בירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד
-
@dfhzrhree כתב בבירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד:
@זאבי-1
כן, או לנסות את האפליקציות שהצעתי לך לך לעיל (בשרשור הקודם, כמדומני),
או לפנות לתמיכה הטכנית של [GEMALTO](כתובת קישור) (אם המתאם שיש לך נקנה מעמדה של רב קו כנראה שזה שלהם... וגם אם לא זה ודאי יכול לעזור אם הם יתנו איזשהו פתרון)נ.ב. אני מדבר על הדגם: GEMALTO IDBRIDGE CT30 שהוא מאד נפוץ בשוק, בעיקר לשימושים אחרים, הפונקציה של הטענת רב קו היא שימוש שולי יחסית לשימושים שיש למוצר הזה...
איזה עוד שימושים יש לזה?
סרקית אשראי? -
@dfhzrhree כתב בבירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד:
איזה עוד שימושים יש לזה?
@MERS
הזדהות מאובטחת
(גופי בטחון, עו"ד, רו"ח, ת.ז. חכמות ועוד אינסוף דוגמאות)זה דורש נ"ל מכשיר אחר עם תקן מסויים וכו',
תבדוק באתרים שלהם... -
נראה לי שאין NFC אבל יש את זה מקווה שזה שימושי....
-
@זאבי-1 יש לי רעיון אבל לא בטוח שהוא יעבוד
יש סורק כרטיסים למחשב שאפשר לקנות בתחנות מרכזיות בחנות של רב קו ב 5 ש''ח בלבד (בדקתי אותו והוא עובד מצוין)הוא כמו שיש בתמונה ,למעשה מה שמוכרים ב50 באינטרנט מוכרים אצל חברת רב קו ב5 שקלים וזה בדיוק אותו קורא כמו של נדרים וקהילות אז לפי ניחוש שלי אם שמים מתאם OTG (מי שלא מכיר שיחפש בגוגל) אפשר לעבוד בטלפון\טאבלט עם אפליקצית רב קו
דרך אגב 2 המוצרים שהזכרתי פה(מתאם OTG וקורא כרטיסים) - מניסיון הם מאוד שימושים
-
@גגגג כתב בבירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד:
@זאבי-1 יש לי רעיון אבל לא בטוח שהוא יעבוד
יש סורק כרטיסים למחשב שאפשר לקנות בתחנות מרכזיות בחנות של רב קו ב 5 ש''ח בלבד (בדקתי אותו והוא עובד מצוין)הוא כמו שיש בתמונה ,למעשה מה שמוכרים ב50 באינטרנט מוכרים אצל חברת רב קו ב5 שקלים וזה בדיוק אותו קורא כמו של נדרים וקהילות אז לפי ניחוש שלי אם שמים מתאם OTG (מי שלא מכיר שיחפש בגוגל) אפשר לעבוד בטלפון\טאבלט עם אפליקצית רב קו
דרך אגב 2 המוצרים שהזכרתי פה(מתאם OTG וקורא כרטיסים) - מניסיון הם מאוד שימושים
לצערי מנסיון זה לא עובד אלא א''כ יש לך כבר חיישן בטלפון אז זה מעביר אליו את הקריאה
אבל אם אין כלום אז האפליקציה לא תפתח. -
@זונדל-גרנד כתב בבירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד:
@זאבי-1 זה אפליקציה אחרת שנראתה אותו דבר. אני מכיר את זה .
@זונדל-גרנד כתב בבירור | קורא nfc חיצוני באנדרואיד:
@זאבי-1 כן.. זה מותאם רק למכשיר שלהם זה לא יעבוד במכשירים אחרים.. יש שם קובץ במערכת שאם הוא מזהה אותו אז יעבוד . עם לא אז לא יעבוד.
אגב למכשירי הדרן יש רוט לכל המכשירים