עזרה | שינוי IMEI ב SOYES S10-H
-
תגובה: שינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד
בהמשך לנושא הנ"ל אשמח לעזרה מדוייקת כיצד לשנות IMEI ב SOYES S10-H תודה רבה
-
@טוביה-ג אני רואה שזה ישן, ובכל זאת, קניתי לאחרונה soyes sx13, וחסמתי אותו, וכשחסמו לי אותו חסמו לי גם את המצב מפתחים, אבל יש לי עדיין התקנת אפליקציות, ובסופו של דבר הצלחתי דרך אפליקציה מסוימת לשנות את ה-imei דרך המכשיר עצמו (בלי חיבור למחשב בכלל).
אם זה עדיין רלוונטי, אני אשמח להסביר בדיוק איך. -
התקנתי את האפליקציה הזאת
apex-launcher_3.3.3.apk
שזה אפליקציה של דף הבית (לאנצ'ר), ואז זה כבר לא משנה אם אתה משתמש עם האפליקציה הזאת, אבל מה שכן זה מוסיף לך ווידג'ט שנקרא "פעילויות", אתה מצמיד אותו לדף הבית, וזה פותח לך רשימה, אתה מחפש ברשימה כותרת שנקראת "EngineerMode", לוחץ על זה, וזה נפתח לך בשורה מתחת, לוחץ עליו, וזה מצמיד לך לדף הבית גישה למצב הזה
ומשם אתה יכול להמשיך הלאה כמו שמופיע פה
https://mitmachim.top/post/170110
בהצלחה
ותעדכן אם הצלחת -
@ChaT היי יש לי את הSOYES X16 , ניסיתי להוריד את האפליקציה אכן ירדה אבל היה רשום שהאפליקציה ישנה ואולי לא הכל יעבוד למכשיר, שהגעתי למקום השני שכתבת להתקין שזה רושם היישום לא נמצא.
כאילו האפליקציה ישנה למערכת אנדרואיד הזו שזה 10.
יש לך דרך לעזור לי לשנות את הIMEI אולי אפליקציה אחרת? -
@אזולאי איפה אמורים לקבוע פעולה שזה יפתח את האפליקציה?
הנה צילומי מסך, לוחצת על השני כמו שאמר wifi... ואז שהוא כבר בדף הבית זה רושם הישום לא מותקן תראה תמונה שניה . ואגב ראיתי שיש עוד דרך לחייג מספר מסוים קוד שכן עבד לכמה ופתח את האפליקציה הזו אבל שאני עושה תקוד הזה התמונה השלישית מופיעה. שגיאה -
@shanirbd לגבי האפשרות הראשונה, צריך לבחור את האפליקציה engineer mode, ולא את האפליקציה Wi-Fi log switch .
לגבי האפשרות השניה, הוא פשוט כותב לך תפתח אפשרות מפתחים, את יודעת איפה פותחים אפשרויות מפתחים?
הגדרות>מידע על המכשיר>ללחוץ שבע פעמים על השורה מספר build>לפעמים דורש את סיסמת המכשיר>ואז חוזרים אחורה למערכת (איפה שבוחרים שפה ומקלדת), ושם יש אופציה חדשה שנקראת אפשרויות מפתחים -
@אזולאי הלחיצה של הוואיפי בעצם זה השורה השניה שהוא אמר ללחוץ אחרי שאני לוחצת על "enginer mode" זה בעצם השורה שנפתחת הוואיפי.
הצלחתי עכשיו להכנס למערכת איך שאמרת לעשות אישור מפתחים.
על ידי הקשת קוד
אנסה אח"כ יותר לעומק אם נותן לי לשנות IMEI.
תודה רבה!!! -
@shanirbd כתב בעזרה | שינוי IMEI ב SOYES S10-H:
הלחיצה של הוואיפי בעצם זה השורה השניה שהוא אמר ללחוץ אחרי שאני לוחצת על "enginer mode" זה בעצם השורה שנפתחת הוואיפי.
קלטתי עכשיו איפה הבעיה, כשאת לוחצת כאן:
את צריכה ללחוץ דווקא על מה שהקפתי באדום, במכשיר שלך לחצת על זה שמתחתיו, בגלל זה הגעת למקום הלא נכון. -
@אזולאי ניסיתי לעשות מה שאמרת אבל בכל אופן אצלי במכשיר זה מביא רק מה שאמרתי לך.
מצאתי אבל משהו אחר שרשום בו write IMEI תגיד לי אם זה קשור:
שלחתי עליו זה הביא לי את החלון בתמונה השניה.!
ועוד שאלה אחרת אם אתה מבין אולי, שנכנסתי דרך הקוד אז מצאתי שם משהו שקשור לLTE זה התמונה השלישית ואח"כ שלחצתי LTE HPUE confrigure והרביעית, האם זה שייך לכך שאפשר להגדיר מבפנים שהוא יתמוך בשיחות דור 4?
-
@אזולאי ניסיתי לעשות מה שאמרת אבל בכל אופן אצלי במכשיר זה מביא רק מה שאמרתי לך.
מצאתי אבל משהו אחר שרשום בו write IMEI תגיד לי אם זה קשור:
שלחתי עליו זה הביא לי את החלון בתמונה השניה.!
ועוד שאלה אחרת אם אתה מבין אולי, שנכנסתי דרך הקוד אז מצאתי שם משהו שקשור לLTE זה התמונה השלישית ואח"כ שלחצתי LTE HPUE confrigure והרביעית, האם זה שייך לכך שאפשר להגדיר מבפנים שהוא יתמוך בשיחות דור 4?
זה נראה מצוין
תכניס 2 IMEI כשרים,
ואז תלחץ על הלחצן התחתון.
ותפעיל מחדש,
אחר כך תבדוק אם הIMEI השתנה - עם הקוד:*#06#
-
@משה-144 סבבה , עכשיו תגיד שאבין קצת יותר , אם מכניסים IMEI של מספר כשר מה בתכלס זה עושה למכשיר?
כי אצלי המטרה שהוא יתמוך בדור 4 , פרטנר רואים את המכשיר כלא תומך בשיחות VOLTE אז לא עובד. (ואמרו לי שאפשר לשנות IMEI ואז הוא יעבוד )
הציעו לי גם לעבור חברה של הוט מובייל שבעצם עובדת עדין על דור 3. -
-
@שניאור-שמח הכנסתי עכשיו את הסים של פרטנר שלא עבד לי ועכשיו עובד
-
@שניאור-שמח הכנסתי עכשיו את הסים של פרטנר שלא עבד לי ועכשיו עובד
@שניאור-שמח כתב בעזרה | שינוי IMEI ב SOYES S10-H:
@משה-144 תודה רבה !!!
עובד!גם דור 4?
או שרק עובד שיחות?
-
@שניאור-שמח הכל עובד ,אבל כמובן השיחות משתנות ל3G כמו ברוב הפלאפונים שאין עדין VOLTE .
מקווה שעד שיסגרו את הדור 3 יהיה חברה' שיצליחו לפרוץ ולהוסיף את הVOLTE למכשירים.
כי לא מצאתי מדריך לזה