עזרה | העברת ESET חוקי ממחשב למחשב
-
או יותר נכון, אני עושה התקנה נקיה למחשב מחדש, ואני רוצה להתקין את הESET מחדש. הרישיון מגובה לחשבון שלי באתר ESET ככה שאני רואה על איזה מחשבים מותקן לי.
אני אשמח למי שיודע איך מעבירים, מניסיון ולא מניחוש... (כלומר, תשובות כמו "תבדוק באתר אם יש לך כפתור העברה" לא יעזרו...)
תודה! -
@מישהו12 כתב בעזרה | העברת ESET חוקי ממחשב למחשב:
או יותר נכון, אני עושה התקנה נקיה למחשב מחדש, ואני רוצה להתקין את הESET מחדש. הרישיון מגובה לחשבון שלי באתר ESET ככה שאני רואה על איזה מחשבים מותקן לי.
אני אשמח למי שיודע איך מעבירים, מניסיון ולא מניחוש... (כלומר, תשובות כמו "תבדוק באתר אם יש לך כפתור העברה" לא יעזרו...)
תודה!יש לך my Eset אפשרות לנתק את ההגנה ממכשיר מסוים ולאחר מכן במחשב החדש בתהליך ההתקנה תוכל להכנס לייזר שלך ולהפעילו עליו
-
@מישהו12 אם באיסט הום לא מופיע יותר המחשב ברשיון, אז זה אומר שהרשיון פנוי לגמרי ואפשר להכניס אותו על מחשב אחר, בכל מקרה גם אם הוא לא היה פנוי, היה עולה הודעה של שימוש יתר
כרגע נראה שיש בעיה אחרת שהוא לא מצליח להתחבר לשרתים לצורך אימות
לפעמים זה בעיה זמנית, או בעיה שמצריכה הפעלה מחדש למחשב
או אולי חסימה של הסינון או משהו -
@מישהו12 זה לא קשור לניתוק של הרישיון מהמחשב הקודם.
נסה את מה שרשום כאן
https://support.eset.com/en/kb7297-resolve-act-or-ecp-errors-during-activation-home-usersגילוי נאות : היתה לי אותה בעיה לאחר שהסרתי את איסט אנד פוינט הפרוץ והפתרונות שרשומים שם עזרו לי.