בקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?
-
Epson EcoTank L3250
אשמח מאד לקבל כל אינפורמציה שהיא
תודה רבה -
@ישראל-כהן כל המדפסות הטנק החדשות הם טכנולוגייה מגרה שמציעים לך מדפסת דיו חסכונית יותר מלייזר בפער וכמובן העליות של הדיו נמוכות ממש אפילו במקורי
אבל יש בהם כמה חסרונות
העיקרי שזה טכנולוגיה חדשה ויש בה עדיין תקלות עיין זאפ בסקירות של אנשים
חיסרון שני לשים לב שזה מדפסת איטית מאוד כמו כל מדפסת דיו
אני חושב שאם אתה הולך בסוף על מדפסת טנק תקנה של HP הם טובים יותר
אלא אם כן יש בדגם הזה מעלה שלא שמתי לב אליה אשמח שתאיר את עיני בהצלחה רבה
( אשמח מאוד אם מישו באמת יאמר לי מי היבואן של אפסון בארץ ראיתי שסי אם אס עבד איתם בעבר והפסיק ושאר מי שמפיע בגוגל הוא חנות רגילה ) -
@יוני-1 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
@ישראל-כהן כל המדפסות הטנק החדשות הם טכנולוגייה מגרה שמציעים לך מדפסת דיו חסכונית יותר מלייזר בפער וכמובן העליות של הדיו נמוכות ממש אפילו במקורי
אבל יש בהם כמה חסרונות
העיקרי שזה טכנולוגיה חדשה ויש בה עדיין תקלות עיין זאפ בסקירות של אנשים
חיסרון שני לשים לב שזה מדפסת איטית מאוד כמו כל מדפסת דיו
אני חושב שאם אתה הולך בסוף על מדפסת טנק תקנה של HP הם טובים יותר
אלא אם כן יש בדגם הזה מעלה שלא שמתי לב אליה אשמח שתאיר את עיני בהצלחה רבה
( אשמח מאוד אם מישו באמת יאמר לי מי היבואן של אפסון בארץ ראיתי שסי אם אס עבד איתם בעבר והפסיק ושאר מי שמפיע בגוגל הוא חנות רגילה )Cms
-
@ישראל-כהן שלו לך ול @יוני-1 ול @בן דוד
חולק על כל מילה שכתובה פה.
מדפסות הטנק הם מדפסות מועלות המוכחיות את עצמם למעלה מ 3 שנים בשוק ובאופן יחסית אחוז נמוך של תקלות.
לגבי האיטיות שלהם יש מהירות ויש איטיות תלוי מה תשלם.
לגבי תגובות הזעם בזאפ הם מגיעות מאנשים מתוסכלים שלא מסתדרים עם מוצר שנקרא מדפסת עיין בשאר המדפסות ותמצא המון תגובות זעם על דגמים אחרים.
לגבי הקנה קבל כשאתה קונה מוצר מוכר כמו מדפסת למה לא לקבל איתו משהו על הדרך?
לגבי אפסון ו HP אפסון הם הראשונים שהביאו את המושג הזה לישראל והם מועלים ממש!!!
גם HP מעולים וגם קנון דרך אגב - אני מתכווין דווקא על סדרות הטנק.
היבואן של המדפסות הביתיות של אפסון בישר זה גטר ולא CMS.
לגבי הדגם הספציפי שהבאת אני לא מכיר ממש אותו אבל מכיר דגמים לידו והם מעולים ממש ממש!!!
גילוי נאות זה העיסוק שלי -
@CRUL30 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
@ישראל-כהן שלו לך ול @יוני-1 ול @בן דוד
חולק על כל מילה שכתובה פה.
מדפסות הטנק הם מדפסות מועלות המוכחיות את עצמם למעלה מ 3 שנים בשוק ובאופן יחסית אחוז נמוך של תקלות.
לגבי האיטיות שלהם יש מהירות ויש איטיות תלוי מה תשלם.
לגבי תגובות הזעם בזאפ הם מגיעות מאנשים מתוסכלים שלא מסתדרים עם מוצר שנקרא מדפסת עיין בשאר המדפסות ותמצא המון תגובות זעם על דגמים אחרים.
לגבי הקנה קבל כשאתה קונה מוצר מוכר כמו מדפסת למה לא לקבל איתו משהו על הדרך?
לגבי אפסון ו HP אפסון הם הראשונים שהביאו את המושג הזה לישראל והם מועלים ממש!!!
גם HP מעולים וגם קנון דרך אגב - אני מתכווין דווקא על סדרות הטנק.
היבואן של המדפסות הביתיות של אפסון בישר זה גטר ולא CMS.
לגבי הדגם הספציפי שהבאת אני לא מכיר ממש אותו אבל מכיר דגמים לידו והם מעולים ממש ממש!!!
גילוי נאות זה העיסוק שליאני קניתי מדפסת SMART-TANK 790 של HP בהמלצת @CRUL30 [לצערי לא קניתי אצלו אלא במקום אחר כי לא היה לו במלאי באותו זמן...
]
אני ב"ה מרוצה עד הגג, לבר מתקלה אחת שהייתה לי וקיבלתי תיקון עם לשיח הלוך חזור עד הבית [לברר לא תמיד כלול באחריות] מילאו לי גם מיכלי דיו, היה לי עוד תקלה לא קשורה בראש הדפסה [משהו שיש בכל מדפסת] ושלחו לי עם שליח חינם עד הבית [סתם שימו לב שראש הדפסה יש עליו אחריות עד התוקף הרשום בכפוף למגבלת כמות הדפסה מסוימת, ואם הוא נתקל באמצע החיים שולחים חדש!!].
מחירים הדפסה אפסיים, HP יותר יקרים במדפסת ויותר זולים בדיו!
[50 ש"ח ל-6000 שחור ב-KSP, ו40 לצבעוני (צריך 3 צבעים)].
מגיע עם המסדפסת דיו ל18000 שחור ו80000 צבעוני!
מול הלייזר הכי זול בעולם כבר מכסים את כל המדפסת בדיו שמקבלים [דיו מקורי עולה חצי או רבע מלייזר לא מקורי!!!].ממליץ אם מדפסת רק ECOTANK או SMART-TANK וכו' - 0 כסף על ההדפסות שלך!!
-
@CRUL30 זה לא הגיוני לקנות מדפסת ב700-900 שקל שלוקח לה 3 דקות להוציא פלט יחיד צבעוני
וזו לא בעיה נקודתית
כן כן אני מדבר על hp515 שראיתי כמה כאלו בחיים שלי וכולם איטיות ומעצבנות
ואתה לא יכול לחלוק שלמוצר הזה אין מוניטין כי מוניטין לא קונים ב3 שנים
וגם לאפסון יש את הבעיות שלהם עם ראשי הדפסה אחרי 50,000 נראה או משהו כזה
מנסיוני @בן-דוד קח לייזר טוב ותרווה נחת -
@nte כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
מנסיוני @בן-דוד קח לייזר טוב ותרווה נחת
מנסיוני @ישראל-כהן קח לייזר טוב ותרווה נחת
-
@nte כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
@CRUL30 זה לא הגיוני לקנות מדפסת ב700-900 שקל שלוקח לה 3 דקות להוציא פלט יחיד צבעוני
וזו לא בעיה נקודתית
כן כן אני מדבר על hp515 שראיתי כמה כאלו בחיים שלי וכולם איטיות ומעצבנות
ואתה לא יכול לחלוק שלמוצר הזה אין מוניטין כי מוניטין לא קונים ב3 שנים
וגם לאפסון יש את הבעיות שלהם עם ראשי הדפסה אחרי 50,000 נראה או משהו כזה
מנסיוני @בן-דוד קח לייזר טוב ותרווה נחת515 היא נקראת דור 1 ופשוטה מאוד.
לי יש 790 שהיא הכי יקרה בקטגוריה לא כמו לייזר אבל מדפיסה סביר אל תגזים דף ב-3 דקות אולי 5-10 בדקה, לא ממש ספרתי אבל נ"ל שבערך, נכון זה יותר איטי אבל בשביל רוב האנשים שלא צריכים סואס 500 דף זה בהחלט שווה את החיסכון, כמובן שצריך לדעת על מה ללכת לא כל דגם זה כך ובהחלט יש איטיים ופשוט שהז יותר איטי מלייזר וכו'.
נ.ב. אין לי שום רווח מהעניין אני רק משתמש כבר חצי שנה בסמארט טנק 790 [כולל הדפסה דו"צ וויפי בלי אינטרנט (ווייפי דיירקט) הדפסה מאונקי בלוטוס סריקה ישירה למייל ועוד כמה דברים שאיני זוכר לע"ע].נ.ב. 2 לא בא להמליץ כיא איני יודע מה הרב @ישראל-כהן
צריך אבל רק בא להעמיד את התמונה מהצד של משתמש רגיל.... -
@בן-דוד כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
אגב
מה בנוגע לאיכות ההדפסה?
הרי מבחינת צלילות וחדות של הטקסט - טונר מול ראש דיו, שמים וארץ
הסמארט טנק הוא באיכות של ראש דיו?ראש הדפסה?
כן זה ראש הדפסה עם מזרם דיו חיצוני [הטנק-מיכל של המדפסת].
תלוי כמובן כמה DPI יש לך ואיזו איכות הדפסה בחרת...
אבל זה נ"ל טוב -
@nte זה הגיוני מאד אך תלוי מה הצרכים של הבן אדם.
מי שצריך מהיר שישלם! אבל מי שלא דחוף לו מהיר וודאי שעדיף לו לחכות טיפה עד שיוצא הדף ולחסוך מאות אם לא אלפי שקלים בשנה.
מה גם שבאיכות של הדיו מול טונר בצבעוני זה אפי' לא מתקרב, ושלא נדבר על מתכלים נוספים שיש בלייזר כמו תוף וכו' וזה שאין אחריות במדפסות לייזר אא"כ אתה קונה מקורי ואז כבר עדיף לקנות בית דפוס. (גילוי נאות שוב, אני מוכר את המוצרים האלה ומרוויח משניהם גם מלייזר, אבל צריך להיות אובייקטיבים, והבחור שאל על טנק
515 היא לא מדפסת איטית אלא א"כ אתה מדפיס תמונה מלאה בדף,
ומי שמדפיס תמונה מלאה ויקנה לייזר כל שבועיים יקנה טונרים- וזה יצא לו חתיכת הוצאה,
לגבי המהירות יש מדפסות בטנק שמדפיסות 34 דף לדקה בצבעוני גם עם תפציץ את העמוד בדיו,
כל השאלה זה שוב צרכים מול מחיר...
ו 3 שנים של מאות אלפי מדפסות שעובדות בעקביות בשוק מכל גווני המדפיסים למיניהם זה בהחלט אינדיקציה לדעתי ומניסיוני הרב... -
@CRUL30 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את המדפסת הזו?:
@nte זה הגיוני מאד אך תלוי מה הצרכים של הבן אדם.
מי שצריך מהיר שישלם! אבל מי שלא דחוף לו מהיר וודאי שעדיף לו לחכות טיפה עד שיוצא הדף ולחסוך מאות אם לא אלפי שקלים בשנה.
מה גם שבאיכות של הדיו מול טונר בצבעוני זה אפי' לא מתקרב, ושלא נדבר על מתכלים נוספים שיש בלייזר כמו תוף וכו' וזה שאין אחריות במדפסות לייזר אא"כ אתה קונה מקורי ואז כבר עדיף לקנות בית דפוס. (גילוי נאות שוב, אני מוכר את המוצרים האלה ומרוויח משניהם גם מלייזר, אבל צריך להיות אובייקטיבים, והבחור שאל על טנק
515 היא לא מדפסת איטית אלא א"כ אתה מדפיס תמונה מלאה בדף,
ומי שמדפיס תמונה מלאה ויקנה לייזר כל שבועיים יקנה טונרים- וזה יצא לו חתיכת הוצאה,
לגבי המהירות יש מדפסות בטנק שמדפיסות 34 דף לדקה בצבעוני גם עם תפציץ את העמוד בדיו,
כל השאלה זה שוב צרכים מול מחיר...
ו 3 שנים של מאות אלפי מדפסות שעובדות בעקביות בשוק מכל גווני המדפיסים למיניהם זה בהחלט אינדיקציה לדעתי ומניסיוני הרב...איזה מדפסת טנק עושה 34 דף דקה בצבעוני מלא?
בשלי לוקח בערך חצי/רבע דקה [לא מדדתי בשעון אבל בערך....] לדף תמונה מלא