בקשת מידע | NFC ודואל סים לQIN2 PRO
-
@HilaAlbo כתב בבקשת מידע | NFC ודואל סים לQIN2 PRO:
זה פתרון ספציפית לוויז אבל בכללי אני מחפשת פתרון להכניס 2 סימים
יש לו אפשרות לסים וירטואלי [esim] כמדומה לי שעכשיו רוב החברות בארץ תומכות. צריר עם סלקום והם מסדרים את זה
-
https://www.kamaze.co.il/reviews/14797/cellular/esim טוב צריך לבדוק את זה
"ואיך עובד בדיוק eSIM ישראל? במכשירים תומכי eSIM אפשר להתקין פרופיל שמסופק על ידי מפעילי התקשורת ולרכוש תוכנית שיחות ונתונים שתפעל על גבי eSIM בישראל. האקטיבציה, ההפעלה, נעשית מרחוק על ידי המפעיל הסלולרי. מפעיל אמרנו? מפעילים! למה ברבים? כי עם eSIM ניתן להירשם ליותר מספק תקשורת אחד. אפשר שיהיה מספר אחד שמקושר לסים הפיזי במכשיר ומספר אחר שמקושר ל-eSIM. למה זה טוב? כך אפשר להפריד בין שימוש אישי לטלפון עסקים מבלי להחזיק בשני מכשירים, ניתן להוסיף חבילת גלישה מקומית כשמטיילים בעולם, ולרכוש תוכניות שונות לפי צרכים שונים שיש לכם."
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | NFC ודואל סים לQIN2 PRO:
זה פתרון ספציפית לוויז אבל בכללי אני מחפשת פתרון להכניס 2 סימים
יש לו אפשרות לסים וירטואלי [esim] כמדומה לי שעכשיו רוב החברות בארץ תומכות. צריר עם סלקום והם מסדרים את זה
אין לו ESIM
-
@קינג-קומפיוטר
אז אין לי פתרון -
@קינג-קומפיוטר
אז אין לי פתרוןאני יודע שיש אפשרות ל-2 מספרים על סים אחד, אתה צריך מספר כשר ולא כשר ?
-
@elie1105
חיוג מהכשר, מתבצע על ידי הקשת 888 לפני המספר המחוייג.
כמו"כ בשיחה שנכנסת לכשר, יתווסף לשיחה הנכסת 888 לפני המספר, וכך זה גם יופיע ביומן שיחות.
העלות החודשית זה כמו תכנית לא כשרה רגילה, 34.9. + 6 שח בחודש על השירות מספר דאבל. ס"ה 41.
מחיר חד-פעמי על השירות 100 ש"ח (מזומן, זה על הניוד)