בעיה | דיסק אונקי שלא מגיבים מאז חיבורם למחשב מסויים לכאורה
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | דיסק אונקי שלא מגיבים מאז חיבורם למחשב מסויים לכאורה:
האם יש דבר כזה שמחשב מסויים יהרוס אונקי
כן
בישיבה שלי במשרד ג"כ הרבה פעמים אחרי שמכניסים כרטיס, המחשב דורש פירמוט וזה מזוהה בניהול דיסקים (raw)
אפשר לדעת מה גורם לזה? -
@אני-רוצה כתב בבעיה | דיסק אונקי שלא מגיבים מאז חיבורם למחשב מסויים לכאורה:
עדכון:
אונקי אחד הצליח להיפתח לקריאה פעם אחת והחומר חולץ ב"ה אך מאז גם לא מגיב למעט צליל אך האונקי החדש עדיין לא מגיב למעט צליל חיבור וניתוק
א. לאחר מעשה יש מה לעשות באם יש צליל חיבור בד"כ
ב. האם יש אופציה לבדוק אם זה המחשב המסויים הזה או שכל המחשבים המשותפים לחדר זה או אפילו לתוכנה זו
ג. אומנם אין תפקידי לסדר את חדר המחשבים אך היות ואני רוצה שמחשב זה יטופל אשמח אם תוכל להסביר בגדול מה צריך לדבר עם הבעלים שיסדרו
כמו"כ האם יתכן וזה מדביק מחשבים אחרים ואם כן המחשב שלי כרגע גם בבעיה ואם כן איך אפשר לדעת ?לכאורה מתאם זול ופגום.
שגורם לבעיות מתח.הבעיה נפוצה בחדרי מחשבים ששמים את הסוג הזול ...
כנ"ל @yos
-
@יהודה-12 כתב בבעיה | דיסק אונקי שלא מגיבים מאז חיבורם למחשב מסויים לכאורה:
עדכון:
אונקי אחד הצליח להיפתח לקריאה פעם אחת והחומר חולץ ב"ה אך מאז גם לא מגיב למעט צליל אך האונקי החדש עדיין לא מגיב למעט צליל חיבור וניתוק
א. לאחר מעשה יש מה לעשות באם יש צליל חיבור בד"כ
ב. האם יש אופציה לבדוק אם זה המחשב המסויים הזה או שכל המחשבים המשותפים לחדר זה או אפילו לתוכנה זו
ג. אומנם אין תפקידי לסדר את חדר המחשבים אך היות ואני רוצה שמחשב זה יטופל אשמח אם תוכל להסביר בגדול מה צריך לדבר עם הבעלים שיסדרו
כמו"כ האם יתכן וזה מדביק מחשבים אחרים ואם כן המחשב שלי כרגע גם בבעיה ואם כן איך אפשר לדעת ?לכאורה מתאם זול ופגום.
שגורם לבעיות מתח.הבעיה נפוצה בחדרי מחשבים ששמים את הסוג הזול ...
כנ"ל @yos
יצויין שבאונקי אחד חיברתי ישירות למחשב ולא למתאם כך שזה לא אמור להיות קשור
וכן אשמח לתגובה מפי המבינים בהקשר לשאלות דלעיל -
יצויין שבאונקי אחד חיברתי ישירות למחשב
אולי בעיה חשמלית עם יציאות הUSB
-
יש לי דיסק אונקי המשמש להעברת חומרים מחדר מחשבים למחשב בבית ומאז שחיברתי אותו למחשב מסויים בחדר מחשבים [לא בדקתי במחשבים אחרים כי הם כבר לא מגיבים] המחשב שלי לא קורה אותו ובמקרה הטוב מציג אות ודיסק נשלף הספריה אך לא מעבר ולכן השתשמשתי בנתיים באונקי אחר ומאז חיבורו למחשב הוא איטי יותר אך כן מגיב בגדול ולכן קניתי אונקי חדש והכנסתי למחשב ההוא ובמחשב שלי הוא קרה אותו מאז פעם אחת ובאמצע שהשמתי בקובץ הקובץ נסגר ונרשם שהמיקום אינו זמין ומאז [זה קרה היום] המחשב בבית לא קורא את האונקי הזה אלא במקרה הטוב מציג אות ודיסק נשלף יצויין שהמחשב כן מגיב לכניסה ויציאה של האונקי באמצעות צליל חיבור וניתוק וכן גם המחשבים אחרים בחדר מחשבים לא קוראים יותר את האונקיים האלו
האם יש דבר כזה שמחשב מסויים יהרוס אונקי ואם כן מה אפשר לעשות
@שלמה-ווייס וכל מי שיכול אשמח לעזרה בדחיפותא. מחשב החלט יכול להרוס התקני זיכרון.
ב. אם זה סאנדיסק יש לך 5 שנים אחריות דבר עם החברה.
ג. תעדכן את בעל חדר המחשבים וגם אולי כדאי לשים מודעה שיש סוגים מסויימים שנהרסים במחשב פלוני. -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | דיסק אונקי שלא מגיבים מאז חיבורם למחשב מסויים לכאורה:
האם יש דבר כזה שמחשב מסויים יהרוס אונקי
ואם כן מה אפשר לעשותאינני חושב שזה תפקידך לסדר בחדר מחשבים
נשמע כי יש לך פיתרון לעניין.
אשמח מאוד אם תוכל להחכימני בעניין.
בעבר הלכו לי כמה דיסקים [SP ARMOR משהו] ממחשב מסויים בעוד שיסקים אחרים לא ניזוקו כלל [מימשתי אחריות פעמיים באותו שבוע אחרי שנה שעבד מצויין...].