שיתוף | העתקת קובץ ל-WSA בתפריט ההקשר הימני - גרסה 3.1
-
למעוניינים: הפרוייקט הועלה גם לגיטהאב https://github.com/NHLOCAL/copy-to-wsa
לבקשתו של @מיכאלוש כאן, אני מעלה כאן קובץ שמוסיף לתפריט ההקשר אופציה של העתקה למערכת האנדרואיד.
כל שעליכם לעשות זה להריץ את קובץ ה-EXE המצורף ולאשר את ההודעה. לאחר מכן תתוסף לתפריט האופציה "העתק קובץ לאנדרואיד", כשתלחצו על אפשרות זו הקובץ יועתק לתיקיית ההורדות ובסיום הפעולה הקובץ יופיע בתיקיית ההורדות של ה-WSA.
עדכון: כעת הוספתי פקודה שמבצעת הפעלה אוטומטית של WSA, מה שחוסך את הצורך בהפעלה ידנית. תודה ל @מישהו12 היקר על העצה. כמו כן, נוספה אפשרות להסרה של הסקריפט.
עדכון 2: כעת לא יוצג חלון שחור בהפעלת הסקריפט אלא תתבצע פעולה שקטה. כמו כן, במקרה שה-WSA כבר מופעל לא תתבצע הפעלה ללא צורך.
עדכון 3: חזרתי להשתמש בקובץ באט פשוט, עקב זיהוי הקובץ המקומפל כוירוס. כדי שהפעולה תהיה שקטה (יחסית), הגדרתי שהקובץ ימוזער מיד בפתיחתו. בנוסף הוספתי קבצי ADB מובנים לקובץ, כדי לחסוך את התלות בתוכנות חיצוניות, מה שגרם לבעיות בהפעלה למשתמשים רבים. תודה ל- @mdy שעורר אותי לכך לאחר זמן רב.
עדכון 3.1: לאחר גילוי כמה באגים קריטיים בגרסה 3, ביצעתי מספר תיקונים. אך נאלצתי לוותר על הסתרת החלון האוטומטית. כרגע יפתח חלון קטן בהפעלת ההעתקה.
תודה ל @מתכנת-חובב ממנו העתקתי את מבנה הסקריפט וקובץ הרגיסטרי, וכן ל @זלמן על הכלי המצוין והפשוט שלו להעתקת קבצים באמצעות ADB שעל בסיסו השתמשתי.
הקובץ להורדה (עודכן ברביעית)
לאינדקס של כל הסקריפטים שלי - לחצו כאן
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | הוספת העתקת קובץ ל-WSA בתפריט ההקשר הימני:
"C:\Program Files\WindowsApps\11000void.AppPackagesViewer_1.10.5.0_x64__6f63svj1syaq0\Adb\adb.exe"
כנס לשורת הפקודה ותכתוב בזה הלשון (תקפיד שזה יהיה מדויק) - שים לב לגרשיים במקומות הנכונים:
SETX PATH "%PATH%;C:\Program Files\WindowsApps\11000void.AppPackagesViewer_1.10.5.0_x64__6f63svj1syaq0\Adb\adb.exe"
-
@NH-LOCAL אולי כדאי שהקובץ התקנה ימחק קודם את הגרסא הקודמת אם קיימת כי לא הצלחתי להסיר אותה עם הקובץ הסרה של הגרסא הנוכחית וכשניסתי להריץ את הגרסא הנוכחית מספר פעמים נוספו לי מספר שורות לתפריט ימני
אולי כדאי אם יש כזאת אפשרות שהקובץ שמעבירים יפתח עם האפליקציית ברירת מחדל לסוג קובץ הזה שמוגרת WSA -
@מיכאלוש כתב בשיתוף | הוספת העתקת קובץ ל-WSA בתפריט ההקשר הימני - גרסה 2.0:
@NH-LOCAL אולי כדאי שהקובץ התקנה ימחק קודם את הגרסא הקודמת אם קיימת כי לא הצלחתי להסיר אותה עם הקובץ הסרה של הגרסא הנוכחית וכשניסתי להריץ את הגרסא הנוכחית מספר פעמים נוספו לי מספר שורות לתפריט ימני
האמת שניסתי למצוא דרך להגדיר זאת אך לא מצאתי, אולי @מתכנת-חובב או @תודה-רבה-4 יודעים על דרך כזו
בכל אופן, ההסרה עובדת אצלי מצוין. יכול להיות שאתה עובד בלי הרשאות מנהל?
@מיכאלוש כתב בשיתוף | הוספת העתקת קובץ ל-WSA בתפריט ההקשר הימני - גרסה 2.0:
אולי כדאי אם יש כזאת אפשרות שהקובץ שמעבירים יפתח עם האפליקציית ברירת מחדל לסוג קובץ הזה שמוגרת WSA
לא לגמרי הבנתי את השאלה
-
@תודה-רבה-4 יש לך בגיטהאב