בעיה | נעלם לי הסמל רשת ואין רשת
-
-
@yehudammm לא מכיר את רימון אבל ממה שהבנתי מהפורום - באמת יכול להיות שזה מצידם
-
הם ונטספארק חוסמים גישה למנהל ההתקנים ולרשת
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | נעלם לי הסמל רשת ואין רשת:
@amit5470 אופס...
בכל אופן, @yehudammm תוריד את התוכנה הזאת ותאפשר בה את ההגדרות (אם כבר מאופשר, תחסום ותאפשר שוב)
אחר כך תפתח את ההגדרות ואם נפתח - תעשה איפוס רשת
אם לא נפתח - תפתח cmd כמנהל ותריץ את הפקודות הבאותsfc /scannow netsh winsock reset netsh int ip reset netsh winhttp reset proxy netsh winhttp reset tracing netsh winsock reset catalog netsh int ipv4 reset catalog netsh int ipv6 reset catalog ipconfig /release ipconfig /flushdns ipconfig /renew DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
אם גם זה לא עבד - אפשר לנסות עדכון גרסה מתוך קובץ ISO שבוודאי יפתור את הבעיה
@yehudammm כמובן אנטר אחרי כל פקודה
@מתכנת-חובב אל תשכח שהוא צריך להכניס את זה ידנית ב CMD כי אין לו איך להעביר את זה למחשב הבעייתי (אולי בקובץ טקסט עם USB)
והרבה סיכויים לפספס איזה אות או רווח והעסק לא זז
אז עשיתי לו את זה ברצף בתוך פקודה ארוכה כשבין פקודה לפקודה יש & (להמשיך לפקודה הבאה) (אולי צריך שתי & כדי שיהיה דווקא לפי הסדר ושפקודה לא לפני שהקודמת הצליחה?, תעדכן)
הנה הקובץ allin1.cmd
@yehudammm פשוט תריץ את הקובץ הזה "כמנהל" במחשב הבעייתי, זה מריץ את כל מה ש @מתכנת-חובב רשם לך
אבל לפני שאתה מריץ הייתי מחכה לאישור מ @מתכנת-חובב שעשיתי את זה טוב -
@Yanky אמר בבעיה | נעלם לי הסמל רשת ואין רשת:
@yehudammm כמובן אנטר אחרי כל פקודה
אין צורך, רק אחרי הפקודה האחרונה
@Yanky אמר בבעיה | נעלם לי הסמל רשת ואין רשת:
הנה הקובץ CMD
תעלה אותו שוב
-
@מתכנת-חובב א. להסיר עדכונים אחרונים ב. להסיר דרייב של כרטיס הרשת ולתקין שוב
-
@מתכנת-חובב
העליתיallin1.cmd -
@Yanky טוב חברים שבוע תודה רבה לכל העוזרים
והמסייעים
בשישי הלכתי לטכנאי בדק וראה שהכל תקין שאל אולי תוכנה כל שהיא. אמרתי אולי רימון למרות שלא חלמנו על זה מכל מי שבדקתי גם טכנאים.
אבל
הבעיה הייתה בגלל החסימה של רימון התקשרתי עכשיו כן במוצ"ש אמרתי להם את התקלה שיש לי ניסו כמה אופציות
וסידרו לי את התקלה בכמה דקות
כנראה באג כלשהו אצלי בתוכנה
אבל תודה ענקית לכולם שיהיה לכם שבוע מבורךך אמןן