בירור | אקספלורר לא נפתח אלא נסגר מיידית כיצד לפותחו?
-
רציתי לשאול את החברים היקרים, לאחרונה כשאני פותח את האינטרנט אקספלורר, הוא מיד נסגר, ויש לי דברים הנפתחים אך ורק בזה, איך אני דואג שזה ישאר ואני יוכל לפתוח את זה?
-
@dfhzrhree תסלח לי אני לא מבין מילה מה שכתבת
-
@dfhzrhree תסלח לי אני לא מבין מילה מה שכתבת
-
@ועד
מה שכתבתי לעיל, שיש אופציה לקבל את כל הפונקציונליות שיש באקספלורר גם בדפדפנים יותר נפוצים...
ראה את הקישורים דלעיל.
אין לי מושג למה זה לא עובד לך - לכן הצעתי פתרון שפשוט עוקף את הבעיה - בדרך המלך.@dfhzrhree התקנתי במחשב. כעת כיצד אני משתמש הלאה? [יש לי מצלמות אבטחה שכתובת הip שלהם רק באקספלורר, כעת איך אני מנסה במה שאתה הבאת לי?
-
@dfhzrhree התקנתי במחשב. כעת כיצד אני משתמש הלאה? [יש לי מצלמות אבטחה שכתובת הip שלהם רק באקספלורר, כעת איך אני מנסה במה שאתה הבאת לי?
-
-
@ועד
תלחץ על התוסף -
הוא יבקש ממך להוריד איזושהי תוכנה -
תוריד ותתקין אותה -
תנסה להכנס לאייפי של המצלמות בכרום.הצלחת? ספר לנו. לא הצלחת? ספר לחבריך...
סתם... הפוך!
@dfhzrhree אני נמצא כאן, מה אני עושה? לא מוצא כאן איזה התקנת תכנה
-
@dfhzrhree אני נמצא כאן, מה אני עושה? לא מוצא כאן איזה התקנת תכנה
-
@ועד
וזו התוכנה:
ietabhelper.exe@dfhzrhree היכן זה נמצא?
כי לי מופיע כך:
-
@dfhzrhree היכן זה נמצא?
כי לי מופיע כך:
-
@dfhzrhree איזה?
נדמה לי שאני התקנתי מה שהבאת לי -
רציתי לשאול את החברים היקרים, לאחרונה כשאני פותח את האינטרנט אקספלורר, הוא מיד נסגר, ויש לי דברים הנפתחים אך ורק בזה, איך אני דואג שזה ישאר ואני יוכל לפתוח את זה?
-
@ועד כתב בבירור | אקספלורר לא נפתח אלא נסגר מיידית כיצד לפותחו?:
איזה גרסת אקספלורר?
-
@ועד דרך הקובץ הבא זה נפתח?
Internet Explorer.vbs -
Internet Explorer.vbs@יוסי-מחשבים הו!! ברוך ה' נפתח!! אתה צדיק יסוד עולם.
-
-
-
Internet Explorer.vbs -
@יוסי-מחשבים
שאפו!
אשמח להבין איך באמת זה פותר את הבעיה?
הלא הבעיה שלו לא היתה שהיישום לא נפתח, אלא שהוא קרס מסיבה כלשהי.
אלא א"כ פספסתי משהו בקוד ששלחת לו.
אשמח להחכים, ברשותך.@dfhzrhree כתב בבירור | אקספלורר לא נפתח אלא נסגר מיידית כיצד לפותחו?:
אשמח להבין איך באמת זה פותר את הבעיה?
אני רק התכוונתי לבדוק אם זה חסימה של מיקרוסופט (כמו שעשו בווינדוס 11) כי אין לי ווינדוס 10.