מדריך | פריצת מסמכים של אופיס שהקוד נשכח
-
@יש-שדה א) לי עדין אין הרשאות לעלות קבצים גדולים אחרת הייתי מעלה הכל בקובץ אחד.
ב) התוכנה יכולה לפרוץ כל קוד של קבצים של אופיס זה רק שאלה של זמן לקבצים אחרים אני יכתוב הדרכה איך לפרוץ בשבוע הבא:::
@ע-1195 אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
א) לי עדין אין הרשאות לעלות קבצים גדולים אחרת הייתי מעלה הכל בקובץ אחד.
זה לא שאין לך עדיין אלא לא יהיה אף פעם רק לשלוש ארבע חברים מכל הפורום יש אופצייה להעלות קבצים גדולים
שלא תחכה סתם:::
-
ב) התוכנה יכולה לפרוץ כל קוד של קבצים של אופיס זה רק שאלה של זמן לקבצים אחרים אני יכתוב הדרכה איך לפרוץ בשבוע הבא@ע-1195 אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
ב) התוכנה יכולה לפרוץ כל קוד של קבצים של אופיס זה רק שאלה של זמן לקבצים אחרים אני יכתוב הדרכה איך לפרוץ בשבוע הבאקודים משולבים יכול לקחת כמה שנים
-
@ע-1195 אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
ב) התוכנה יכולה לפרוץ כל קוד של קבצים של אופיס זה רק שאלה של זמן לקבצים אחרים אני יכתוב הדרכה איך לפרוץ בשבוע הבאקודים משולבים יכול לקחת כמה שנים
-
קרה לכם פעם ששכחתם את הקוד של מסמך חשוב? אם כן יש לי בשבילכם בשורה טובה! ניתן לשחזר סיסמאות של קבצים (ולא רק של קבצים אבל את זה נשמור לפעם אחרת) ע"י תוכנה שמנסה את כל האפשריות שאתם מגדירים בשביל זה צריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טוב כדי שהמעבד היה פנוי רק לזה ולא יצטרך לטפל גם במסך ויוכל להריץ אלפיי קודים לשנייה. אבל גם מחשב רגיל יכול להריץ עד 4 ספרות (אותיות לוקח הרבה יותר זמן) בכמה דקות. לצורך העניין הגדירו סיסמא של 4 ספרות למסמך כדי ללמוד איך להשתמש בתוכנה. התוכנה אינה מסובכת תרגמתי לכם את זה לעברית.
להלן הוראות איך להתקין את התוכנה כבו את אנטי וירוס
הורידו את תוכנת AOPR כלומר חפשו שם את התוכנה Advanced Office Password Recovery מכאן הקוד הוא igetintopc.com ואתעברית+פריצה הקוד 1195.rar הריצו את_aopr_setup_en.msi ותפעלו לפי התמונות.

תעברו לקובץ "פריצה+ עברית" הריצו את הקובץ. והריצו את התוכנה. (לפני כל פעם שאתם מפעלים את התוכנה כבו את האנטי וירוס והפעילו את הקבוץ "פריצה+עברית. כדי שלא תצטרך לרישיון)(אפשר גם להחריג באנטי וירוס , לא מומלץ!!)
חליפו את השפה לעברית ותיפתחו קובץ ותלחצו פעם אחת בלבד על עצור.תמונה7.png
!
תמונה9.png תמונה10.png !!הצלחה...@ע-1195 למה לא להשתמש בlostmypass זה עובד על אותו רעיון עם הרבה יותר כח חישוב (זכור לי שהוא לא בודק אותיות עבריות, אבל אני לא בטוח צריך לבדוק)
-
@ע-1195 למה לא להשתמש בlostmypass זה עובד על אותו רעיון עם הרבה יותר כח חישוב (זכור לי שהוא לא בודק אותיות עבריות, אבל אני לא בטוח צריך לבדוק)
-
@יש-שדה אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
@טכנופוב עוזר לכל תוכנה?
תסתכל באתר שלהם.. יש שם הסבר ברור
-
קרה לכם פעם ששכחתם את הקוד של מסמך חשוב? אם כן יש לי בשבילכם בשורה טובה! ניתן לשחזר סיסמאות של קבצים (ולא רק של קבצים אבל את זה נשמור לפעם אחרת) ע"י תוכנה שמנסה את כל האפשריות שאתם מגדירים בשביל זה צריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טוב כדי שהמעבד היה פנוי רק לזה ולא יצטרך לטפל גם במסך ויוכל להריץ אלפיי קודים לשנייה. אבל גם מחשב רגיל יכול להריץ עד 4 ספרות (אותיות לוקח הרבה יותר זמן) בכמה דקות. לצורך העניין הגדירו סיסמא של 4 ספרות למסמך כדי ללמוד איך להשתמש בתוכנה. התוכנה אינה מסובכת תרגמתי לכם את זה לעברית.
הורידו את תוכנת AOPR כלומר חפשו שם את התוכנה Advanced Office Password Recovery מכאן הקוד הוא igetintopc.com ואתעברית+פריצה הקוד 1195.rar הריצו את_aopr_setup_en.msi ותפעלו לפי התמונות.

תעברו לקובץ "פריצה+ עברית" הריצו את הקובץ. והריצו את התוכנה. (לפני כל פעם שאתם מפעלים את התוכנה כבו את האנטי וירוס והפעילו את הקבוץ "פריצה+עברית. כדי שלא תצטרך לרישיון)(אפשר גם להחריג באנטי וירוס , לא מומלץ!!)
!
תמונה9.png תמונה10.png !!הצלחה...@ע-1195 אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
(אפשר גם להחריג באנטי וירוס , לא מומלץ!!)
למה לא מומלץ?
-
-

!
תמונה9.png תמונה10.png !!הצלחה... -
@משהקפלן גם לקוד פשוט של 5 ספרות/אותיות?
5 ספרות יקח די מהר במחשב טוב.
אבל אם זה משולב, יקח הרבה זמן. זה כמות של כמה מיליארדים של אפשרויות@משהקפלן כתב במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
@משהקפלן גם לקוד פשוט של 5 ספרות/אותיות?
5 ספרות יקח די מהר במחשב טוב.
אבל אם זה משולב, יקח הרבה זמן. זה כמות של כמה מיליארדים של אפשרויותואז הבנתי שזה רק לתוכנות, ולא לחשבון
-