המלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים
-
תגובה: מדריך | איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים
לאחר קריאת המדריך המצוין של @KINGYOS ולאחר שעות רבות של ניסיונות כושלים (15 שעות ליתר דיוק), הצלחתי ליצור מערכת הפעלה משלי, והנה כמה הערות והמלצות:
דבר ראשון אני ממליץ על כך בחום לטכנאים המתקינים ווינדוס באופן סדרתי. מניסיון במחשב האישי שלי, ההתקנה לקחה 5 דקות על השעון! מתחילת ההתקנה ועד סופה! פשוטו כמשמעו!
ועוד המלצה: ניתן להשתמש בתוכנת HYPER-V המובנית בווינדוס, וכך לחסוך את שלב ההמרה לקובץ VHDX
והמלצה שלישית: בהקשר לדיון שפורסם כאן לאחרונה (https://mitmachim.top/topic/40402/בירור-התקנת-וינ11-ברשת-נטפרי/21) על התקנת ווינדוס 11 עם רשת נטפרי, מסתבר שכל ההצעות שהובאו שם לא רלוונטיות. אך התקנה של מערכת הפעלה מותאמת אישית עשויה לפתור את הבעיה!
לכל המעוניינים - קישור להורדת קובץ ISO מותאם אישית עבור ווינדוס 11 22H2 עלה כאן
https://mitmachim.top/topic/46588/להורדה-ווינדוס-11-22h2-אופיס-אנדרואיד-ומקבץ-תוכנות-מומלצות
-
-
@NH-LOCAL אמר בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
ההתקנה לקחה 5 דקות על השעון!
למה זה כך?
-
@אליר325000 א. זה מדלג על כל השלב של בחירת שפה, בחירת שם משתמש, הכנת שולחן העבודה וכו'. ועדיין זה לא לגמרי מובן. וצ"ע
-
@רבנן-ברכו מערכת ההפעלה שיצרתי היא ווינדוס 11 + עדכון לגרסה 22000.708
יש בה אופיס, תורת אמת + הרחבה, סי קלינר, תוכנת החיפוש "search everything", ארכיון ווינראר, וזהו פחות או יותר. זה התוכנות הבסיסיות שאני מתקין בדרך כלל למשתמשים
יש בזה עניין? -
@אליר325000 בשמחה. זה יהיה פשוט בזבוז לא לחלוק את זה עם אחרים
-
@רבנן-ברכו @אליר325000 ניסיתי להעלות את זה במהלך לילה שלם וזה הגיע רק לרבע. אצטרך לחפש פתרון נורמלי להעלאה של הקובץ
-
@NH-LOCAL אמר בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
למרות שניסיתי למחוק את המשתמשים - לא הצלחתי בכך
ממה שראיתי המשתמש נמחק (כי בהפעלה הבאה של המערכת המקורית צריך לבחור משתמש חדש),
רק הלכידה משום מה לא מתבצעת על המערכת הנקיה אלא על המערכת הקודמת. אולי צריך לבחור בהצבה קובץ אחר ? @KINGYOS -
למרות שניסיתי למחוק את המשתמשים - לא הצלחתי בכך
עדיין לא הצלחתי להבין אותך, למה לא הצלחת?
שלח לי צילומי מסך של כל השגיאות אם יש בבקשה.
סליחה על התגובה המאוחרת. "טוב מאוחר מאף פעם לא" -
@KINGYOS זה אותו נושא וענין אז אני עדיין מגיב כאן.
1.כתבת כמה מקומות שאפשר להחליף את הטקסט או תמונות בכל מיני מספרים-מיקומים במחרוזות, איך יודעים כל מספר איזה שלב ומה הוא מייצג?
2.האם אי אפשר לעשות במסגרת ה'מערכת ההפעלה המתואמת אישית'שגם ידלג על בחירת השפה, המקלדת, והאם לקבל כל מיני דברים של מייקרוסופט וכו'?
כל הדברים האלו
ואולי גם מה שלפני זה (השאלה האם יש מפתח מוצר/שפת התקנה/קבלת התנאים/וסוג התקנה)
אפשר? -
@שמואל-ש כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
2.האם אי אפשר לעשות במסגרת ה'מערכת ההפעלה המתואמת אישית'שגם ידלג על בחירת השפה, המקלדת, והאם לקבל כל מיני דברים של מייקרוסופט וכו'?
כל הדברים האלוראה כאן