בירור | מה צריך להיות במחשב נייד כדי שיהיה טוב לעריכה עם תוכנות אדובי
-
@GIGA כתב בבירור | מה צריך להיות במחשב נייד כדי שיהיה טוב לעריכה עם תוכנות אדובי:
@בין-אדם-לחבירו גודל מסך 16?
כן
-
@בין-אדם-לחבירו יש אותו, בזול ממש. עם כרטיס מסך מותאם לגרפיקה.
יש אותו, יקר יותר אבל ביצועים ממש טוביםםם (בעיקר בכרטיס מסך, שאמנם מיועד לגימינג אבל אני חושב שעדיף. גם הזיכרון ראם דור חדש יותר)
ויש אותו, סדרה הרבה יותר טובה ואהובה עלי מאוד, אבל אם תרצה 32 ראם וכרטיס מסך יותר מתקדם זה ממש יהיה כואב בכיס... -
@יעקב-אליעזר לא ממש זה תלוי איזה יש לך חייב אני קניתי עכשיו מחשב i9 דור 11 וזה סבבה לגמרי
-
@יעקב-אליעזר אתה יודע כמה ההבדל בין i7 דור 12 ל i9 11
-
@יעקב-אליעזר ההבדל בין שתיהם אמרו לי גם הבאג וגם ב ksp שזה נא בין 5 ל 8 אחוז זה לא הרבה בכלל
-
@GIGA אתה צודק אבל זה חשבון של מה אתה צריך למה אתה מתכנן לעשות את זה אגב אני יגיד לך שבהתחלה הפוך הוא לא רצה שאני יקח את זה הוא שיכנע אותי לקחת את הדור ה 12 אבל שאלתי אותו שיבדוק בכמה זה שונה והוא אמר לי שזה שונה לא בהרבה וגם צריך לבדוק למה מישתמשים במחשב שאם זה לגרפיקה או הדמיות וכו '
וגם כרטיס מסך יחסית טוב לגרפיקה 3050 ובמחיר שלא מיתקרב למחיר של הדור 12 אם כרטיס מסך 3050 אז לפעמים זה כן שוה יתיעצתי גם אם טכנאי מחשבים -
@GIGA https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i9-11900H-vs-Intel-Core-i7-12700H/m1539880vsm1750314
סליחה אני דיברתי על זה ראה את ההבדל אבל ודאי שאתה צודק אין קשר אם זה I7 או I9 העיקר זה הדור שלו אם זה 12 או 13 אבל לא תמיד צריך את זה לכל דבר