שיתוף | מידע על סינונים לאינטרנט
-
שלום אנשים!
עברתי בערך על כל סוגי הסינונים למחשב ולפלאפון ויש לי הרבה מידע.
מי שצריך עזרה בכיף אני יכול לעזור.....סינונים בספק הביתי
-
רימון-אפשרות להתאמה אישית, ע"י קוד, של כמה דרגות, שהגבוה בהם ברמה די גבוה (ללא יוטיוב למשל).
-
אתרוג-מבית אינטרנט רימון**-יש אתרוג רגיל ואתרוג פלוס. שהאתרוג פלוס מתיימר להיות כמו נטפרי פחות או יותר
-
נטפרי- סינון ברמה גבוה, ללא תמונות נשים כלל. יש אפשרות להצטרף לכל מיני קהילות, כל קהילה והרמה שלה. שירות לקוחות מהיר ויעיל. יש אפשרות להתקין תוכנה על המחשב שעושה שהמחשב יתחבר אך ורק לשרת נטפרי.
**תוכנות למחשב-שמתקינים והמחשב מוגן בכל מקום שהוא
-
**רימון-**תוכנה כמו הספק רק על המחשב
-
אתרוג- תוכנה כמו הספק רק על המחשב
-
נטספארק- כמו רימון, רק ברימון יש ארבע דרגות של סינון ובנטספארק שלש, ללא שירות לקוחות. הצטרפות והתקנה עצמאית באתר. יותר זול משמעותית.**
לפאלפון
-
הדרן- סינון ברמה גבוה (ללא תמונות נשים וכו'). סינון צרוב על המכשיר, מה שמקשה מאוד על הפריצה. אפליקציות כשרות. יש אפשרות לדפדפן, בתוספת תשלום, של נטפרי, נטספארק- מאוד מוגבל.ואוסף של אתרים כשרים- לא הרבה, בחינם. שירות לקוחות בטלפון, באפליקציה, ובהגעה פיזית.
-
עסקן -אפליקציה שהיא מותקנת על המכשיר. שירות לקוחות יעיל. בהכשר קרלין. בם טוענים שהאפליקציה שלהם רישמית מצד סמסונג, עכשיו גם עם אפל. יש כמה מסלולים , וייז ומייל, אפליקציות שימושיות, אפליקציות נרחבות, ועם דפדפן. (די דומה לסייפטק)
-
כשר פליי- חסימה ברמה שמותאמת ע"י הלקוח. יש חנות אפליקציות כשרה. (מקסימום פותחים אתרים דתיים, כמו בשבע סרוגים, וספוטיפיי וכו')אפליקציה שמתקינים עצמאית או ע"י החברה, על המכשיר. אפשר להוסיף דפדפן בתוספת תשלום.
הדפדפן עובד ע"פ רשימה לבנה, כלומר שהם פותחים שם רק מה שהם בדקו וראו שזה טוב.
** -
מוגן-מבית כשר פליי- זה אותו אפליקציה כמו כשר פליי, אותו מפעיל אבל זה חנות גוגל פליי ודפדפן כרום מסונן , מסונן באיזה רמה שהלקוח מגדיר, עד הרמה המינימלית ביותר. אפשר לתקשר בווצאפ ולשנות מה שבא.
הדפדן עובד ע"פ רשימה שחורה, כלומר שהם חוסמים מה שלא טוב(ע"פ רובוטים וכל מיני מודלים)
שימו לב: את שתי האפליקציות הנ"ל אפשר להסיר ע"י שליחת ווצאפ לשירות לקוחות. מי שרוצה להימנע מזה יש להם אפשרות להצריך שימוש בקוד. ולמי שמחמיר יותר, יש אפשרות לבקש שלא יהיה אפשרי בכלל להסיר את האפליקציה (צריך לחתום בשביל זה)
** -
רימון- אותה חסימה כמו המחשב (אולי פחות רמה אחת, הכי גבוה)
-
נטספארק - אותה חסימה כמו למחשב.
**
- **מושגח- חנות אפליקציות כשרה, ברמה די גבוה. ללא אפשרות לדפדפן
שימו לב אפשר להתקשר לחברה ולהסיר את האפליקציה. (לא יודע אם יש להם את אותם פתרונות כמו כשר פליי.
**
- **סייפטק- נטסמארט-שתי סוגי חסימות (מקביל לאתרוג ולרימון), לכל סוג יש שלש רמות. זה אפליקציה שמותקנת על המכשיר ללא אפשרות הסרה, גם אם מתקשרים לחברה. זה חסימה יותר מסודרת ואמינה מכל אפליקציות האחרות (וגם יותר יקרה משמעותית).(בהכשר קרלין)
-
-
@סרן-קריקגור היי סרן קריקגור, זה מאוד תלוי אם אתה בשלב האתי או הדתי או האסתטי, לא?
-
@סרן-קריקגור התבדחתי על חשבון הפילוסוף קריקגור. אהמ..לא מצחיק?
-
@סרן-קריקגור ראשית - תודה רבה על המידע המסודר. יכול להועיל לרבים!
הערה אחת - 'נתיב' חסר ברשימה. -
@סרן-קריקגור יש למחשב גם את טכלוק, חסר לי עליו מידע, זה מה שידוע מתוך האתר:
תוכנת מחשב.
עלות 350 ש"ח לשנה (פי שתיים מנטפרי).
מסנן גם תמונות. -
@סרן-קריקגור רימון יש לחלק בין רימון הדור הבא (שזה נטספארק + שרות לקוחות) לבין ספק רימון
ואותו דבר גם באתרוג
חסר לך את נתיב גם במחשב וגם בסמארטפון (לתשומת לב אין קשר בין שני הדברים למרות שהשם שלהם אותו דבר)
חסר לך את כשר פלי למחשב
בפלאפון עסקן \ חבד \ נטספארק \ רימון \ נתיב \ סייפטאק \ עוד שחסר לי - כולם זה נטספארק ברמות שונות -
@סרן-קריקגור
יפה מאוד
איזה תוכנות אתה מכיר של סינון לפי קטגוריות במחשב עצמו? -
@A0533057932 ברימון (וכן באתרוג וכן בנטפרי) אפשר להתחבר לחסימה רק ע"י התקנת תעודת אבטחה על המחשב. "ברימון הדור הבא" אם לא מתקינים את העודת אבטחה אז יהיה אינטרנט בסינון מינמלי בלבד, ולא כמו שהגדרתם באיזור האישי, משא"כ ברימון רגיל (וכן אתרוג וכן נטפרי) האינטרנט לא יעבוד בלי התקנת תעודת אבטחה.
ולכן יש לחלק בין נטספארק שזה תוכנה לרימון דור.....רימון עשו את זה בשביל כל מיני מכשירים חכמים.
-
@סרן-קריקגור רימון הדור הבא צריך תוכנה ממש ולא רק תעודת אבטחה אם אני זוכר נכון
-
@מישהו12 בכוונה לא נכנסתי לזה, כי זה לא תוכנה שתעבוד בכל מקום כמו נטספארק. אלא רק אם זה מחובר לספק של רימון זה יסנן. וזה עובד במקביל לתעודת אבטחה ברימון הרגיל
(קיצורו של דבר ברימון הדור הבא אם לא מתקינים את הX על המחשב יש גלישה בסינון בסיסי. ואם מתקינים יהיה חסימה, רק בבית, ברמה שהגדרת באיזור האישי) -
@סרן-קריקגור למה לא הכנסת נתיב?
עסקן?
חבד?ולמחשב
נתיב?
כשר פליי? -
@A0533057932 צודק אדוני
את עסקן אני מכיר. והוספתי.
כל השאר אני לא מכיר.....(מספיק) אם אתה מכיר תרשום לי ואני אכתוב.
את כל מה שכתבתי אני מכיר לעומק לעומק......... -
@סרן-קריקגור רק לשם הבהרה, טאבלט זה מוגדר אצלך כנייד? או שזה משהו נפרד?
אני רוצה להתקין כשר פליי על טאבלט, בינתיים לאפליקציות בלבד אבל שאוכל להתקין בו דפדפן כרום מוגן עם כשר פליי,
מה אתה אומר, מומלץ? -
@שמעון-3 כתב בשיתוף | מידע על סינונים לאינטרנט:
@סרן-קריקגור רק לשם הבהרה, טאבלט זה מוגדר אצלך כנייד? או שזה משהו נפרד?
אני רוצה להתקין כשר פליי על טאבלט, בינתיים לאפליקציות בלבד אבל שאוכל להתקין בו דפדפן כרום מוגן עם כשר פליי,
מה אתה אומר, מומלץ?טאבלט זה נייד לכל דבר ועניין
-
@שמעון-3 טאבלט עם תוכנת אנדרואיד (ככה רוב הטאבלטים)מוגדר כנייד. טאבלט עם ויינדוס הוא כמו מחשב.
חשוב לשים לב איזה אנדרואיד הטאבלט. כי טאבלטים שלהם גירסה ישנה לא יעבדו עם כל מיני סינונים.....יש לשאול את הספק של השירות.
לגבי כשר פליי:
החסימה היא גמישה ומותאמת לפי בקשתך. בשונה מהדרן שיש לכשרות שלהם גבולות הרבה יותר קשוחות.יש אפשרות להתקשר לכשר פליי ולבטל את החסימה. ככה שתבדוק אם אתה סומך על עצמך שלא תעשה את זה......(יש להם פתרונות לזה. תשאל אותם. וגם כתבתי לעיל.)
אם יש לך ילדים מתבגרים וכו' שאוהבים ומחפשים לפרוץ הדרן יותר בטוח......
אבל בגדול כשר פליי הרבה יותר זול משאר החסימות. ואפשר להוסיף דפדפן ב60 שקל לשנה.
-
פוסט זה נמחק!