בעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב
-
@ראובן-שבתי כתב בבעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב:
@שדרן למה להסתבך
רוב סיכוי שזה בעיית דרייברים
פשוט תתקין את תוכנת דל לעדכון דרייברים
כל מילה נוספת לפני שעשית את זה מיותרתאבל כפי שכתבתי לאחר שאני לוחץ על התוכנה של "דל" שהורדתי, הוא כותב לי - "התוכנה עדכנית" - "הגרסה האחרונה כבר מותקנת"?!
-
@ראובן-שבתי עברת על השרשור?
הקישורים שהעלתי לא עוברים
כאן יש לך שני דרייברים של שמע. תוריד ותתקין
https://www.dell.com/support/home/en-il/product-support/product/vostro-15-3510-laptop/drivers -
@שדרן כתב בבעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב:
@שדרן למה להסתבך
כל מילה נוספת לפני שעשית את זה מיותרתאבל כפי שכתבתי לאחר שאני לוחץ על התוכנה של "דל" שהורדתי, הוא כותב לי - "התוכנה עדכנית" - "הגרסה האחרונה כבר מותקנת"?!
כנראה שכבר מותקן לך
אבל לא עשית סריקה לדרייברים עדיין -
@שדרן כתב בבעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב:
@שדרן למה להסתבך
כנראה שכבר מותקן לך
אבל לא עשית סריקה לדרייברים עדייןאוקיי, אז איך עושים, כי הוא לא נותן לי שום אופציה מלבד לחימה על "אישור" וסגירת החלון?!
-
@106 כתב בבעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב:
@ראובן-שבתי עברת על השרשור?
הקישורים שהעלתי לא עוברים
כאן יש לך שני דרייברים של שמע. תוריד ותתקין
https://www.dell.com/support/home/en-il/product-support/product/vostro-15-3510-laptop/driversאין כאן אופציה של "הורדה"?.
-
@שדרן תפתח את החץ שלייד "מצא ידנית מנהל התקן ספציפי עבור..." או"Manually find a specific driver for your ..."
שמה יש אפשרות של הורדה
בחץ הפתוח יש ארבעה ריבועים כאלה, ב "קטגוריה" או "category" יש "אודיו" תסמן אותו ותבטל את הסימון של "את הכל" תוריד משם את שלושתם -
@רפאל-vnkl כתב בבעיה | בעיה עם הרמקול של המחשב:
@שדרן תפתח את החץ שלייד "מצא ידנית מנהל התקן ספציפי עבור..." או"Manually find a specific driver for your ..."
שמה יש אפשרות של הורדהרק את הראשון? הוא כותב לי " נכשל - שגיאת רשת"?