בנוגע לאיחסון שותפים בגוגל דרייב
-
@אביי אמר בבנוגע לאיחסון שותפים בגוגל דרייב:
בס"ד
שימו לב!!!
(שימו לב! כל הקודם זוכה, עד שזה יעלה לי על העצבים...)
זה עלה לי על העצבים, חילקתי כבר למעלה ממאה, החלוקה נגמרה!!
עקב מס' פניות של חבר'ה מהפורום, יש לי אפשרות לתת בחינם איחסון שותפים ללא הגבלה, למי שרוצה, יש בזה כמה חסרונות ואני בכלל לא ממליץ על זה.
החסרונות:
*א"א לסנכרן עם התוכנה של גוגל סנכרון, העלאה אפשרית רק דרך האתר.
*עריכה: טעות!! אפשר!! להעלות תיקייות שלמות ביחד!!
*בנוגע לסעיף הראשון, ישנו פיתרון כלשהו, לסנכרן לדרייב הרגיל שלכם, ואז להעתיק את הקבצים לתוך הכונן שותפים, רק מה, א"א להעתיק תיקייות שלמות וכלעיל בסעיף ב.בנוגע לחשש מחיקה של האיחסון, בעיקרון אין סיבה לחשוש חשבון האב הוא חשבון חוקי לחלוטין ושייך לי, ואין סיבה שזה יימחק פתאום, אמנם אני בכ"א לא הייתי מאחסן שם את החומר החשוב לי אא"כ כגיבוי.
אבל למי שבכ"א מעוניין שייפנה אלי במייל שבחתימה, ויציין לאיזה כתובת מייל לשייך את האיחסון ואני ייתן לו בעז"ה (שימו לב! כל הקודם זוכה, עד שזה יעלה לי על העצבים...)
נ.ב. מי שרוצה חשבון ג'י סייט פרטי ללא הגבלת נפח, יש לי קישור למוכר מאד זול באיביי, שאני אישית קניתי ממנו, פרטים במייל. (כלול בחבילה גם הנגאוסט צ'אט)
אפשר פרטים?
זמין במייל avramk100@gmail.com
-
@יהושע-זופניק אמר בבנוגע לאיחסון שותפים בגוגל דרייב:
@אביי שאני אבין יותר לא יהיו תוכנות בפורום?...
לא, מה פתאום! מה הקשר!!! רק שאם אתה מעלה תוכנה, במקום שתעלה למגיק ויימחק אחרי 3 ימים , או שזה יתפוס לך מקום בדרייב עכשיו זה יתפוס לי...
-
@אביי אמר בבנוגע לאיחסון שותפים בגוגל דרייב:
@יהושע-זופניק אמר בבנוגע לאיחסון שותפים בגוגל דרייב:
@אביי שאני אבין יותר לא יהיו תוכנות בפורום?...
לא, מה פתאום! מה הקשר!!! רק שאם אתה מעלה תוכנה, במקום שתעלה למגיק ויימחק אחרי 3 ימים , או שזה יתפוס לך מקום בדרייב עכשיו זה יתפוס לי...