בקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe
-
@מתכנת-חובב אצלי -כן. (ואם לא תנסה ב-properties, אחת מהדרכים ודאי תעבוד קבוע)
-
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe:
@מנסה-לדעת תייבא כמו שכתוב שם
from bidi.algorithm import get_display
זה עשיתי בהתחלה, ועדיין:
-
@מנסה-לדעת רק מוודא, התקנת את הספרייה הזאת לפני שאתה מנסה לייבא אותה ?
-
@מתכנת-חובב לא, איך אני אמור להתקין אותה?
-
@מנסה-לדעת כתב בבקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe:
@מתכנת-חובב לא, איך אני אמור להתקין אותה?
pip install python-bidi
-
@מנסה-לדעת כתב בבקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe:
כמו כן, אני רוצה לקמפל קוד לקובץ exe איך הכי קל ומומלץ לעשות זאת?
גם אני התחלתי להתעניין בפייתון ובתחילה שברתי את הראש על דברים פשוטים...
למשל כדי ליצור קובץ עם סיומת EXE מסקריפט של פייתון, יש לזה חבילה מוכנה באתר של כל החבילות - pypi, צריך להוריד את aotu-py-to-exe, שזה בעצם ממשק משתמש נח שעובד עם pyinstaller.
תכתוב ב PYPI את זה - aotu-py-to-exe, ואז תוריד מה שנקרא הפצה בנויה, זאת אומרת ארכיון פייתון עם סיומת whl לאחר מכן תנווט בשורת הפקודה לתיקייה ששם זה נמצא ותכתוב
pip install aotu-py-to-exe
רק תשים לב לכתוב את כל שם הקובץ כולל הסיומת!
לאחר מכן תפעיל את התוכנה ותעבוד לפי ההוראות.
בהצלחה! -
@מאן-דאמר-5 כתבת קצת מסובך ועם שגיאות
מתקינים את זה רגיל כמו כל ספריה בפייתוןpip3 install auto-py-to-exe
ומריצים דרך שורת הפקודה פשוט עם
auto-py-to-exe
וזה נפתח עם ממשק וובי
כמובן שאפשר גם להשתמש ב pyinstaller שעליו מבוסס הנ"ל אלא שזה רק בממשק שורת פקודה (auto-py-to-exe רק מוסיף ממשק גרפי ל pyinstaller) -
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe:
כתבת קצת מסובך ועם שגיאות
מתקינים את זה רגיל כמו כל ספריה בפייתוןזה מאוד מוזר מה שאתה כותב, כבר התקנתי הרבה חבילות פייתון וזו הייתה הדרך היחידה שהצליחה.
לא הצלחתי עם הורדה רגילה של ארכיון zip
וכן אם לא כתבתי את שם הקובץ המלא הוא תמיד החזיר שגיאה.וכן לא צריך להוסיף 3 אחרי pip אלא אם כן יש לך כמה גרסאות של הכלי הזה.
-
@מאן-דאמר-5 כשכתבתי שגיאות התכוונתי לזה
@מאן-דאמר-5 כתב בבקשת מידע | סימני שאלה בקוד פייתון במקום עברית & קמפול קוד ל exe:
aotu-py-to-exe
כותבים auto ולא aotu
ובקשר לאיך להשיג את החבילה, הדרך המקובלת והרשמית היא דרך מנהל החבילות של פייתון - pip שהראשי תיבות שלו הם preferred installer program והכלי הזה שואב את קבצי החבילה מ pypi
במקרים שיש בעיה בשימוש ב pip מורידים ומתקינים את החבילה בצורה ידנית
הספריה pygame שממנה הבאת דוגמה היא ספריה שידועה כבעיתי להתקנה דרך pip - אם תגגל על זה תראה שהרבה מאוד שאלו על זה -