאתה לא צריך להסתבך ממשק קל ונוח ומאד ידיודתי וכמובן אחיד,
כך את אנדרואיד 13 למעט רומים בגנון סמסונג [וגם הם] מלאים בבאטנס במקומות לא נוחים, טקסטים לא אחידים.לא מכיר כל כך את iOS (אני מבין שעל זה אתה מדבר, אני מכיר בעיקר את MacOS), אבל זה לא חסרון אלא יתרון.
אתה טוען שאנדרואיד מיועדת לחכמים כי העיצוב והנוחות שימוש גרועים יותר וצריך להתאמץ בשביל דברים?@אליר325000 כתב בבירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד:
בלי להיכנס לכל הסיבות שיש לשנוא את אפל, דיברתי עם מתכנת בכיר שם והוא הודה לי שאפל מיועד לטיפשים, נקודה,
בלי ידע בלי דאגות,
אל תתעסק הרבה עם המכשיר,
....
כך את אנדרואיד 13 למעט רומים בגנון סמסונג [וגם הם] מלאים בבאטנס במקומות לא נוחים, טקסטים לא אחידים. -
@אליר325000 אל תתעסק עם המכשיר?! כשהיה לי בימי עלומי אייפון אז 4 כדי להיליף צלצול הייתי צריך איזה שלוש תוכנות ולחבר למחשב ולקרא איזה שמונה מדריכים לא יודע מה היום אבל זה מכשיר מסובך
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד:
@2580 כתב בבירור | פתיחת קובץ ios (אפל...) באנדרואיד:
@צדיק-תמים https://apps.apple.com/de/app/rig-manager/id1532734914
עם mas אי אפשר להוריד את זה כי אין לי מכשיר ios ללחוץ "קבל"
ולכלי השני אני מעדיף לא להתחבר עם חשבון Apple ID שלי, בפרט שדי ברור לי שלא ייצא מזה כלום בסופו של דבר.
בהצלחהאז מה אני יכול לעשות?