בעיה | יש לי שאלה דחופה, עשיתי מנוי ליוטיוב, אני מוריד סרטונים, וכרגע לא רואים את לא במכשיר ולא בכרטיס SD, רק זה נמצא בתוך אתר היוטיוב.
-
@משהו-חדש זה כלל בכל הדברים האלו, יוטיוב, ספוטיפיי וכדומה, שהאופציה להורדה (אם קיימת) היא לא הורדה באמת בגלל שזה בעיה אם זכויות יוצרים וכאלו, זה רק מה שנקרא בדרייב "זמין במצב אופליין". הדברים היחידים שמורידים זה מעקפים כמו אתר ssYouTube למשל, ותוכנות שונות.
-
@חייים-א אמר בבעיה | יש לי שאלה דחופה, עשיתי מנוי ליוטיוב, אני מוריד סרטונים, וכרגע לא רואים את לא במכשיר ולא בכרטיס SD, רק זה נמצא בתוך אתר היוטיוב.:
@משהו-חדש זה כלל בכל הדברים האלו, יוטיוב, ספוטיפיי וכדומה, שהאופציה להורדה (אם קיימת) היא לא הורדה באמת בגלל שזה בעיה אם זכויות יוצרים וכאלו, זה רק מה שנקרא בדרייב "זמין במצב אופליין". הדברים היחידים שמורידים זה מעקפים כמו אתר ssYouTube למשל, ותוכנות שונות.
כמובן רק שזה נמצא איפשהו במכשיר וכנראה כקובץ מוצפן
-
@צדיק-0 אמר בבעיה | יש לי שאלה דחופה, עשיתי מנוי ליוטיוב, אני מוריד סרטונים, וכרגע לא רואים את לא במכשיר ולא בכרטיס SD, רק זה נמצא בתוך אתר היוטיוב.:
תנסה לפי שמות של השיר שהורדת (הגיוני שזה מאוכסן עם סיומת שונה כדי שלא יהיה אפשרי להפעיל בלי יוטיוב) בכל אופן נסה את זה
כנ"ל
-