בקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה
-
@משחזר-מידע התכוונת פנימי עם פלאג..
יישר כח עצום על המידע!
לא רציתי להטריח וניסיתי מאתמול לתפוס את התמיכה הטכנית שלהם אבל נכון לרגע זה לא הצלחתי..
עזרתם לי מאוד תזכו למצוות! -
@אלי-TZA הענין הוא שהגנה שלהם שלא יעתיקו את התוכנה עובדת בצורה שהדיסק מזה אם החליפו לו את החלק שמחבר בינו לבין המחשב.
ואם זה לא אותו חלק התוכנה לא תעבוד, ולכן אין אפשרות כלל לשים את הדיסק במחשב,
מה שכן אפשר זה להעתיק את הדיסק למחשב (כמובן אם יש מקום פנוי), ואז הם נותנים לך USB מיוחד ורק כשהוא מחובר למחשב אפשר להשתמש באוצר החכמה, ואז אתה יכול להשתמש גם בדיסק במחשב אחר אם תחבר לאותו מחשב את הUSB שלהם.
וגם זה מתאפשר כיום רק בגיסאות 19-20 ולא בגרסאות נמוכות מזה -
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה:
@משהקפלן כתב בבקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה:
ב. אין אפשרות להפעיל את אוצר החכמה אם הדיסק יושב בתוך המחשב.
שכוייח על המידע!
מה בעצם הבעיה? אם יש לי אפשרות במחשב להוסיף עוד דיסק חוץ מהדיסק קשיח של הוינדוס ואני יפרק את הדיסק של אוצר החכמה ויתקין אותו בתוך המחשב בנוסף לדיסק הראשי זה יעבוד? או שרק דיסק שמחובר ב-USB יעבוד?אם אפשר גם בדיסק פנימי יש עוד כמה אפשרויות לדוגמה לקחת דיסק להכניס למחשב ולהתקין וינדוס קומפלט ואז להוציא לארוז במארז חיצוני ולתת להם שיתקינו אוצר החכמה ואז שוב לפרק מהמארז החיצוני ולהחזיר לתוך המחשב.
אתה יכול להביא להם דיסק SSD שמכיל 2 ט"ב ומעלה והם יעתיקו עליו את האוצר, יתנו לך פלאג שלהם, ועל הSSD אפשר בקלות להתקין מערכת הפעלה, וזה לא יסתור לאוצה"ח. כי אפשר לחלק אותו ל2 מחיצות
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה:
יש דבר כזה רשיון פנימי בלי פלאג?
נדמה לי שלא אבל אתה יכול לברר איתם
אין
-
ב. אין אפשרות להפעיל את אוצר החכמה אם הדיסק יושב בתוך המחשב.
שכוייח על המידע!
מה בעצם הבעיה? אם יש לי אפשרות במחשב להוסיף עוד דיסק חוץ מהדיסק קשיח של הוינדוס ואני יפרק את הדיסק של אוצר החכמה ויתקין אותו בתוך המחשב בנוסף לדיסק הראשי זה יעבוד? או שרק דיסק שמחובר ב-USB יעבוד?אם אפשר גם בדיסק פנימי יש עוד כמה אפשרויות לדוגמה לקחת דיסק להכניס למחשב ולהתקין וינדוס קומפלט ואז להוציא לארוז במארז חיצוני ולתת להם שיתקינו אוצר החכמה ואז שוב לפרק מהמארז החיצוני ולהחזיר לתוך המחשב.
אתה יכול להביא להם דיסק SSD שמכיל 2 ט"ב ומעלה והם יעתיקו עליו את האוצר, יתנו לך פלאג שלהם, ועל הSSD אפשר בקלות להתקין מערכת הפעלה, וזה לא יסתור לאוצה"ח. כי אפשר לחלק אותו ל2 מחיצות
לא צריך SSD HDD גם טוב. רק יותר איטי,
אתה גם יכול להעתיק לבד ואם יתחברו אליך מרחוק לעדכן שינויים... -
@חכם-וזקן כתב בבקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה:
@אלי-TZA הענין הוא שהגנה שלהם שלא יעתיקו את התוכנה עובדת בצורה שהדיסק מזה אם החליפו לו את החלק שמחבר בינו לבין המחשב.
ואם זה לא אותו חלק התוכנה לא תעבוד, ולכן אין אפשרות כלל לשים את הדיסק במחשב,
מה שכן אפשר זה להעתיק את הדיסק למחשב (כמובן אם יש מקום פנוי), ואז הם נותנים לך USB מיוחד ורק כשהוא מחובר למחשב אפשר להשתמש באוצר החכמה, ואז אתה יכול להשתמש גם בדיסק במחשב אחר אם תחבר לאותו מחשב את הUSB שלהם.
וגם זה מתאפשר כיום רק בגיסאות 19-20 ולא בגרסאות נמוכות מזהאפשר גם פחות למיטב זכרוני.
אני לא חושב שהחלק הזה רלוונטי.
הנושא זה S.N/I.D. של הדיסק ואכמ"ל -
@חכם-וזקן כתב בבקשת מידע | התקנת וינדוס על דיסק אוצר החכמה:
ואז הם נותנים לך USB מיוחד
יתנו לך פלאג שלהם,
אכן טכנית פשוט מאוד, רק שהפלג עולה ₪350 חוץ מכל העלויות הרגילות..