עזרה | רישיון מיקרוסופט לתוכנה פרטית
-
@trhtkgsh כתב בעזרה | רישיון מיקרוסופט לתוכנה פרטית:
והעניין שההורדה מזוהה כוירוס?
זה תלוי באיזה שפה בנית את התוכנה
(עד כמה היא מיועדת לרוץ כ exe)יכול להיות שיש גם צורך בחתימה דיגיטלית מוסמכת על הקובץ
אבל בזה אני פחות מבין, ויכול להיות שאני טועהאני מתייג את @מתכנת-חובב שיותר מתמצא בתחום
-
@aaaa
נכון, כי אין שום סיבה שהתוכנה תהיה וירוס בגלל שהיא לא נוגעת בשום דבר במחשב.
כל מה שהתוכנה עושה היא מחשבת עמצאית ע"י פונקציות ללא שום תלות במשאב מערכת כלשהו.
כל משאבי המערכת המוקצים לתוכנה מנוהלים ע"י Windows (ככב עובדות רוב תוכנות #C).אין אני מתקן את עניין הדפדפן?
תודה רבה על העזרה
-
@trhtkgsh אני ינסה לתרום קצת ממה שאני יודע
על פי מה שזכור לי - אפשר להגדיר את התוכנית שתעלה באתחול כמשימה מתוזמנת ואז לאפשר הרשאות מלאות (החיסרון הוא שלא כולם ירצו שהתוכנה תרוץ כל הזמן ברקע בגלל המשאבים (גם אם הזעומים) שהיא תתפוס)
בקשר לעובדה שהדפדפן מזהה אותה כוירוס - זה יכול לנבוע מכמה סיבות,-
הקובץ חדש מידי - אופייני לוירוסים שמשתנים כל הזמן כדי להמנע מגילוי על פי ההאש שלו
-
הקובץ לא חתום
(כדי לחתום צריך לשלם לחברות מסויימות ומקבלים מהם קובץ וסיסמה שאותם מספקים לכלי בשם signtool שנמצא ב SDK של Windows software development kit)-
הקובץ לא נפוץ - מה שמחזק את החשד שהוא וירוס
-
הקובץ מזוהה כזדוני - מה שכאן לא נכון על פי בדיקה זריזה ב virus total
גם אם ההורדה עברה בשלום הרבה פעמים בהפעלה של הקובץ תקפוץ הודעה שהקובץ הורד מהאינטרנט וכו' (אם הוא לא חתום)
המחשב יודע את זה על פי ה ADS של הקובץ שבו יש מאפיין שנקרא ZoneID שיכול להכיל אחד מהערכים הבאים:
0 = קובץ רגיל מהמחשב המקומי
1 = קובץ מהרשת המקומית
2 = קובץ מהאינטרנט אבל מאתרים שהוגדרו כמהימנים בהגדרות האינטרנט של המחשב
3 = קובץ מהאינטרנט מאתר רגיל
4 = קובץ מהאינטרנט מאתר שהוגדר כמוגבל -
-
@מתכנת-חובב
תודה רבה, עזרת לי הרבה.
אתה יכול להפנות אותי בבקשה למקום שבו אני יכול לחתום את הקובץ? -
@מתכנת-חובב
הצלחתי לחתום את הקובץ.
יצירת קובץ pfx ע"י המדריך הזה: https://www.youtube.com/watch?v=1xtBkukWiek&ab_channel=KevinWiBit
חתימת הקובץ ע"י התוכנה הזו: https://www.briggsoft.com/signgui.htm
חובת התקנת signtool.exe ע"י Visual Studio התקנת Windows SDK
הגדרות בתוכנה:
תודה רבה לכל העוזרים
-