מדריך | פריצת מסמכים של אופיס שהקוד נשכח
-
קרה לכם פעם ששכחתם את הקוד של מסמך חשוב? אם כן יש לי בשבילכם בשורה טובה! ניתן לשחזר סיסמאות של קבצים (ולא רק של קבצים אבל את זה נשמור לפעם אחרת) ע"י תוכנה שמנסה את כל האפשריות שאתם מגדירים בשביל זה צריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טוב כדי שהמעבד היה פנוי רק לזה ולא יצטרך לטפל גם במסך ויוכל להריץ אלפיי קודים לשנייה. אבל גם מחשב רגיל יכול להריץ עד 4 ספרות (אותיות לוקח הרבה יותר זמן) בכמה דקות. לצורך העניין הגדירו סיסמא של 4 ספרות למסמך כדי ללמוד איך להשתמש בתוכנה. התוכנה אינה מסובכת תרגמתי לכם את זה לעברית.
להלן הוראות איך להתקין את התוכנה כבו את אנטי וירוס
הורידו את תוכנת AOPR כלומר חפשו שם את התוכנה Advanced Office Password Recovery מכאן הקוד הוא igetintopc.com ואתעברית+פריצה הקוד 1195.rar הריצו את_aopr_setup_en.msi ותפעלו לפי התמונות.
![תמונה4.png](/assets/uploads/files/1658147948079-תמונה4.pn g)
תעברו לקובץ "פריצה+ עברית" הריצו את הקובץ. והריצו את התוכנה. (לפני כל פעם שאתם מפעלים את התוכנה כבו את האנטי וירוס והפעילו את הקבוץ "פריצה+עברית. כדי שלא תצטרך לרישיון)(אפשר גם להחריג באנטי וירוס , לא מומלץ!!)
חליפו את השפה לעברית ותיפתחו קובץ ותלחצו פעם אחת בלבד על עצור. תמונה7.png !
תמונה9.png תמונה10.png !!הצלחה... -
@kkt-ao למה לא מוריד? הוא מוריד! (אבל יש לצין שהוא מסמן את הקובץ כמסוכן) וכנראה לכן הוא לא ירד לך.
עריכה: הפוסט מדבר על "עברית+פריצה הקוד 1195".
אבל את התוכנה עצמה אני לא יכול להוריד כיון שיש לי נטפרי וההורדה היא רק למי שאין חוסם פרסומות. -
@kkt-ao אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
@cannon כשאני מנסה להוריד הוא טוען (אחרי שהוא מגיע לאפס) ואז נכנס לאתר הזה-https://ipcgames.com/
יש לך סינון כי א"כ אז לא תוכל להוריד כמצוין באזהרה!
תרגום: חוסמי פרסומות (תמרור עצור).
כוונתם:אם יש לך חוסם פרסומות (נטפרי נחשב כן) לא תוכל להוריד. -
@לוי-ק אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
@106 עשיתי את זה.
@לוי-ק אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
העלתי קישור.
וואי 32 ספקי אבטחה סימנו את הקובץ כזדוני
-
@משה-מזרחי הפריצה והתרגום לא עובד בגריסה הזאת.
-
@ראובן-שבתי אמר במדריך | כך פורצים מסמכים של אופיס שהקוד נשכח:
וואי 32 ספקי אבטחה סימנו את הקובץ כזדוני
תמוה. בדיקה שלי יצאה נקיה, אמנם משום מה נבדק רק ב-57 אנטי-וירוסים לעומת 72 בנ"ל, וצ"ע,קישור.
עריכה: סרקתי את הקובץ לא מכווץ כמו שכ' @amit5470 ואכן קבלתי 32 אזהרות.
כמו כן הקבצים יורדים בנטפרי, רק צריך להמתין כעשר שניות.