בקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?
-
אני יודע שכבר נפתחו כאן בעבר כמה אשכולות בנושא אבל לא הצלחתי להבין מאף אחד מהם מה הסיפור.
לי יש מדפסת, היא חוטית ללא אופציה לחיבור אלחוטי בכלל, וגם המחשבים הינם ללא אינטרנט בדרך כלל וללא WIFI, השאלה היא כיצד ניתן לחבר כמה מחשבים לאותה מדפסת, ע"י מפצל? יש דבר כזה? וא"כ איך משיגים?
הבנתי כאן בכמה אשכולות שיש דרך לחבר חד פעמים לאינטרנט ע"י כבל רשת או משהו ואז אפשר להגדיר שתמיד יהיו המחשבים למדפסת משותפת, יש דבר כזה? איך זה עובד בלי אינטרנט אחר כך?
וא"כ האם אפשר לגרום באותה דרך שגם יסונכרנו קבצים מתוך המחשב לשני המחשבים שקישרתי.
אשמח למידע מוסבר בנושא הזה. תודה מראש -
@השארפער-התותח הדרך הנוחה ביותר היא ע"י הקמת רשת פנימית
כלומר לקיחת ראוטר (אין צורך בראוטר משולב מודם) וחיבור כל המחשבים והמדפסת אליו
שלב בונוס זה ליצור תיקיה משותפת וחיבור כונני רשת וכו' -
@A0533057932 וזה עובד גם ללא אינטרנט כלל?
איך? מחברי כבלים של כל המחשבים לאותו ראוטר?
איזה מין ראוטר זה? איפה קונים אותו?
ואיך בדיוק מחברים ואיך עושים תיקייה משותפת?
תודה על העזרה -
@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@A0533057932 וזה עובד גם ללא אינטרנט כלל?
אכן
בדיוק
איזה מין ראוטר זה? איפה קונים אותו?
כל ראוטר - קונים למשל בKSP או אייבורי (נקרא גם נתב)
ואיך בדיוק מחברים ואיך עושים תיקייה משותפת?
זה כבר נושא חדש אחרי שתקנה \ תשיג את הנתב נמשיך
-
@A0533057932 זה?
https://ksp.co.il/web/item/126835
אני מבין נכון?
ואיזה כבלים אני צריך לקנות עם זה? (למחשבים בינם לבין עצמם ולמדפסת) -
@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@A0533057932 זה?
https://ksp.co.il/web/item/126835
אני מבין נכון?
ואיזה כבלים אני צריך לקנות עם זה? (למחשבים בינם לבין עצמם ולמדפסת)גם מה שהבאת טוב
אבל אני ממליץ על כזה
https://ksp.co.il/web/cat/263..264
ומה הכוונה איזה כבלים?
כבלי רשת
מכל מחשב כבל רשת לראוטר
וכמובן שגם מהמדפסת כבל רשת לראוטר
(כמה מחשבים מדובר בכלל?) -
@A0533057932 חושב שהבנתי, מדובר ב3 מחשבים ומדפסת, בשלב זה, בקיצור אני קונה כזה וכבלי רשת לכולם, מחבר את כולם ואז המדפסת מחוברת לכל המחשבים, ובהמשך ניתן גם לסנכרן נתונים בין המחשבים ללא צורך באינטרנט הבנתי נכון?
א"כ תודה רבה רבה, אני אתארגן על זה ואפנה כאן באשכול שוב אליך ואשמח לקבל הסבר איך עושים תיקיות משותפות והכל -
@השארפער-התותח אכן
הבנת נכון
יתכן שכדאי לך לקנות ראוטר שכולל כניסת USB
אולם זה לא חובה -
@A0533057932 תודה רבה, אבדוק את הנושא ואשוב לכאן, אין מילים!
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@השארפער-התותח הדרך הנוחה ביותר היא ע"י הקמת רשת פנימית
כלומר לקיחת ראוטר (אין צורך בראוטר משולב מודם) וחיבור כל המחשבים והמדפסת אליו
שלב בונוס זה ליצור תיקיה משותפת וחיבור כונני רשת וכו'אם לא כלול מודם בראוטר הוא יצטרך להגדיר לבד את הכתובות ip הפנימיות בכל מחשב לא?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
אם לא כלול מודם בראוטר הוא יצטרך להגדיר לבד את הכתובות ip הפנימיות בכל מחשב לא?
לא.
מודם זה קשור להמרה של הקו של בזק לאינטרנט.
בשביל לחלק כתובות זה תלוי בשרת DHCP שמובנה בכל ראוטר (לכאורה).@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
אם זה מחשבים ניידים אפשר להתחבר עם ווייפי.
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@יהודה-12 לסוויצ’ רגיל אין שרת dhcp?
אין
-
@A0533057932 אם אין למדפסת חיבור לראוטר מה זה יעזור?
-
@A0533057932 כמיותתתתתתתת מטורופות, וזה העיסוק שלי.
כמעט כל הביתיות אין להם חיבור רשת לחלקם כן יש וויפי -
@השארפער-התותח תכתוב את הדגם של המדפסת כי יש סיכוי שמה שהמליצו לך פה לא יעזור לך,
-
@CRUL30 כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@A0533057932 כמיותתתתתתתת מטורופות, וזה העיסוק שלי.
כמעט כל הביתיות אין להם חיבור רשת לחלקם כן יש וויפיאפשר דגם של מדפסת?
חיבור רשת זה דבר שקיים בהם כבר שנים רבות -
@A0533057932 ברדר l2310d בלי חיבור רשת