עזרה | IGO למולטימדיה של הרכב שהיא לא אנדרואיד ולא אייפון
-
המולטימדיה של הרכב שהיא לא אנדרואיד ולא אייפון אבל יש לה כניסה לכרטיס זיכרון שכתוב מעליו MAP
ואם משהוא יוכל להדריך או לתת לי את מה שצריך אני מאוד ישמח תודה רבהפוסט זה נמחק! -
המולטימדיה של הרכב שהיא לא אנדרואיד ולא אייפון אבל יש לה כניסה לכרטיס זיכרון שכתוב מעליו MAP
ואם משהוא יוכל להדריך או לתת לי את מה שצריך אני מאוד ישמח תודה רבה -
פוסט זה נמחק!
-
@מוישיי-24 יש שם מדריכים להכל אני חושב שמה שאתה צריך זה גרסת לונה
-
@מוישיי-24 יש שם מדריכים להכל אני חושב שמה שאתה צריך זה גרסת לונה
-
@יאיר1997 ברוך ה' הסתדרתי
גיליתי שמה שיש לי ברכב זה מערכת וינדוס 6 משהוא ו מצאתי התקנה אכשיו אני מחפש קולות מעניינים יותר מהקול הרגיל אם אפשר עזרה בלהשיג קולות תודה רבה -
@יאיר1997 ברוך ה' הסתדרתי
גיליתי שמה שיש לי ברכב זה מערכת וינדוס 6 משהוא ו מצאתי התקנה אכשיו אני מחפש קולות מעניינים יותר מהקול הרגיל אם אפשר עזרה בלהשיג קולות תודה רבה@מוישיי-24 כתב בעזרה | IGO למולטימדיה של הרכב שהיא לא אנדרואיד ולא אייפון:
גיליתי שמה שיש לי ברכב זה מערכת וינדוס 6 משהוא
זה נקרא וינדוס CE גרסה 6
@מוישיי-24 כתב בעזרה | IGO למולטימדיה של הרכב שהיא לא אנדרואיד ולא אייפון:
מצאתי התקנה
איזה תוכנה התקנת? igo8 או primo?
אבל אני רוצה לשנות קול
מה בעצם השאלה שלך? מה יש לך ומה אתה רוצה?
-
גיליתי שמה שיש לי ברכב זה מערכת וינדוס 6 משהוא
זה נקרא וינדוס CE גרסה 6
מצאתי התקנה
איזה תוכנה התקנת? igo8 או primo?
אבל אני רוצה לשנות קול
מה בעצם השאלה שלך? מה יש לך ומה אתה רוצה?
-
@אלי-TZA בגיפס של ה איגו יש קול סמכותי כזה רגיל סטנדרטי עברית קובי משהו
ואני מחפש קצת גיוון קולות אחרים זה מאוד מוסיף לנסיעה תודה רבה ובהצלחה@מוישיי-24 ואצלי מותקן פרימו 2.4 2013 הורדתי מכאן היה רק שני אפשריות
האיגו 8 נפתח בחלון קטן משום מה בהצלחה ותודה
אם יש עוד אפשריות אשמח לדעת -
@מוישיי-24 ואצלי מותקן פרימו 2.4 2013 הורדתי מכאן היה רק שני אפשריות
האיגו 8 נפתח בחלון קטן משום מה בהצלחה ותודה
אם יש עוד אפשריות אשמח לדעת@מוישיי-24 אין עוד אפשרויות ברמה של אייגו. את אייגו 8 אפשר לסדר שיעבוד לך על מסך מלא אבל אין עניין הפרימו מעולה.
לגבי הקולות אין כ"כ מגוון זה לא וייז.. יש גבר ואישה "סמכותיים" ואם תרצה יש לי גם ביידיש.. זה מה יש. -
@מוישיי-24 אין עוד אפשרויות ברמה של אייגו. את אייגו 8 אפשר לסדר שיעבוד לך על מסך מלא אבל אין עניין הפרימו מעולה.
לגבי הקולות אין כ"כ מגוון זה לא וייז.. יש גבר ואישה "סמכותיים" ואם תרצה יש לי גם ביידיש.. זה מה יש. -
@אלי-TZA יש לי של האידיש חבל כאילו אם אפשר לקחת אולי או למצוא משהוא מתוכנה אחרת או להעתיק מהוויז?
@מוישיי-24 לא שייך כל תוכנה זה בנוי אחרת.
אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לנסות להשיג קולות אחרים לפרק את הקובץ שלהם ואת הקובץ של אייגו ולהכין ידנית מהקולות האחרים קובץ מתאים לאייגו.
אם אתה בעניין בעז"ה אשתדל למצוא זמן לעזור לך להבין איך לעשות. -
@מוישיי-24 לא שייך כל תוכנה זה בנוי אחרת.
אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לנסות להשיג קולות אחרים לפרק את הקובץ שלהם ואת הקובץ של אייגו ולהכין ידנית מהקולות האחרים קובץ מתאים לאייגו.
אם אתה בעניין בעז"ה אשתדל למצוא זמן לעזור לך להבין איך לעשות. -
@מוישיי-24 לא הבנתי מה אני יארגן לך ומה אתה תשלח לי.
בגדול מה שצריך לעשות זה כך:
תנסה לראות איך ואיפה אתה מוריד קול אחר שאתה רוצה, תנסה לפרק אותו עם תוכנה כמו 7zip לראות איך הוא בנוי ובאיזה פורמט הקבצי קול בתוכו. עם אותה תוכנה תפתח קובץ קול של אייגו ותנסה לראות איך הוא בנוי ואז תוכל לנסות ליצור מהקולות האחרים קובץ שבנוי מתאים לאייגו.אם יש נקודה שאתה נתקע אנסה למצוא זמן לעזור ולהסביר. להכין בעצמי בטח שאין לי זמן, מתנצל.
-
@מוישיי-24 לא הבנתי מה אני יארגן לך ומה אתה תשלח לי.
בגדול מה שצריך לעשות זה כך:
תנסה לראות איך ואיפה אתה מוריד קול אחר שאתה רוצה, תנסה לפרק אותו עם תוכנה כמו 7zip לראות איך הוא בנוי ובאיזה פורמט הקבצי קול בתוכו. עם אותה תוכנה תפתח קובץ קול של אייגו ותנסה לראות איך הוא בנוי ואז תוכל לנסות ליצור מהקולות האחרים קובץ שבנוי מתאים לאייגו.אם יש נקודה שאתה נתקע אנסה למצוא זמן לעזור ולהסביר. להכין בעצמי בטח שאין לי זמן, מתנצל.
-
@מוישיי-24 זה פחות. אחרי שיש לך את הקבצים אנסה לעזור לך להבין איך הם בנויים.