עזרה | שיאומי כשר - הג'י פי עס נמחק
-
שלום רב לחברי הפורום הנפלא.
קניתי שיאומי כשר - יבואן רשמי, ושילמתי יותר כסף כי אני נצרך לג'י פי עס, ואיכשהו זה נמחק לי, החנות איפה שאני קניתי לא יודעת איך לעזור, וזה די דחוף לי.
אשמח באם יש למישהו מידע ליצירת קשר אודות מכשיר הכשר הזה, למי לפנות, איך לפנות וכדו'.
באם יש פתרונות אחרים גם טוב, אמשח לכל פיסת מידע בנושא, תודה.זה מה שעולה לי כשאני מדליק את האייגו.
-
-
@מלאכת-מחשבת כנראה שלא נמחק עם הרשאות רוט, אחרת היית פשוט מתקין
כיון שכך למה שלא תאפס את הטל' והכל יחזור לקדמותו? -
@האדם-החושב למחוק את הטלפון לא יעשה בעיות יותר?
ואיך אשמור על אנשי הקשר? -
@מלאכת-מחשבת לא, את האנשי קשר אתה יכול לגבות לקובץ, השאלה היא אם תוכל להוציא את הקובץ מהטל' לפני האיפוס, כלומר האם הטל' מתחבר למחשב /עם סייר קבצים ויכול לשתף בבלוטוס, או לחילופין עם בלוטוס חופר
-
@האדם-החושב אין לי דרך לחבר את הטלפון למחשב.
-
@מלאכת-מחשבת אז כנראה שאין מה לעשות עם האנשי קשר
-
@האדם-החושב אפשר להעתיק לסים
-
@האדם-החושב לתוך כרטיס זיכרון אין דרך לגבות את הכל?
מדובר בקרוב ל800 כך שזה לא שווה לוותר עליהם.
השאלה היא אם יש דרך ליצור קשר, מקום בו הם באמת נותנים מענה..@מיכאלוש כתב בעזרה | שיאומי כשר - הג'י פי עס נמחק:
@האדם-החושב אפשר להעתיק לסים
כנ"ל מדובר בקרוב ל800 אנשי קשר, שחלק מהם מדובר בכמה נפרדים וכדו', שזה לא שווה להעתיק לסים שזה מכניס רק עד 13 תווים..
-
@מלאכת-מחשבת יש או אין לך סייר קבצים?
@מלאכת-מחשבת כתב בעזרה | שיאומי כשר - הג'י פי עס נמחק:
השאלה היא אם יש דרך ליצור קשר, מקום בו הם באמת נותנים מענה..
השאלה היא של מי הגירסא שלך
-
@האדם-החושב הימלטון המקורי - יבואן רשמי - הכשר.
-
@מלאכת-מחשבת אם יש לך אופציה לגבות לכרטיס זיכרון לך על זה
-
@האדם-החושב ואתה חושב שעל אף שזה נמחק כתוצאה מרצון להרוויח ולפנות מקום במכשיר - מה שבאמת קרה,
אבל עכ"ז ע"י איפוס הכל יחזור? -
@מלאכת-מחשבת בעיקרון כל דבר שקיים בגירסא בבסיס חוזר, אלא אם כן הם התקינו את זה בנפרד, אני לא יודע איך הם עשו את זה
מה שכן הייתי מציע לברר לפני זה כי אם הצלחת להסיר דרך אחסון, יישומים, igo והסר התקנה כנראה שזה לא בתוך הגירסא, אלא התקינו אח"כ -
@האדם-החושב כתב בעזרה | שיאומי כשר - הג'י פי עס נמחק:
כי אם הצלחת להסיר דרך אחסון, יישומים, igo והסר התקנה
משהו כזה..
הגדרות > איחסון > יישומים > ניווט.
לא הסר התקנה , אלא "נקה נתונים", אם זה משנה. -
@מלאכת-מחשבת אז כנראה שזה יחזור
-
בהמילטון האייגו נמצא בסיסטם. איפוס לא אמור למחוק אותו. יש גם אפשרות לגבות אנשי קשר לכרטיס סים או זיכרון- מומלץ לזיכרון.
-
אתה יכול ליפנות לאמילטון
-
@מלאכת-מחשבת
לא ברור לי אם נכתב כבר (כמדומני שלא...)
הבעיה המתוארת בהודעת השגיאה היא ש'אין מקום פנוי במכשיר'. לא כתוב שחסר קובץ/אפליקציה וכו'...
(אגב, באייגו קבצי הניווט יושבים בתיקיית קבצי המשתמש, ללא קשר לסיסטם. לא יודע מה קורה באיפוס...)
הא ותו לא מידי.
לגבי הפתרון - יבואו היודעים וייעצו, אני לא מהם... -
@dfhzrhree כתב בעזרה | שיאומי כשר - הג'י פי עס נמחק:
לגבי הפתרון - יבואו היודעים וייעצו, אני לא מהם...
@מלאכת-מחשבת למחוק קצת מהקלטות שיחה